• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm korkusu hastalık korkusu

ensadesinden16

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
102
16
13
32
Kızlarr çok kötüyüm :( uzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla :( hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam :(

Bu düşünce bana 3 yıl önce falan gelmişti..kendimi resmen eve kapattım çocuklara bile yansıttım bunu ..bir çok kişiyle konuştum.
Sonra kendi hastaligimi yasayan bir cok kisinin videosunu izledim

Biri şunu demişti "göğü izleyebilirken doyasıya izle " bu benj çok etkiledi ..

Anı kacirma bunları düşünerek 🌸

Bu düşünce bana 3 yıl önce falan gelmişti..kendimi resmen eve kapattım çocuklara bile yansıttım bunu ..bir çok kişiyle konuştum.
Sonra kendi hastaligimi yasayan bir cok kisinin videosunu izledim

Biri şunu demişti "göğü izleyebilirken doyasıya izle " bu benj çok etkiledi ..

Anı kacirma bunları düşünerek 🌸
Şu anda bile ağlayarak cevap yazıyorum size :( çok haklisiniz bazen kendi kendime tenkinde bulunabiliyorum ama bazen işler çığrından çıkıyor ve bu korkularımı yönetemiyorum :( Rabbime sığınıyorum 2-3 gun iyi gibi oluyorum sonra yine baştan 6 aydır bu duygular beni ele gećirdi gitmedigim doktor brans kalmadi tomografi emara bile girdim kan tahlilleri nerdeyse her ay :( o an iyi gibi geliyor sonra ya bi hastaligim varsa ya bulamiyolarsa diye yine başlıyorum :( surekli vucudumu dinliyorum oram mi agriyo bu mu var :( cok yorucu

Şu anda bile ağlayarak cevap yazıyorum size :KK43: çok haklisiniz bazen kendi kendime tenkinde bulunabiliyorum ama bazen işler çığrından çıkıyor ve bu korkularımı yönetemiyorum :KK43: Rabbime sığınıyorum 2-3 gun iyi gibi oluyorum sonra yine baştan 6 aydır bu duygular beni ele gećirdi gitmedigim doktor brans kalmadi tomografi emara bile girdim kan tahlilleri nerdeyse her ay :KK43: o an iyi gibi geliyor sonra ya bi hastaligim varsa ya bulamiyolarsa diye yine başlıyorum :KK43: surekli vucudumu dinliyorum oram mi agriyo bu mu var :KK43: cok yorucu
Destek alın imkaniniz varsa 🌹

Kızlarr çok kötüyüm :KK43: uzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla :KK43: hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam :KK43:
Senin gibiyim aynısını yaşıyorum bende oğlum 6 aylık iken tanıştım bu illet ile anksiyete ve panik atak hergun ölüm korkusu oğlum annesiz kalacak aniden ölücem kalp krizi vs diye 🥺 her gün ağlıyordum hala geçmedi devam ediyor korkularım🥺 biraz daha iyiim ama

Senin gibiyim aynısını yaşıyorum bende oğlum 6 aylık iken tanıştım bu illet ile anksiyete ve panik atak hergun ölüm korkusu oğlum annesiz kalacak aniden ölücem kalp krizi vs diye 🥺 her gün ağlıyordum hala geçmedi devam ediyor korkularım🥺 biraz daha iyiim ama
Seninle kaderdasiz :( bende sana yorum yapmistim hatirliyor musun :( onceden hic bisi takmadigim gunler nasilmis naisl mutluymusum ndn boyle oldu anlamiyorum :(

Şu anda bile ağlayarak cevap yazıyorum size :KK43: çok haklisiniz bazen kendi kendime tenkinde bulunabiliyorum ama bazen işler çığrından çıkıyor ve bu korkularımı yönetemiyorum :KK43: Rabbime sığınıyorum 2-3 gun iyi gibi oluyorum sonra yine baştan 6 aydır bu duygular beni ele gećirdi gitmedigim doktor brans kalmadi tomografi emara bile girdim kan tahlilleri nerdeyse her ay :KK43: o an iyi gibi geliyor sonra ya bi hastaligim varsa ya bulamiyolarsa diye yine başlıyorum :KK43: surekli vucudumu dinliyorum oram mi agriyo bu mu var :KK43: cok yorucu
Fiziksel belirtiler ağırılar yaşıyormusunuz peki

Kızlarr çok kötüyüm :KK43: uzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla :KK43: hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam :KK43:
Anksiyete 🥲 bende de var 1 senedir ve başa çıkamıyorum. Hep en kötüsünü düşünüyorum. Arada fenalaşıyorum. Ben psikoloğa gidicem sende mutlaka gir

Merhabalar kendi derdimi yazarken sizin açtığınız konuya ulastım. Resmen ben yazmısım gibi. 8 aylık hamileyim bu düşüncelerle boğuluyorum. Bu konuda her ne kadar bilinçli ve farkındalıgı yüksek biri de olsam bende kendime engel olamıyorum. Yalnız değilsiniz sizin gibi benim gibi yüzlerce insan var. İnanın bana tek siz yaşamıyorsunuz bunu. Eve kapanmayın mümkün oldukça ev isi dışında bi mesguliyetiniz olsun. Lütfen destek alın. Korkmayın🙏🏻 anksiyete bozukluğu yaşıyorsunuz sadece.

3 ay evvel bende de başladı bu. Grip oldum. Tahlillerimi kendim yorumlayayım dedim netten baktım bakmaz olaydım. Ondan sonra korku başladı. Evvelin de de nefesim falan kesiliyordu göğüs ağrısı falan hani ben diyordum ki üşüttüm ondan oluyo. Meğerse panik atakmış. Ciğer filmi çekildi bişiy yok kardiyolojiye gittim bişy yok. Tahliller temiz. Bazen diyorum şımarıklıktan bu hallerim. Allahım yardımcımız olsun.

Back
X