aynen. pekte üzülmüştüm. 18 yaşında öldüğünü öğrenince.Tutankomun hayatının ortaokul yılarımda okumuştum. En çok tanınan firavun olmasının nedeni mezarı ile ile ilgili efsaneler. ne hikayeler ne hikayeler, okurken kanınız donar. nedense garip bir şekilde hayranı olmuştum bu tazenin
chess bu resim tut'un gerçek mumyası.diğeride o mumyaya bakılarak gerçek yüzünü oluşturmuşlar.arkadaşlar bu resim hangi filmdendi ya, çok tanıdık ama çıkaramadım, mumya filminden mi
chess bu resim tut'un gerçek mumyası.diğeride o mumyaya bakılarak gerçek yüzünü oluşturmuşlar.
aynen. pekte üzülmüştüm. 18 yaşında öldüğünü öğrenince.
birde padişah 2.osmana (genç osman) ,üzüldümdü. oda 18 de boğdurulmuştu..
tut mu canım. 18 lik çıtırmış öldüğünde. makyaja bakma. o dönemde mısırlılarda erkeklerdede bu makyaj varmış:)
oky bu arkadaşımız bayanmı erkekmi
firavun olan yani
tut mu canım. 18 lik çıtırmış öldüğünde. makyaja bakma. o dönemde mısırlılarda erkeklerdede bu makyaj varmış:)
işte tam eski mısırAllahhhh Allahhhh :))
eyelineri manyak çekmiş ama
o sanırım bir filmden olabilir. renkli çünkü resim. siyah beyaz olurdu yoksa. birde eski havası yok sanki. banada öyle geldi.anladım canım, şu similasyon halinin bi filmde olduğunu düşünmüştüm, benzer birini oynatmış olabilirler, çok tanıdık geldi çünkü. Ya da başka bir yerde haberde falan okudum herhalde
Genç Osman sadece boğdurulmakla kalmadı bir erkeğe yapılabilcek hakaretler yapıldı çok kötü muamelelere maruz kalarak öldürüldü.Nerden biliyorsun derseniz tarih mezunuyum ve Osmanlı tarihi dersimizde anlatmıştı hocamız.aynen. pekte üzülmüştüm. 18 yaşında öldüğünü öğrenince.
birde padişah 2.osmana (genç osman) ,üzüldümdü. oda 18 de boğdurulmuştu..
off. çok şanssız bir delikanlıymışGenç Osman sadece boğdurulmakla kalmadı bir erkeğe yapılabilcek hakaretler yapıldı çok kötü muamelelere maruz kalarak öldürüldü.Nerden biliyorsun derseniz tarih mezunuyum ve Osmanlı tarihi dersimizde anlatmıştı hocamız.
işte tam eski mısır
makyajı. kleopatranında öyledir ya. eyeliner çekmeyi onlardan öğrenmek lazımmış:)
kleopatra filmindeki liz taylorun makyajı gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?