- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
-
- Konu Sahibi Thallosofili
Ben gençlik yıllarimda da ayniydim ama evet yaş arttikca bu durum daha da artti .. Hep bir mantık abidesi olarak dolaşmaktan,her sey hakkinda bi bilgimin olmasindan,tahminlerimin coğunun doğru çikmasindan ,hayatimda bir an bile kontrolden cikmamaya calişmaktan ,Cok gereksiz şeyleri kafama takmaktan,bazi gerekli şeyleri aşırı kafama takıp büyütmekten ,aşırı dürüst ve güvenilir olmaktan bile usandim da usandim...Tanidigim bütün oğlaklar da böyle olunca burcuma antipatik bakmaya başladim.Kesinlikle değişmeli ,cook yorucu ve yıpratıcı bunlar .Nasıl yapsak,nerden başlasak :)
Biraz örneklerle açsanız ?Senelerdir gun icinde sık sık olumlama yaparim ve dileklerim hep gerceklesir , kimi gec kimi kisa surede a daha gerceklesmeyen dilegim yok diyebilirim , beyninizin gucune inanin ,muazzam bir enerji kaynagi , sadece neyi nasil soyleyeceginize dikkat edin
Biraz örneklerle açsanız ?
Bunları gün içinde mi söylüyorsunuz? Sabah ya da yatmadan önce gibi belli saatlerde mi?Yani akliniza gelebilecek hersey , kizim , esim , yasamak istedigim ev , yasamak istedigim ulke
Ben olumlamalarimi kendim uydururum , cok takip ettigim kisisel gelisim hesabi var ama onlarin yayinladiklarini degil de kendim yaratirim olumlama cumlelerimi mesela cok guzel , saglikli , mutlu bir kiz cocugum oldugu icin sukrediyorum ( bunu hamile kalmadan once soyluyordum )
Kocaman bahcesi olan deniz manzarali evimde cok mutlu yasadigim icin sukurler olsun ( bu olumlamadan alti yedi ay sonra boyle bir ev bulup tasindim hic ihtimal dahilinde degilken) vs vs
İstedigim saatte aklima geldikce soylerim , gece yatmadan once mutlaka dua ederim o zaman da soylerimBunları gün içinde mi söylüyorsunuz? Sabah ya da yatmadan önce gibi belli saatlerde mi?
Evet bence de bunlar şamanizm den kalan gelenekler, alışkanlıklar.Evet bu yönden ben de yüzde yüz katiliyorum ama bazi ritüeller var örneğin; yeni ayda pembe karton al etrafina bilmem ne otu serp ve tütsü yakip bu kartonu denize at ya da yak gibi.Bunlar samanizme girmez mi?
Harika ,ne güzelİstedigim saatte aklima geldikce soylerim , gece yatmadan once mutlaka dua ederim o zaman da soylerim
Bir de yazamiyorum ama hooponali bisey var , onu da yapiyorum , mesela sorununuz her ne ise onu soyleyip ardindan beni affet , ozur dilerim , tesekkur ederim , seni seviyorum derim
Mesela "bugune kadar ki maddi sikintilarimin sebebi her ne ise beni affet , ozur dilerim , seni seviyorum , tesekkur ederim"
Sizinki de cok guzel , akliniza gelen her an icinizden gecirin bunlariHarika ,ne güzelBir de icimizden istemeden de olsa gecirdigimiz,yaptigimiz iyi olmayan ( kıskançlik,dedikodu,yargılama vs ) insani eylemlerin,hislerin bize dönüşlerini hiç düşünmüyoruz.Karma felsefesi ile de ilgilenmeye başladim.Ne ekersen onu bicersin misali.Elimizden geldigi kadar yukarida yazdiklarimizi yapmazsak bunlarin bize ,hayatimiza iyi dönüşlerinin oldugunu keşfettim.Mesela Fal baktirmanin da enerjisi hic iyi degil.Bunu da deneyimledim.Akisa güveniyorum,cok şükür Allahim verdiklerin ve vermediklerin icin ,hakkimda en iyisini sen bilirsin diyorum
Evet bunu ben de düşünmüştüm?SevgiliMilana22 söyledikleriniz çok güzel fakat bu dediklerinizi her zaman inanarak yapmak özellikle başlangıçta oldukça zor. Bazı zamanlar inanç daha yüksek olabiliyorken bazı zamanlarda mod düşüklüğünden midir nedir aynı inanç olamayabiliyor.
Kendimize belirlerdiğimiz olumlamaları tam olarak içten inanmadığımız zamanlarda bile tekrarlasak işe yararmı sizce ?
İsin ozu inanmak , zaten agzimizdan genis zaman yada simdiki zaman kullanarak cikmasinin sebebi de o , su anda oyle olduguna inanip sukretmekSevgiliMilana22 söyledikleriniz çok güzel fakat bu dediklerinizi her zaman inanarak yapmak özellikle başlangıçta oldukça zor. Bazı zamanlar inanç daha yüksek olabiliyorken bazı zamanlarda mod düşüklüğünden midir nedir aynı inanç olamayabiliyor.
Kendimize belirlerdiğimiz olumlamaları tam olarak içten inanmadığımız zamanlarda bile tekrarlasak işe yararmı sizce ?
İnandığıniz şeye dönüşürsünüz diye boşuna denmemişİsin ozu inanmak , zaten agzimizdan genis zaman yada simdiki zaman kullanarak cikmasinin sebebi de o , su anda oyle olduguna inanip sukretmek
Ama hepimizin modu dusuyor , umitsizlige kapiliyoruz , oyle zamanlarda bile bence olumlamalari surekli tekrarlamakta fayda var
Ben yapi olarak cok cabuk pes etmem ve cok nadirdir umitsizlige kapildigim , en kotu zamanda bile bunda da vardir bi hayir elbet cozumu gelecektir diye dusunurum , belki de dileklerimin gerceklesmesinin sebebi budur bilemiyorum
Ama siz modunuz dusukken de tekrarlayin , hicbir zarari yok belki modunuzun yukselmesine bile vesile olur
İsin ozu inanmak , zaten agzimizdan genis zaman yada simdiki zaman kullanarak cikmasinin sebebi de o , su anda oyle olduguna inanip sukretmek
Ama hepimizin modu dusuyor , umitsizlige kapiliyoruz , oyle zamanlarda bile bence olumlamalari surekli tekrarlamakta fayda var
Ben yapi olarak cok cabuk pes etmem ve cok nadirdir umitsizlige kapildigim , en kotu zamanda bile bunda da vardir bi hayir elbet cozumu gelecektir diye dusunurum , belki de dileklerimin gerceklesmesinin sebebi budur bilemiyorum
Ama siz modunuz dusukken de tekrarlayin , hicbir zarari yok belki modunuzun yukselmesine bile vesile olur
SevgiliMilana22 söyledikleriniz çok güzel fakat bu dediklerinizi her zaman inanarak yapmak özellikle başlangıçta oldukça zor. Bazı zamanlar inanç daha yüksek olabiliyorken bazı zamanlarda mod düşüklüğünden midir nedir aynı inanç olamayabiliyor.
Evet bunu ben de düşünmüştüm?
Burcunuz nedir? Sıklıkla terazi,yay,yengec ,ikizler ve aslan burçlari böyle oluyor diye biliyorum hepimiz ara ara yaşasak daTeşekkür ederim
Benim genel ruh halim bir gün çok pozitif ertesi gün arabesk
Burcunuz nedir? Sıklıkla terazi,yay,yengec ,ikizler ve aslan burçlari böyle oluyor diye biliyorum hepimiz ara ara yaşasak da
Bakin sizlere daha gecen ay yasadigim bir ornegi anlatiyim
Son 4-5 aydir maddi olarak cok zor gunler gecirdik , cok detay veremiyorum ama caresizligin , tukenmisligin son noktasindaydik
Ama ben hic ara vermedim olumlamalarima ve dualarima , esim de yeter artik falan demeye basladi hatta
Sonra artik son anda bebegimin bezi bitti ve bizim cebimizde 1 lira vardi evet sadece 1 , o an cidden coktum , esim ayri ben ayri
Ve hic beklemedigim , cok alakasiz biri aradi beni , tabi sesim modum o kadar kotuydu ki , anlatmak zorunda kaldim , bi yandan gozyaslarimi icime akitiyorum gururlu duruyorum ama bir yandan da bas bas bagrinmak istiyorum boyle bir haldeyim
Bu arayan kisi demez mi cabuk banka hesap numarani ver ,bende sana is teklifinde bulunacaktim on odeme yapiy hemen diye , gece saat 9 falandi gitti atmden yatirdi ben parati cekip kosa kosa markete gittim bez almaya
Sonra eve dondum esime dedim gordun mu? Bir daha sakin dalga gecme benimle ve olumlamalarimla
Aradan 1 ay gecti , cok sukur is iyi gidiyor gibi , tekrardan duzenimizi oturtuyoruz
Evet bilinçsiz istekler yani aslinda gercekten isteyip de cok üzerinde durmamak ,kalpten gecirip serbest birakmak ve bi daha düşünmemek üzere olurmuş .Ya benim de hayatımda istek olduğunu farketmeden istediğim şeyler olduğu oldu. Mesela güzel binalar vardı iş merkezi bunlar önünden geçerken bir kaç kez içimden ah burda çalışsam diye geçirmiştim ama gerçekten farkında değildim. Sonra bir gün orda çalışmaya başladım. Ama yani öyle bir niyeti içimden geçirdiğimin farkında bile olmadan. Çok sonraları aklıma geldi bunu yaptığım.
Demem o ki bilinçli değil de bilinçsiz isteklerim oluyor genelde
Evet bilinçsiz istekler yani aslinda gercekten isteyip de cok üzerinde durmamak ,kalpten gecirip serbest birakmak ve bi daha düşünmemek üzere olurmuş .