Olum Eymen iin Yazdmz Ninni

harika olmuş canım yüreğine emeğine sağlık
yalnız sen mi seslendirdin ninniyi merak ettim
ya baya güzel hatta çok güzel:lepi:
lakin sen bunu oğluna ninni diye yazmışsın ama benim kızımı uykudan kaldırdı:roflol:

Ya çok üzüldüm demekki ters tepmiş:)Alla kızını sana bağışlasın.
ninniyi bir arkadaşımız seslendirdi.beğendiğine çok sevindim.

çok güzel canım .allah yavrunuza hayırlı uzun ömür versin .sağlıcakla büyütürsüznüz inşallah

çok güzel olmuş ...........
Allah analı babalı büyütsün........
eeeeeeeeee eeeeeeeeee bebeğe

pek cok anne babanın duygularına tercüman olmus bu ninni allah analı babalı büyütsün yavrunu....

çok güzel oğlumun adı eymen olacak allah kısmet ederse şimdiden dinletiyorum ..

çok güzel yaa çok etkilendim ağlayarak dinledim Allahım günün birinde bizede erkek bebiş verirse biz de eymen koymayı düşünüoduk bende dinletirim artık bebişime çok teşekkürler

gerçek anne yüreğinden çıkan sesler bunlar.Beni bile sakinleştirmeye yetti.Ellerinize yüreğininize sağlık!..............(Ben uyumaya gidiyorum)

ay çok güzelmişya çok beğendim ne kadar şanslı bi bebiş:) sesde çok güzelmiş
allahım sağlıklı uzun ömür versin eymenede sizlerede..

tüylerim diken diken oldu..çok güzel olmuş...
yüreğinize sağlık..
rabbim yavrunuzu size bağışlasın

Çok güzelmiş, çok etkilendim ağlayarak dinledim, Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın acılarını göstermesin.

benim oğlumun adı da eymen şu anda 8 aylık..

çok süper olmuş ben dinlerken oğluş kucağımda uyudu..inş .hep dinletince uyur...

yüreğinize sağlık...

çok beğendim tebrik ederim harika yazmışsınız rabbim yavrunuza hayırlı ömürler versin yolunu açık etsin inşallah sizmi seslendirdiniz acaba merak ettim

çok güzel olmuş canım=) oğlun için ilerde çok mutlu edecek bir emek olmuş

Allah oğlunun bahtını şimdiden açık etsin

Çok Güzelmiş ya çok beğendim gerçi çok sora okumuş bulunuyorum konuyu ama süper benimde 3 aylık bi eymenim var artık favori ninnimiz =))

dehşet ötesiii

benim yavrum karnımda 9 haftalık yattı ebedi uykusuna, Allah uzun ömürler versin sizinkine

X