Olumlama yapıp bolluğu ya da dileğini hayatina ceken var mi?

İnanmak neden bu kadar zor....):
Çünkü inanmak caba ve enerji ister,emek ister,gayret ister.Cogu insan sırf bunun icin ugraşmaz ve dolayisiyla da inanmaz.21 gün yani 3 hafta insan hayatinda bazi şeylere alismasi icin kilit bir rakam.Örnegin 21 gün yılmadan diyet yaparsaniz ,artik 22. Gün mideniz küçüldüğünden caniniz istemeyecek gibi.Olumlamalari da hep 21 gün yaparlar.

Hatta epey büyükmüşüm İşte yaş kaç olursa olsun enerji ve auralar benzer.Toprak grubu bir burca sahip olmak hic kolay degil diye düşünüyorum.

Evet sizde sanırım baya bir şey kaybettiniz ki dönüşüme girme gereği duydunuz. Ciddi kayıplar veya travmalar olmaksızın dönüşüm olmazmış. Tırtıl kelebek misali.
Ben aslında olayı burcuma bağlamıyorum daha çok kafasızlığıma bağlıyorum benim burcumda olup benimle yaşıt ve çook iyi yerlerde olan insanlar var çünkü .

Ben ikisine de bağlamakla birlikte ,haklı oldugunuzu düşünüyorum.Cok fedakarca ve aşırı ödün veren yıllarım oldu evet.Hic bir zaman önce ben demedim.Cok yanlis buluyorum şimdi burdan bakinca.Gercekten sizin dediginiz genç yaştaki kişileri ben de görüp imreniyorum.Zararin neresinden dönülürse levelindeyim :)

Evet bende o moddayım hani herkes kendi zamanına göre yaşar hayatı diyorlar ya. Ah diyorum senin buna ihtiyacın vardı şimdi onlardan daha iyi olacaksın. Aslında ben çok hayalperest birisiyimdir. Çoğu zaman kendimi bir çok olayın içinde gibi hayal eder baya onu yaşarım diyologlar fln kurarım hatta kendi kendime İmgeleme dedikleri şey sayılır mı bilemiyorum

esmaül hüsna terapisi, tılsım, biyoenerji, reiki... aklıma gelmeyen başka birçok şifa tekniği var. aromaterapi vs...

sizce en etkilisi hangisi? ben her başladığımı yarım bırakıyorum ve artık ciddi anlamda hayatımı değiştirme ihtiyacı hissediyorum. lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

İslama dinimize aykırı olmadığı gibi bağdaştırabilirsiniz bile..Dualar istikrar gerektir. Daima okumak lazımdır.Ayrıca 40 defa söylersen olur muhabbetinin zanımca özü fiili duaya geçmesidir.İnsan kendini iyi hissediyor. Mesela suyun hafızası var. Şaka gibi lakin araştırın kendiniz öğrenin.

Olumlamalar yapmak lazım lakin bunda da pes etmemek lazım. İnançlı ve kararlı olmayı gerektiriyor.Ve evet ben faydasını görüyorum.Elbette benim de yorulduğum anlar oluyor, bunu bir süreç gibi düşünüp atlatmaya çalışıyorum ve geçiyor.

Yeni yıl başından beri aklıma geldikçe yapıyorum ama daha bir artısı olmadı. Olmasını istediğim bir şey var ama ecek acakla söylüyordum sonra ecek acak değil olmuş gibi yap dediler. Şimdi onu deniyorum. Var mı sizde gelişme kızlar?

O olumlamayı hiç yapamadım ben hayatım boyunca hep herşeyin en kötüsü olabilir diye düşünürüm aslında duaya inaniyorum ama bunu hayatıma geçiremiyorum sanki olumsuz düşündükçe onları çekiyorum bu aralar herşey olumsuz ve kafaya taktıkça daha da kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…