• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm korkusu yardimlariniza igtiyacim var

incii86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
93
12
98
38
Arkadaslar boguluyorum artik daha oncede baslik acmistim ben olum korkum var cok korkuyorum surekli olcem diye bekliyorum diken ustundeyim bi hastaligim falanda yok panik atagimda yok sadecene olum korkusu olucekmis gibi hissediyorum ilac kullaniyorum 2 aydir bi ara iyiydim simdi gene kötüyüm esimle ilgilenemiyorum hayattan kopmus gibiyim bu duygu cok zor bisey allahim yardim et

siz eşinizle değil, eşiniz sizinle ilgilensin. Gözle görülmese de sonuçta hastalık. İlgiyi siz bekleyin. Bir an öne dr a gidip ilaçlarınızı kontrol ettirin. Belki değişiklik yaparlar. Geçmiş olsun.

Eğer ahirete inanıyorsanız ölümün yeni bir başlangıç olduğunu , ruhumuzun değil sadece maddi olan bedenimizin toprak olacağını ve nihayetinde yetersiz olan akıl ve duyularımızın o andan itibaren herşeyi idrak edeceğini ve yaradana kavuşacağımızı düşünün lütfen. Bu bir başlangıç annenizden doğmuş gibi. Allah'a yönelin bütün depresyon hallerinin sebebi iman eksikliğidir bana göre( bir inancınızın olduğunu varsayarak yazıyorum değilse afedersiniz )

Bu bir hastalık ve acilen doktorunuzla gorusun sızı pasifleştirecek bir ilaç ve terapiyle zamanla duzeleceksiniz yirmili yaşlarda ölüm korkusu sık görülür özellikle daha önce birini kaybetmişseniz . Ölüm her gece insanın aklına gelir kimi duymazdan gelebilir kimi böyle takıntı yapar kalan ömrünü de boğar. Cok ıyı anlıyorum sizi umarım ıyı olursunuz lutfen ıhmal etmeyin Allah sizi ailenize bağışlayıp uzun ömürler versin

Eğer ahirete inanıyorsanızölümün yeni bir başlangıç olduğunu , ruhumuzun değil sadece maddi olan bedenimizin toprak olacağını ve nihayetinde yetersiz olan akıl ve duyularımızın o andan itibaren herşeyi idrak edeceğini ve yaradana kavuşacağımızı düşünün lütfen. Bu bir başlangıç annenizden doğmuş gibi. Allah'a yönelin bütün depresyon hallerinin sebebi iman eksikliğidir bana göre( bir inancınızın olduğunu varsayarak yazıyorum değilse afedersiniz )

Butun depresyon hallerin i n sebebi iman ile alakali degil.boyle dusunmeyin.inanci kuvvetli bir insanim ve bayiltilmadan oldugum bir ameliyat sonrasi korkudan panik atak oldum akabinde bunyem bir daha guclenmedi surekli korku hali yasadim.karnim agrisa ölucem diye dusundum.sonra bu ilerledi aileme bisey olursa diye ilerledi.psikolojik oldugunun farkindaydim kendim yenmeye calistim olmadi evden cikamaz oldum basima bisey gelirde rezil olurum diye.sonra tedavi gordum ve devam ediyorum.bu sinsi bir hastalik ve zayif anini yakaliyor.inancla dua ile rahatliyorum tabiki ama bu bir hastalik bunuda kabul etmeliyizki iyileselim.bu arada ameliyatlarim devam ediyor ve ben bazen duzelmicemi dusunup daha cok caresiz kaliyorum sonra kendimi topluyorum.yasayan kisi bilir ve cok zordur.once herkese sonra kendim sifa diliyorum.

Butun depresyon hallerin i n sebebi iman ile alakali degil.boyle dusunmeyin.inanci kuvvetli bir insanim ve bayiltilmadan oldugum bir ameliyat sonrasi korkudan panik atak oldum akabinde bunyem bir daha guclenmedi surekli korku hali yasadim.karnim agrisa ölucem diye dusundum.sonra bu ilerledi aileme bisey olursa diye ilerledi.psikolojik oldugunun farkindaydim kendim yenmeye calistim olmadi evden cikamaz oldum basima bisey gelirde rezil olurum diye.sonra tedavi gordum ve devam ediyorum.bu sinsi bir hastalik ve zayif anini yakaliyor.inancla dua ile rahatliyorum tabiki ama bu bir hastalik bunuda kabul etmeliyizki iyileselim.bu arada ameliyatlarim devam ediyor ve ben bazen duzelmicemi dusunup daha cok caresiz kaliyorum sonra kendimi topluyorum.yasayan kisi bilir ve cok zordur.once herkese sonra kendim sifa diliyorum.
BILIMSEL BIR TEDAVISI YOKTUR SADECE DUA ILE GECER DEMEK ISTEMEDIM.ELBETTE HER HASTALIK GIBI ILAC VEYA TERAPI ILE HALLEDILEBILIR. KASTIM VESVESE SAHIPLERIYDI GENELLEDIGIM ICIN AFEDERSIN.

İbadetlerini yerine getirdiğin ve kötü bi insan olmadığın sürece ölüm korkulcak birşey değil, müminler için cenneti müjdeleyen Rabbim ölümünde kolaylığını verir müslüman kullarına,ibadetlerini eksik etme ve bol bol dua, kuranda okumaya çalış bilmiyosan öğrenmeye çalış öğrenene kadarda türkçesinden oku.. Allah şifa versin:KK66:

Eğer ahirete inanıyorsanız ölümün yeni bir başlangıç olduğunu , ruhumuzun değil sadece maddi olan bedenimizin toprak olacağını ve nihayetinde yetersiz olan akıl ve duyularımızın o andan itibaren herşeyi idrak edeceğini ve yaradana kavuşacağımızı düşünün lütfen. Bu bir başlangıç annenizden doğmuş gibi. Allah'a yönelin bütün depresyon hallerinin sebebi iman eksikliğidir bana göre( bir inancınızın olduğunu varsayarak yazıyorum değilse afedersiniz )
Bebegim ben inancliyim ayni zamanda hastayim.oyle soyleme bence.depresyon falan bunlar disardan bilindigi gibi degil zaten..

Tatlim sen ölümü son olarak gorme bir baslangictir.bazi arkadaslarin dedigi gibi ibadet edemediğine üzülme.hastaya zeval olmaz.tabiki elinden geldiginde onu da yapacaksin ki huzurlu ol.olumden korkma bir kapidan baska kapiya gireceksin.orasi daha gercek bir yasam.doktoru ihmal etme.

Bebegim ben inancliyim ayni zamanda hastayim.oyle soyleme bence.depresyon falan bunlar disardan bilindigi gibi degil zaten..
hic birinizi uzmek istemem ama ben boyle dusunuyorum. zaten inancsizlar depresyonda olur sadece demedim. iman eksikligi dedim. yani eksik kaldigimiz rehavete kapildigimiz zamanlari kastettim. bunun baska hic bilimsel aciklamasi tedavisi yok gibi bir iddiam da yok elbette tedvaisine bakilmali. kaza ve kadere inanmak vesveselere kulak asmamak gerek.bu da iyi iman gerektirir.

Arkadaslar boguluyorum artik daha oncede baslik acmistim ben olum korkum var cok korkuyorum surekli olcem diye bekliyorum diken ustundeyim bi hastaligim falanda yok panik atagimda yok sadecene olum korkusu olucekmis gibi hissediyorum ilac kullaniyorum 2 aydir bi ara iyiydim simdi gene kötüyüm esimle ilgilenemiyorum hayattan kopmus gibiyim bu duygu cok zor bisey allahim yardim et
sizinkide sanırım anksiyete bozukluğu (kaygı bozukluğu), bazı olaylar için haddinden fazla korkup kaygılanıyoruz, şahsen ben uzun bir süredir bununla mücadele ediyorum. antidepresan ilaçlar bünye alışana kadar kaygı ve sıkıntılarınızı çoğaltabilir, bünye alışınca normale döner ve iyileşirsiniz. ihmal etmeyin mutlaka tedavinize dikkat edin. ben ilk başlangıçta çok bilinçli değildim ve yıllarımı bu korkuyla geçirdim diyebilirim

Back