ÖLÜM KORKUSU

Allah razı olsun hep dua ediyorum Allah inşallah tez vakitte benimle beraber bu dertte kim varsa şifasını versin eski mutlu günlerine döndürsün
Dönersin canim merak etme bak ilacini kullaniyorsun canim 1 2 hafta daha dişini sık

Ne zaman etki eder ki acaba 10 gün oldu
Merak etme 1 2 hafta icinde başlar yavas yavaş etkisini göztermeye benim 1 bucuk aydan sonra etkisini gözterdi ilacin bitip doktora gittiginde ayni hissediyorsan soylersin doktoruna ya ilacini degiştirir yada mg yükseltir

Panik atağın var vakit kaybetmeden psikologla görüş

Cok geçmiş olsun boyun düzleşmesi de baş ağrısı ense de karıncalanma kolda uyuşma vs yapar mı peki..bu arada çok geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun boyun düzleşmesi de baş ağrısı ense de karıncalanma kolda uyuşma vs yapar mı peki..bu arada çok geçmiş olsun
Merhaba boyun düzleşmesi bende var baş ağrısı ensede omuzda kolda kol altında hatta avuç içine kadar ağrı yapıyor bazen kalp krizi geçirecek mis gibi gogutse bir ağrı olusturuyor

Merhaba boyun düzleşmesi bende var baş ağrısı ensede omuzda kolda kol altında hatta avuç içine kadar ağrı yapıyor bazen kalp krizi geçirecek mis gibi gogutse bir ağrı olusturuyor
Ay inanın bende de aynı fakat benim kafama doğruda uyuşma karincanma oluyor çok doktora gittim kimi doktor boyun düzleşmesi yapar diyor kimi doktor yapmaz diyor valla kaldım ne yapacağımı bilmiyorum...rabbim hepimize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…