Olumlama yapıp bolluğu ya da dileğini hayatina ceken var mi?

Evet zaten genel gözlemim insanlar oğlak burçlarına biraz antipatik olarak bakıyor maalesef

Ben şimdilik pozitif düşünce topiklerinde takılmaya ve kendimi pozitife yöneltmeyle işe başladım. Başladım derken bu sabah henüz bakalım ne kadar başarılı olacağım

Biraz örneklerle açsanız ?

Biraz örneklerle açsanız ?

Yani akliniza gelebilecek hersey , kizim , esim , yasamak istedigim ev , yasamak istedigim ulke
Ben olumlamalarimi kendim uydururum , cok takip ettigim kisisel gelisim hesabi var ama onlarin yayinladiklarini degil de kendim yaratirim olumlama cumlelerimi mesela cok guzel , saglikli , mutlu bir kiz cocugum oldugu icin sukrediyorum ( bunu hamile kalmadan once soyluyordum )
Kocaman bahcesi olan deniz manzarali evimde cok mutlu yasadigim icin sukurler olsun ( bu olumlamadan alti yedi ay sonra boyle bir ev bulup tasindim hic ihtimal dahilinde degilken) vs vs

Bunları gün içinde mi söylüyorsunuz? Sabah ya da yatmadan önce gibi belli saatlerde mi?

Bunları gün içinde mi söylüyorsunuz? Sabah ya da yatmadan önce gibi belli saatlerde mi?
İstedigim saatte aklima geldikce soylerim , gece yatmadan once mutlaka dua ederim o zaman da soylerim

Bir de yazamiyorum ama hooponali bisey var , onu da yapiyorum , mesela sorununuz her ne ise onu soyleyip ardindan beni affet , ozur dilerim , tesekkur ederim , seni seviyorum derim

Mesela "bugune kadar ki maddi sikintilarimin sebebi her ne ise beni affet , ozur dilerim , seni seviyorum , tesekkur ederim"

Evet bu yönden ben de yüzde yüz katiliyorum ama bazi ritüeller var örneğin; yeni ayda pembe karton al etrafina bilmem ne otu serp ve tütsü yakip bu kartonu denize at ya da yak gibi.Bunlar samanizme girmez mi?
Evet bence de bunlar şamanizm den kalan gelenekler, alışkanlıklar.
İslam inancında Namaz gibi, oruç gibi süreklilik arzeden ibadetler var. Buna ilave her gün Kuran okunabilir, Esmalar çekebilebilir.

Harika ,ne güzel Bir de icimizden istemeden de olsa gecirdigimiz,yaptigimiz iyi olmayan ( kıskançlik,dedikodu,yargılama vs ) insani eylemlerin,hislerin bize dönüşlerini hiç düşünmüyoruz.Karma felsefesi ile de ilgilenmeye başladim.Ne ekersen onu bicersin misali.Elimizden geldigi kadar yukarida yazdiklarimizi yapmazsak bunlarin bize ,hayatimiza iyi dönüşlerinin oldugunu keşfettim.Mesela Fal baktirmanin da enerjisi hic iyi degil.Bunu da deneyimledim.Akisa güveniyorum,cok şükür Allahim verdiklerin ve vermediklerin icin ,hakkimda en iyisini sen bilirsin diyorum

Sizinki de cok guzel , akliniza gelen her an icinizden gecirin bunlari
Ben karmaya inanirim , negatif enerjinin negatifi cektigine daha cok inanirim , hani deriz ya kotu olaylar icin geldi mi ust uste geliyor diye aslinda onlari biz cekiyoruz , ilk kotu olaydaki negatif duygularimiz yuzunden ust uste negatifler gelmeye basliyor
Gelen her olayi , olumlu olumsuz demeden sevgiyle kucaklarsak zaten arkasindan kotu seylerin gelmesini engellemis oluyoruz
Maalesef ofke , kiskanclik , kin gibi duygular cok guclu , onlara kapilinca arkasi kesilmiyor negatifligin

Sevgili Milana22 söyledikleriniz çok güzel fakat bu dediklerinizi her zaman inanarak yapmak özellikle başlangıçta oldukça zor. Bazı zamanlar inanç daha yüksek olabiliyorken bazı zamanlarda mod düşüklüğünden midir nedir aynı inanç olamayabiliyor.
Kendimize belirlerdiğimiz olumlamaları tam olarak içten inanmadığımız zamanlarda bile tekrarlasak işe yararmı sizce ?

Evet bunu ben de düşünmüştüm?

İsin ozu inanmak , zaten agzimizdan genis zaman yada simdiki zaman kullanarak cikmasinin sebebi de o , su anda oyle olduguna inanip sukretmek
Ama hepimizin modu dusuyor , umitsizlige kapiliyoruz , oyle zamanlarda bile bence olumlamalari surekli tekrarlamakta fayda var
Ben yapi olarak cok cabuk pes etmem ve cok nadirdir umitsizlige kapildigim , en kotu zamanda bile bunda da vardir bi hayir elbet cozumu gelecektir diye dusunurum , belki de dileklerimin gerceklesmesinin sebebi budur bilemiyorum
Ama siz modunuz dusukken de tekrarlayin , hicbir zarari yok belki modunuzun yukselmesine bile vesile olur

İnandığıniz şeye dönüşürsünüz diye boşuna denmemiş

Teşekkür ederim
Benim genel ruh halim bir gün çok pozitif ertesi gün arabesk

Evet bunu ben de düşünmüştüm?

Bakin sizlere daha gecen ay yasadigim bir ornegi anlatiyim

Son 4-5 aydir maddi olarak cok zor gunler gecirdik , cok detay veremiyorum ama caresizligin , tukenmisligin son noktasindaydik

Ama ben hic ara vermedim olumlamalarima ve dualarima , esim de yeter artik falan demeye basladi hatta

Sonra artik son anda bebegimin bezi bitti ve bizim cebimizde 1 lira vardi evet sadece 1 , o an cidden coktum , esim ayri ben ayri

Ve hic beklemedigim , cok alakasiz biri aradi beni , tabi sesim modum o kadar kotuydu ki , anlatmak zorunda kaldim , bi yandan gozyaslarimi icime akitiyorum gururlu duruyorum ama bir yandan da bas bas bagrinmak istiyorum boyle bir haldeyim

Bu arayan kisi demez mi cabuk banka hesap numarani ver ,bende sana is teklifinde bulunacaktim on odeme yapiy hemen diye , gece saat 9 falandi gitti atmden yatirdi ben parati cekip kosa kosa markete gittim bez almaya

Sonra eve dondum esime dedim gordun mu? Bir daha sakin dalga gecme benimle ve olumlamalarimla
Aradan 1 ay gecti , cok sukur is iyi gidiyor gibi , tekrardan duzenimizi oturtuyoruz

Ya benim de hayatımda istek olduğunu farketmeden istediğim şeyler olduğu oldu. Mesela güzel binalar vardı iş merkezi bunlar önünden geçerken bir kaç kez içimden ah burda çalışsam diye geçirmiştim ama gerçekten farkında değildim. Sonra bir gün orda çalışmaya başladım. Ama yani öyle bir niyeti içimden geçirdiğimin farkında bile olmadan. Çok sonraları aklıma geldi bunu yaptığım.
Demem o ki bilinçli değil de bilinçsiz isteklerim oluyor genelde

Evet bilinçsiz istekler yani aslinda gercekten isteyip de cok üzerinde durmamak ,kalpten gecirip serbest birakmak ve bi daha düşünmemek üzere olurmuş .

Evet bilinçsiz istekler yani aslinda gercekten isteyip de cok üzerinde durmamak ,kalpten gecirip serbest birakmak ve bi daha düşünmemek üzere olurmuş .

Tesadüf mü diyebiliriz kader mi ? Çünkü istediğimiz herhangi bir şeyi bilincimizde tutmamamız imkansız. Örneğin birini seviyoruz aşığız onu istiyoruz e bunu bilinç dışı bırakmak imkansız. Benim örneğimde olduğu tarzda bir şey pekala olabilir örneğin bu yolda görüp ay keşke eşim olsa dediğimiz biri bir zaman sonra eşimiz olabilir. Benim örneğim tarzı bilinçsizlikle olursa tabi . Ama hayatımızdaki bir insan veya halihazırdaki işimiz gibi şeylerde onu düşünmemek mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…