• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı

bahar21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
12
0
36
Kayseri
bir gün iş çıkışı kardeşim dediğim bir arkadaşımla bize gelioduk bizde kalıp eglenicektik. otobüse bindik kendi aramızda konuşa konuşa gelioduk birden gözüme arka kolttklarda oturan iki kişinin bize baktıgını farkettim bende hemen arkadaşıma dürttüm baksana dedim oda bakıp bana güldü. bizim duragımız geldiğinde indik eve dogru gidioduk . ben alışık oldugum için iner inmez baktım arkama kesin gelceklerdi eminim . haksızda çıkmadım yani arkamızdan koşa koşa gelidler . tanışabilirmiyiz falan ayagı konuşmalar işte. ben fazla istemedim konuşmayı ama arkadaşım olur falan diyince bişey diyemedim o uyusda onlara benim numaramı verdi. eve geldik hemen aradı görüşellim mi falan tamam dedik yüzeysel bir tanışma oldu telefonda.. sonra arkadaşımla onun arkadaşı tanıştı.birazda arkadaşının msn den görüştük.. buluşma günü ayarlandı. o zman lar daha genç yaştayız sabha kadar anltıp anlatıp güldük.. neyse sabah oldu arkadaşım gelemedi buluşmaya o gelmeyince bizimki arkadaşım gelemio ben onu satamam dedi. ben de bastım küfrü gelmezsen gelme senden çok var....
ARADAN BİR YIL GEÇTİ..
ben msn de takılıodum ölebir baktım arkadaşı bana bişeyler yazıo.. konuşmaya başladık aradan aylar geçti çok iyi arkadaş olduk. sen aslında tam selime göre birisin dei sizi tekrar bir araya getircem dedi. ve biz tekrardan buluştuk bu sefer herşey çok güzel başladı. aşkka lanet eden ebn yenik düşmüştüm. artık hergün onunla idim deli g,ibi sevioduk birbirimizi. hergün gelip iş çıkışı beni alıo herhafta sonu bir yere gezmeye gidioduk. bir gün nevşehir bir gün orasıbir gün burası sanki ömrü boyunca o vardı hayatımda beni gözünden bile sakınıo söylediği kelimeleri düşünerek konuşuodu sırf beni kırmamk adına ama bu beraberlik fazla sürmedi askere gitti biz çıkmaya başladık 40 gün sonra askerdi.. ilk iznini sabırla bekledim 30 gün sonra geldi uzun saçlarını kestirmiş o sarımsı teni siyahlaşmış biraz kilo birazda kas yapmış.. boynuna sarılıpta saaatlerce aglamış bırakmamıştım iyi biliorum... tam izin sırası dogum günüydü plan yaptım her şeyi organize edip süpriz parti yaptım.. bizim parkımzda bizim bankımızda ağaçlarda balonlar pastalarla falan görüdğüne inanamadı tek o değil herkes bütün arkadaşları dediki kıymetini bil ben bile erkek olmama ragmen kutlamdım kız arkadşaımın dogum gününü böyle... izin bitti gittii. ben gözü yaşlı tabi... izin dönüşü sık aramaz olmuştu görevler falan oluyor demişti. bir gün aradı bana demediği şeyi bırakmadı birileri ona benim hakkımda yalan olan bir sürü şey söylemiş oda beni dinlemden direk onlara inanmış askerde zaten kafayı yemiş olmalı bide bu olunca öbür gün kaçmış hemen bir baktım gece yarısı kapımda indim hemen ayaklarına kapandım ne oldu dedim neden dedim. sen ne bana nebenim sevgime layıksın dedi... yüzüme tükürüp gitti. sebebini aylar sonra ögrendim kim demişse benim onu aldattıgımı dogum gününü kutladıgım o parkta başkası ile firgirdediğim söylemiş. hiç hak etmedim bunu hemde hiç hırsımdan sinirimdan hastnelerde sinir krizleri geçirdim oda duymuş gizli nodan aryıp sesimi dinledi aylarca.. biraz iyileşip hastanedne çıkınca.aradın defalarca yalvardım yalan deim iftira dedim seni bu kadar severken başka kimsyle naasıl nasıl düşünebildin nasıl kondurabildin dedim.her defasında küfürler yağdırıpkapadı tel.bir gün duydumki yine izne gelmiş. kapısına gittim yalvardım suçum olmadıgını söledim. çok gururludur beni kovdu. aglamaktan göz yaşım kalmamıştı.. hayalleimiz çocuklarımız yaşadıklarımız geldi aklıma yapamaım onsuz olamazdım.. yine krize girmişim ve yine kurtarmışlar... hastaneden eve geldim. beni aradı saatlece bir hıçkırık sesi duydum karşımdan. ama artık pes etmiştim ben çabalmıcaktım. buraya kadarmiş deim bana inanmadın sevgime inanmadın senin için bütün göz yaşlarım sahteydi kapında bekleyişlerim çıkar içindi evet sne haklıydın dedim.arama beni dedi ben nişanlandım başkasını seviyorum bizim huzurumuzu bozma dedi kahroldum onu bir başkası ile düşünmek beni yok ediyordu ama yapıcak bişey kalmamıştı artık.... yenibir sayfa açtım kendime işimi evimi numaramı deiştim ve bana deli gibi aşık biriylr çıkmaya başladım babannemin dediğini senin sevdiğinle değil seni sevenle mutlu ol lafına uydum... gerçekten çok iyi biriydi zamnla bende onunla nişanlandım. aradan bi kaç ay geçti, nişanlımla bir gün elele evden çıktık.karşımda o gözleri fal taşı gibi donup kalmıştım orada neden niye gelmişti buraya. yanından geçip gittik. içindeki acı tekrar çıkmıştı ortaya.sonra öğrendim nişanlandım falan demesi yalanmış ve bana atılan iftirayı ögrenmiş ama ama artık çok geçti. her gün arıyor yalvarıyordu herşeyin eskisi gibi olması için ama artık eski ben yoktu görüştü ben aynı olabilirim ama kalbim öylesine parçalanmış çylesine acı çekmiştiki hayatı akışına bıarakmış ve karşıma çıkan bu iyi kişiyi tercih etmiştim ben geriye dönemzdim. bir gün işten geliyorum karşıma çıktı hali o kadar kötüydüki acınacak durumda yapma dedi yalvardı. bende zamanında yalvarmıştım sen bana inanmadın bir çırpııd akaldırıp attrın ben beni sevenbirini senin gibi bir çırpıdea kaldırıp atamam dedim. ama bir taraftanda o kadar özlemişim ki onu an anladım.. gözlerine takılı kaldıgım an bana sarıldıgını omzomda agladıgımı fark ettim. zamanında yaptıgı hataları affetmemi onunla gelmemi istedi benden. ben bir çelişkiye düştüm. nişanlım çok iyi biriydi ben:olmaz:ide çok seviyordu. ama bense farkında değildim ama hala onu seviyordum.gitmelimiydim onunla. hayır gidemezdim beni zeven birini bırakamzdım ya ailem. haır dedim ve yittim onu kendimden.evet seviyorum hala ama gelemem dedim. kaçıp eve geldim. bütün gece kancanagına döndü gözlerim.sabah işe gitmedim. bizim bankımıza gittim adımızı kazıdım.biz anca burada bu şekilde var oluruz yazdım eminimki oda geliyordu oraya ve görecekti.artık düğünüme bir hafta kalmıştı.ben tamamen silmeliydim onu aklımdan nişanlımı düşünmeli ona olan sevgimi tekrar getirmliydim kalbime.düğün günü kapının önünden sürekli bir araba geçip durmaya başladı arka camında iki gözüme mutluluklar . biz kuaföre gittik oraya geldi. stütyoya gittik oraya geldi.arbaın içine aktıgımda bir elinde sigara bri elinde içki dolu gölzerle bana bakarken gördüm onu. aglamadım o haketmişti bunu zamanında atılan iftiraya inanarak nişanlandım diyip beni başınadna savmaya çalışıp yalan söyleyerek.
akşam oldu düğün başladı ben gelinliğimle onun kollarında kapıdan çıkarken o tam karşımda beni izleyip aglıyordu. yapacak bişey yoktu kaderimizdi bu bizim..oynarken içim kan aglıyor ama ben gülüyordum. sahta yapma bir gülücük nişanlım o kadar mutluyduki sevdiği ile evleniuordu. o ise o kadar mutsuzduki sevdiği bir başkasının oluyordu. şimdi ben başka şehirde o başka şehirde arada aklıma gelior ne yapıyor acab diyorum ama şuan eşimi çok seviyorum vede hamileyim bir bebegimiz olucak o isa sokaklarda hala aylak..

uzun olmasına rağmen okudum canım yazdıklarını ne diyim hakkında hayırlısı buymuş rabbim o döktüğün gözyaşlarını mutluluğa çevirmiş doğacak bebeğinle ve eşinle mutluluklar dilerim her şey gönlünce olması dileğiyle...

unutursun hele bebgini kucagına al bi bak sana o bebegi vermeye vesile olan erkege bir daha asık olcaksın baglanacaksın eski asklarda neymiş ya önüne bak arkadasım ve sakın bir hataya olusturcak bir adım dahi atma kadın akıllıdır zekidir aklını mantıgını kullan ve at koy sil gitsin aklından bosver ne yaparsa yapsın gezssin aylak aylak işte

yanlış yapmam asla helede beni bu kadar seven birine karşı bende artık ona karşı çok büyük saygı oluştu diğerine ise nefret hayatı bu kadar güzel yaşmaak dururken o kadar çileyi azabı boşa çekmiş boşa göz yaşı dökmüşüm megerse. bebegim ve eşim ikisi benim dünyam artık

Tertemiz bir dünyan var o zaman şu an, mutlu da bir yuvan, maşallah :nazar:

Sen hiç hata etmemişsin bence, bebişine çok iyi bir anne olacaksın inşallah, doğru olanı yapabiliyorsun.. olumunekankayizsmile

Tertemiz bir dünyan var o zaman şu an, mutlu da bir yuvan, maşallah :nazar:

Sen hiç hata etmemişsin bence, bebişine çok iyi bir anne olacaksın inşallah, doğru olanı yapabiliyorsun.. olumunekankayizsmile

çok çok teşşekkür ederim canım özeldeki mj okudum gerçekten çok acı çektim ve ailemede çektirdim annem babam aynı odayı paylaştıgım kardeşim hepsi 2 yıl benim gecelerden sabahlara kadar agladıgımı duyup kahroldular. allahım eşimi çıkardı karşıma. bir zamanlar yaşamayı bile istemezken allahım şimdi koskoca bir yaşama sevinci verdi bana daha yeni evlendim ama iyiki iyiki hiç düşünmediğim bir anda verdi allahım bana yoksa alışmak unutmak tutunmak daha zor olacaktı belki şimdi gelecege yönelik yeniden hayal kurya başladım bebegim ben ve eşim ....:CüvCüv:

Bu kararlılığınızdan ötürü sizi tebrik ederim.
Başkalarına inanıp da sizi dinlemeden yargılamış bir insandan asla hayır gelmezdi yeniden birleşseydiniz bile. En güzelini yapmışsınız. Hayatı güzel güzel yaşayıp, mutlu olmak varken öylesiyle uğraşılmaz.
Aşk bambaşka orası ayrı ama böyle mutluysanız değmeyin keyfinize. :nazar:

Ben bu hikayeyi gerçekten yaşanmış aşk hikayeleri bölümünde de okudum,topik farklı olsada neden güncelliyosunuz ki,'''eger gözünden düşen yaşa bensem sebep dünyaları yıkarım''' demiş bu sözü için sevdim demiştiniz hatta,unuttuğunuzu sanmıyorum ne yazıkki...

Back