ölüm cazip geliyor bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi üçkalp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

üçkalp

Ziyaretçi
ben psikoloğa gidyorum iki gün oldu daha önce efektor kullandım bir sonç alamadım şimdi ilaçımı degişitirdi luskal yaptı ben yardım istiyorum kızımda var eşimi de çok seviyorum bu hastalıkdan nasıl kurtulurum lütfenn yardım

estern benim sorum çocukluk ilgili yani bu sorun çocuklugumdan kaynaklanıyor ayrı anne ve babayla büyümenin acısını çekiyorum annem bizi bırakıp gitmiş ben annemi hiç tanımadım bunun acısını herzaman yaşadım bir çeken bilir şimdide kendim anne oldum ve eşimde ailesi çok baglı birbirine ben hep burukluk yaşadım annemi buldum dedim ama ölmüş sonrada babam öldü bunun gibi üzücü şeyler yaşadım o yüzden depresyondayım

Merhaba üçkalp, başınız sağolsun. Zor bir hayat, haklısınız, ama ne olursa olsun, başlıkta yazdıklarınızı size düşündürtmemeli. Lütfen ilaç tedavinizin yanında bir de psikolog ile görüşerek, terapi görün. İlacın yanında, ancak terapi ile sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.
Sağlıkla kalın,

hepinize teşekkür ediyorum zor dönemdeyim terapi görüyorum ama iyileşmek istiyorum ilaçlarımı alıyorum kızm olmasa ve eşimi çok seviyorum onlar olmasa hayat kim baglar beni bir nergis hanım ben luskal kullanıyorum bu bana bagımlılık kilo yapmaz degilmi destekleriniz için teşekkür ederim

İlacın adını yalnış yazmışsınız, ama olsun. Kullandığınız ilaç son derece iyi bir antidepresan. Antidepresanlar zaten bağımlılık yapmaz. Merak etmeyin. Kilo alımı ya da kilo kaybı bazı kişilerde oluşabilir. Ancak şimdilik bir farklılık olmadığına göre, bundan sonrasında olmayacaktır, merak etmeyin. İlaçların etkisi 4.haftadan itibaren görülmeye başlar, esas etki 8.hafta ile kendisini gösterir.
Yaşama sıkı sıkı tutunun. Bu zorluklar geçecek. Yeterki siz tedavinizi doğru bir şekilde sürdürün.
Sağlıkla kalın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…