• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olum korkusu

n1la0y

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
159
47
18
Merhaba nasılsınız ben öbür yazılarımda da bahsettiğim gibi kalp krizi korkusu yaşıyorum fakat kalbim temiz. Yine obur yazımda bahsettiğim gibi panik atak olabilir Bu düşüncelereengel olamıyorum. Bu düşünceden sonra bende şimdi de sevdiklerimi kaybetme korkusu başladı annemi, babamı, kardeşimi, abilerimi genellikle ailemi ve bu beni çok etkiliyor. Aslında bu gece rüyamda biri bana olcegimi soyliyodu ardından da yani herkes olucek diyordu. Bu rüya da psikolojik midir sizce beni çok korkutuyor henüz 15 yaşındayım hayatı kendime zehir etmek istemiyorum bunları yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi

Canım daha çok küçüksün kafanı böyle şeylerle doldurma anın tadını çıkar. Hepimizde sevdiklerimizi kaybetme korkusu var ama bunu sürekli düşünmek psikolojini olumsuz etkiler. Gördüğün rüyalar bilinçaltından kaynaklanıyor. Aşamayacak gibiysen eğer psikoloğa gitmeni öneririm. 🩷🌸

Back