• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm korkusu hastalık korkusu

3 ay evvel bende de başladı bu. Grip oldum. Tahlillerimi kendim yorumlayayım dedim netten baktım bakmaz olaydım. Ondan sonra korku başladı. Evvelin de de nefesim falan kesiliyordu göğüs ağrısı falan hani ben diyordum ki üşüttüm ondan oluyo. Meğerse panik atakmış. Ciğer filmi çekildi bişiy yok kardiyolojiye gittim bişy yok. Tahliller temiz. Bazen diyorum şımarıklıktan bu hallerim. Allahım yardımcımız olsun.
Keske simarik olsa her ay kan vermeler bos yere tomografiye girmeler daha gecen ay emara girmeler cok sukur birsey cikmamasi ama bunlarda yok yere yasanmiyor :( doktor yenmeye bak mutlaka cabala olmazsa ilaca baslicaz dedi pskyatri

Keske simarik olsa her ay kan vermeler bos yere tomografiye girmeler daha gecen ay emara girmeler cok sukur birsey cikmamasi ama bunlarda yok yere yasanmiyor :KK43: doktor yenmeye bak mutlaka cabala olmazsa ilaca baslicaz dedi pskyatri
Rabbim yardımcımız olsun. Muhakkak yok yere yaşanmıyor. Zamanında yaşanmışlıklar bu şekilde dışa vuruyor. 😥

Kendı derdımı düşünürken bu baslıgı buldum. 23 senedır çekiyorum bu ılletı ben. Bazen ıyı oluyorum ama bazen dıbı buluyorum şuanda oldıgum gibi.kotu hastalıga yakalandım korkusu ıcımı yıyor. Bende seneler ıcınde gıtmedıgım Dr branş yapılmayan tetkık kalmadı. Bu ölüm korkusu çocuklarımı bırakma korkusu benı yiyor. Bu aralar inanılmaz halsızlık gelıp gidiyor bu benı korkutuyor ne ve acaba dıye. Sankı düşüp bayılıcam yere. Kolum kanadım tutmuyor gıbıyım. Senelerce ilaç kullandım faydası olmadı. 8-9 senedır ilaç almıyorum daha ıyıyım. İlaç kullanırken acıllerden çıkmazdım sımdı gerektıgınde gıdıyorum Dr. Bazen ölsemde bu hastalıktan bu korkulardan kurtulsam dıyorum okadar bezdırdı benı. Şu gelıp gıden halsızlık baş donmelerı olmasa daha ıyı olucam sankı. Yalnız degılsın bunu bıl. Bunu yaşamayan asla anlamaz. Şunu yap bunu yap dıyemem her türlü seyı denedım ben. Gecıyor bazen ama gerı gelıyor. Bu hastalıgın geldıgı güne lanet olsun. Bütün genclıgımı heveslerımı mutlu olm sanslarımı aldı benden.

Kendı derdımı düşünürken bu baslıgı buldum. 23 senedır çekiyorum bu ılletı ben. Bazen ıyı oluyorum ama bazen dıbı buluyorum şuanda oldıgum gibi.kotu hastalıga yakalandım korkusu ıcımı yıyor. Bende seneler ıcınde gıtmedıgım Dr branş yapılmayan tetkık kalmadı. Bu ölüm korkusu çocuklarımı bırakma korkusu benı yiyor. Bu aralar inanılmaz halsızlık gelıp gidiyor bu benı korkutuyor ne ve acaba dıye. Sankı düşüp bayılıcam yere. Kolum kanadım tutmuyor gıbıyım. Senelerce ilaç kullandım faydası olmadı. 8-9 senedır ilaç almıyorum daha ıyıyım. İlaç kullanırken acıllerden çıkmazdım sımdı gerektıgınde gıdıyorum Dr. Bazen ölsemde bu hastalıktan bu korkulardan kurtulsam dıyorum okadar bezdırdı benı. Şu gelıp gıden halsızlık baş donmelerı olmasa daha ıyı olucam sankı. Yalnız degılsın bunu bıl. Bunu yaşamayan asla anlamaz. Şunu yap bunu yap dıyemem her türlü seyı denedım ben. Gecıyor bazen ama gerı gelıyor. Bu hastalıgın geldıgı güne lanet olsun. Bütün genclıgımı heveslerımı mutlu olm sanslarımı aldı benden.
Hic bir sey dusunmeden sadece anı yasamak yada kafaya takmadan ölüm korksuu olmadan yasamak ne buyuk bir veli nimetmiş meger ben unuttum o tadi Rabbim sizede banada tekrar yasatsin insallah.. halsizlik yorgunluk gunumuzde herkeste var gibi birsey hava ile su ile bozdular bunyelerimizi

Back
X