Oluma isim fikir ltfen

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
kızlarr biz iki isim arasında kaldık BERAT ve POYRAZ sizce hangisi güzel bizim berat hoşumuza gitti siz ne dersizin.a.s.

kızlar bu isimlere 1 -2 tanede daha favori isim ekliyorum lütfen yardımcı olun çok kararsız kaldıkk isimler;

BERAT
POYRAZ
SEYMEN
YAĞIZ
KUZEY

Son düzenleme:
tşkler hanımlar valla eşimle isimlere bakınca çok hoşumuza gitti kulağada hoş geliyor diye düşünüyoruz hemde mübarek isim walla isim bulmak ne zormuş yaaa

Bu iki ismin bebeğine katacağı kişiliğide düşün. Poyraz tayfun volkan gibi isimleri taşıyan çocuklar genelde çok yaramaz olur isimleri gibi hep zarar verirler. Sende düşün etrafında bu tarz isimleri olan kişiilerin kişiliklerini. Oysaki berat çok güzel bir anlamı var ve çocuğun bence bu ismi taşırsa her daim mutlu biri olacaktır :) Bu benim şahsi yorumum. ıçinize hangisi siniyorsa onu koymalısınız tabikide.

poyraz çok sert bir isim bence....poyraz gibi eser geçer....ama berat daha yumuşak ve hoş geliyor kulağa..tabi seçim sizin...ama ben isimlerin çocukarın kişiliğini etkilediğine inanırımmm....tabi bu benim fikrimm....yerimseniben....

poyraz bizim favori isimlerimizdendi. araştırınca kökeninin rumca olduğunu öğrendik. benim için çocuğumun isminin türkçe olması önemliydi ve vazgeçerek mert' e karar kılmıştık. bizim kızımız olacak hihoyyyt zeynep de türkçe bir isim değil ama, o kadar çok sediğim bir isim ki, bu takıntımı ikinci plana attım. özet olarak ben poyraz ismini çok seviyorum. karar senin ..

rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip eder insallah
benimde berat daha cok hosuma gitti acikcasi

berat benimde favorimdi ama eşim istemedi:KK43:(kardeşimde oğluna istedi orda da gelin istemedi Poyraz koydu:KK43:(tanıdığım tüm poyrazlar felaket yalnızca hepsi fırtina gibilerrrrr:))

X