- 21 Ekim 2024
- 102
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi ensadesinden16
-
Şu anda bile ağlayarak cevap yazıyorum sizeBu düşünce bana 3 yıl önce falan gelmişti..kendimi resmen eve kapattım çocuklara bile yansıttım bunu ..bir çok kişiyle konuştum.
Sonra kendi hastaligimi yasayan bir cok kisinin videosunu izledim
Biri şunu demişti "göğü izleyebilirken doyasıya izle " bu benj çok etkiledi ..
Anı kacirma bunları düşünerek
Destek alın imkaniniz varsaŞu anda bile ağlayarak cevap yazıyorum sizeçok haklisiniz bazen kendi kendime tenkinde bulunabiliyorum ama bazen işler çığrından çıkıyor ve bu korkularımı yönetemiyorum Rabbime sığınıyorum 2-3 gun iyi gibi oluyorum sonra yine baştan 6 aydır bu duygular beni ele gećirdi gitmedigim doktor brans kalmadi tomografi emara bile girdim kan tahlilleri nerdeyse her ay o an iyi gibi geliyor sonra ya bi hastaligim varsa ya bulamiyolarsa diye yine başlıyorum surekli vucudumu dinliyorum oram mi agriyo bu mu var cok yorucu
Evet almalıyım ama ailem karşı çıkıyor ömür boyu antidepresan kullanmak zorunda kalacaksın diyorDestek alın imkaniniz varsa
Senin gibiyim aynısını yaşıyorum bende oğlum 6 aylık iken tanıştım bu illet ile anksiyete ve panik atak hergun ölüm korkusu oğlum annesiz kalacak aniden ölücem kalp krizi vs diyeKızlarr çok kötüyümuzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam
Seninle kaderdasizSenin gibiyim aynısını yaşıyorum bende oğlum 6 aylık iken tanıştım bu illet ile anksiyete ve panik atak hergun ölüm korkusu oğlum annesiz kalacak aniden ölücem kalp krizi vs diyeher gün ağlıyordum hala geçmedi devam ediyor korkularım biraz daha iyiim ama
EvetSeninle kaderdasizbende sana yorum yapmistim hatirliyor musun onceden hic bisi takmadigim gunler nasilmis naisl mutluymusum ndn boyle oldu anlamiyorum
Sen naisl biraz yendin
Ataklarim olmuyor ama korkularım oluyor canım alıştım sanırımSen naisl biraz yendin
Fiziksel belirtiler ağırılar yaşıyormusunuz pekiŞu anda bile ağlayarak cevap yazıyorum sizeçok haklisiniz bazen kendi kendime tenkinde bulunabiliyorum ama bazen işler çığrından çıkıyor ve bu korkularımı yönetemiyorum Rabbime sığınıyorum 2-3 gun iyi gibi oluyorum sonra yine baştan 6 aydır bu duygular beni ele gećirdi gitmedigim doktor brans kalmadi tomografi emara bile girdim kan tahlilleri nerdeyse her ay o an iyi gibi geliyor sonra ya bi hastaligim varsa ya bulamiyolarsa diye yine başlıyorum surekli vucudumu dinliyorum oram mi agriyo bu mu var cok yorucu
AnksiyeteKızlarr çok kötüyümuzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam
Fiziksel olarak bi yerleriniz ağrıyor muAnksiyetebende de var 1 senedir ve başa çıkamıyorum. Hep en kötüsünü düşünüyorum. Arada fenalaşıyorum. Ben psikoloğa gidicem sende mutlaka gir
Fiziksel ağrı bende çok oluyor özellikle sırt kulunç baş ağrısı kol uyuşması kalp çarpıntı sı mide bılantısı yaşıyorumFiziksel olarak bi yerleriniz ağrıyor mu
Yasamazmiyim surekli bi yerim agriyo sonrada ya kotu bi hastalik varsa ya oyleyse diye kuruyorun kafamdaFiziksel belirtiler ağırılar yaşıyormusunuz peki
Aynisiii bende sen gibiyimAnksiyetebende de var 1 senedir ve başa çıkamıyorum. Hep en kötüsünü düşünüyorum. Arada fenalaşıyorum. Ben psikoloğa gidicem sende mutlaka gir
Evet karnm agriyo midem bulaniyo sirtim agriyo belim kopuyo parmklarim uyusuyo daha nicesiFiziksel ağrı bende çok oluyor özellikle sırt kulunç baş ağrısı kol uyuşması kalp çarpıntı sı mide bılantısı yaşıyorum
Merhabalar kendi derdimi yazarken sizin açtığınız konuya ulastım. Resmen ben yazmısım gibi. 8 aylık hamileyim bu düşüncelerle boğuluyorum. Bu konuda her ne kadar bilinçli ve farkındalıgı yüksek biri de olsam bende kendime engel olamıyorum. Yalnız değilsiniz sizin gibi benim gibi yüzlerce insan var. İnanın bana tek siz yaşamıyorsunuz bunu. Eve kapanmayın mümkün oldukça ev isi dışında bi mesguliyetiniz olsun. Lütfen destek alın. KorkmayınKızlarr çok kötüyümuzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam
3 ay evvel bende de başladı bu. Grip oldum. Tahlillerimi kendim yorumlayayım dedim netten baktım bakmaz olaydım. Ondan sonra korku başladı. Evvelin de de nefesim falan kesiliyordu göğüs ağrısı falan hani ben diyordum ki üşüttüm ondan oluyo. Meğerse panik atakmış. Ciğer filmi çekildi bişiy yok kardiyolojiye gittim bişy yok. Tahliller temiz. Bazen diyorum şımarıklıktan bu hallerim. Allahım yardımcımız olsun.Kızlarr çok kötüyümuzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?