ölüm Acisi !

solukbenizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
72
1
36
İstanbul
Ya arkadaslar Allah askina yardim edin ben 12mayista dedemi kaybettim ama inanin babami kaybetsem bukadr uzulmezdm cunku dedemi ben babamdan daha cok seviyordum ve beni dunyada en cok seven,en cok deger veren insandi . Geceleri uyuyamiyorm tam uyuycam birden kulaklarimda sesi yankilaniyo kalkip agliyorum gozume uyku girmiyo hersey bana onu hatirlatiyo surekli anilarimizi hatiralarimizi hatirliyorum ve kendime gelemiyorum hala ayniyim ne yapmam lazim lutfen artik biri bana yardimci olsun boyle yasanmaz bu ne bicim bi aciymis Allah kimsenin basina vermesn butun yasama hevesimi aldi gitti herkeste onu hatirliyorum cok alakasiz biyerde aglamaya basliyorum yokmu bunun bi dermani artik dayanamiyorum ruyalarimda bile goruyorum sabah aglaya aglaya uyaniyorum ya hayatta en cok sevdigim insanlardan biriydi artik hayata küstüm hicbsey yapasim gelmiyo!

basiniz sagolsun ALLAH RAHMET EYLESIN daha acin taze bende babaannemi kaybettim 6 ay oldu ama bende uzuluyorum bazen agliyorum takdiri ilahi...

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. Dua edin bol bol, zamanla acınız hafifleyecektir...

Canim allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah. Allahim sanada sabir versin! Cok zor ama zamanla alisiyor insan. Bol bol dua oku deden icin.

basınız sağolsun mekanı cennet olsun. yapılıcak bısey yok bence zamanla acın azalıcaktır.

canım başın sağolsun. 12 mayıs'tan bugüne geçen süre az değil. bu süre zarfında toparlanmaya başlamış olman gerekirdi yavaş yavaş. sanırım bir uzman yardımı almayı düşünmeye başlamalısın.

tekrar başın sağolsun.

öncelikle başınız sağolsun dedenizinde mekanı cennet olsun , siz ağlayıp üzülüp ölen insana iyilik yapmıyorsunuz ama ölen insanların arkadasından ağlanması ölüye ızdırap cektirirmiş şimdi diyceksiniz nasıl olucak o dediğiniz olmuyor tabıkı bende dedemi 1 ay oldu kaybedeli sizin tarif ettiginiz sevgiyi bende aynı sekilde dedeme besliyordum ama bazen elden birşey gelmiyor ama söyle düşünün siz onu bu kadar cok sevıyorken o sızı kım bılır nasıl sevıyordu hayatınızı etkılıycek olumsuz ve kotu seyler yasamanızı emin olun istemezdi oyüzden kendinize zarar vermenin ne ona ne size faydası var herseye ragmen gerekirse yaranıza tuz basıp hayata devam edip dedenizin gözünü arkada koymayınız iyi geceler

tatlım ben şükürler olsun daha aileden kimseyi kaybetmedim ama bikeresinde abim kadar sevdiğim birini kaybettim hemde genç yaştaydı. sürekli ağlıyodum falan rüyalarımda görüyodum. ama şöle diyim zamanla unutulmuyo ama alışılıyo. zamanla verdiği acı azalıyo kabullenmeye başlıyosun.
birde biyerde şöyle bi yazı okumuştum belki yararı olur
"aslında ölen insanlara öldükleri için diil onları bidaha göremicez diye üzülürmüşüz bunu bencillik olarak düşünün o artık rahata erdi bencil olmayın onu göremicem diye üzülmeyin. herkes bi gün ölücek onlar için sadece olması gereken oldu diye düşünün." gibisinden bişiler yazıyodu. tabi bunlar şuan acın tazeyken anlamlı olmucak. yine de söliyim herşeyin ilacı ZAMAN. acı diniyo elbet. sana sabırlar diliyorum

allah gani gani rahmet eylesin
acınız daha taze zamanla alışıyo insan ama yinede aklına geldikçe burnunun direği sızlıyo
7 sene önce anneannemi kaybettik hala o hastanenin önünden geçerken yüreğim sızlıyo gözlerim doluyo
evlerine girdiğim zaman sanki yine oturmuş köşesinde namaz kılıyo o kocaman tesbihini çekiyo bana ayşemmm diye bağırıyo
elinizden sadece dua etmek gelir ne kadar okursanız onu daha çok rahatlatırsınız

Allah sabir versin canim,
cok zor bir durum.. Allah mekanini cennet etsin.
Onun icin dua, onun adina hayir yapmaktan baska birsey yapamazsin.

Allah dedeciginin mekanini cennet eylesin.
Geride kalanlara sabir versin... (Amin)
Bol bol dua et dedecigin icin ruhu huzur bulsun canim..

evet belkide bencillige giriyo cunku bende onu goremeyecegim artik onunla hic beraber olamayacagim konusamayacagm icin uzuluyorum boyle aklima geldikce bogazim dugumleniyo nefes alamiyorm ama oyle lafin gelisi derler ya nefes alamayacak gibi oluyorum diye ben gercekten nefes alamiyorum, ben ilk defa bi yakinimi kaybettim ve bu fazla yakinim oldu, hazirliksiz yakalandm ve ben onunla olmeden once konusmustm o baska sehrde oturuyo ben demistm ona dedecim 2hafta sonra gelicem demistm gidip gorucektm onu ama yetisemedim bare son bikez gorseydim anneme demiski heralde icine dogmus 2hafta cok ,beni bulamazsinz demis icine dogmus demekki benim bitanecik dedemin insallah alisirim unutmycagimi biliyorum ama alismayi okadr cok istiyorumki gercekten cok zor herkes bunu tadicak eninde sonunda size sunu soyliym ben bu olaydan sonra herseyin bombos oldugunu anladm hic bsey olum acisi kadr kotu degil hani sevgilileri icin aglayan kizlar olurya keske diyormki keske benide sevgilim terketseydide ona aglasaydm tek derdm o olsaydi

Basiniz sagolsun ve Allahdan size ve ailenize sabir diliyorum.
Daha taze bir aci..
zamanla alisirsiniz insallah!

Ben 3 ay önce annemi kaybettim 2010 yılında da arka arkaya babaannem ve dedemi kaybettim, üst üste geldi bütün acılar, ama en büyügü anne acısıymıs bende senden farksız degilim, annem hep aklımda, sesi kulaklarım da..

Allah kuluna tasiyamayacagindan fazla yük vermezmis .
Zamana ihtiyacin var, zaman her yaranin ilacidir.
Yapabilecegin en güzel sey Onun icin dua etmek olacak.

Basin sagolsun.Allah rahmet eylesin, bol sabir versin.

Allah sanada sabirlar versin kardesim herseye ragmen hayat devam ediyo bu acilarla bile zorda olsa Allah hepimize sabirlar versin dayanilacak gibi bisey degil

Allah sanada sabirlar versin kardesim herseye ragmen hayat devam ediyo bu acilarla bile zorda olsa Allah hepimize sabirlar versin dayanilacak gibi bisey degil

Ben söylerken bile inanamıyorum, ne diyorum ben? diyorum ama gercegi degistiriyor mu? Her sabah kalkıyorum yataktan bir an sanki hersey normal, ama aslında hic birsey eskisi gibi degil, annemle baslıyorum güne, annemle bitiriyorum..

Başın saoğulsun canım..Kleşedir hep ölümden sonraki söylemler ama sabır istemekten başka çaremiz yok.
Bende 8 ay oldu ananemi kaybedeli...
Çok genç yasta hemde ani bi şekilde oldu..
Hala içimdedir acısı..
Unutulmuyo hiçbizaman,o acıyla yasamaya alışıyosun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.
Aynı durumu 12 sene önce babaannemi kaybettiğimde yaşadım. O benim canımdı, herşeyimdi. Elinde büyüdüm, anne babamdan çok onun yanındaydım. 12 sene önce aniden kaybettik onu hiçbir hastalığı yokken. Dünyam yıkıldı, karardı. Aylarca kendime gelemedim. Acısı geçti mi, hayır. Ateş yanmaya devam etse de zaman geçtikçe azalıyor. Çok iyi anlıyorum duygularınızı. Dedenizin vefatı daha çok yeni, böyle hissetmeniz çok normal. Size çok klasik gelecek ama acı geçmese de zamanla azalacak. Ahirette sevdiklerimizle buluşacağız inşaallah, bunu düşünmek insanın içine su serpiyor. Allah'ım bol sabır versin size ve ailenize.

öncelikle bol bol dua okuyun. daha çok taze acınız, duygusal davranışlarınız gayet normal.

Ali-İmran suresinde der ki; her canlı ölümü tadacaktır.

bunları zaten biliyorsunuz. eve kapanmayın. dışarı çıkın, yürüyüş yapın. hep dua edin.
dualar her zaman ferahlıktır.

hiç dedesini, babasını, annesini tanımayan nice insanlar var.

siz gene de şanslıymışsınız, harika bir dedniz olmuş ve onunla güzel bir zaman geçirmişsiniz.

anılarınızı yazın. çünkü zaman en çok anılar üzerinde etkili oluyor. onlar unutuluyor.
hiç unutmamak için, dedenizin anısına aklınızda kalanları yazın. duygularınızı tarif edin. fotograflarını ve kamera görüntülerini toparlayın. dedenizle ilgili bir arşiv yapın.

eminim kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…