Bir şekilde ceza alır cezaevine girerse orada daha sağlam uyuşturucu bağlantıları kurar, daha büyük baş satıcılarla tanışır hayatı iyice kayar. Cezaevine girip akıllanan bir uyuşturucu satıcısı görmedim ben.Cok mu canice yorum olacak bilmiyorum. Ama o niyetle yazmiyorum..
Artik polise ihbar edin oglunuzu. Yoksa sonu daha kotu ye gidecek
Ayrıca annesini de asla affetmezBir şekilde ceza alır cezaevine girerse orada daha sağlam uyuşturucu bağlantıları kurar, daha büyük baş satıcılarla tanışır hayatı iyice kayar. Cezaevine girip akıllanan bir uyuşturucu satıcısı görmedim ben.
İnşallah tedavi olumlu sonuç alır üzüldüm yaşadıklarınızaGeçen konu açmştm. Oğlm madde kullnyr diye. Yılbaşında başladı. Ve başladığı gün yakldm. Kızlar daha kötüsü kızım dediki anne buna getir götür yaptrıyorlrmş. Ben çok kötüyüm çok. O akşm knşmadım. Bir gün sonra işten gelyrm. iş grşmesine gitti. Alındı. Ordan sürücü kursuna gitti. Kurstan çıktı o sırada aradım. Nrdesin x yerde ne ypıon dedim. Hiç gzyrm. Kimle tek. Hayatta böyle o yerde ve tek olmaz. Asla. Bn orada incm yanıma gel dedim. Hyr sen geç 10 dk glcm defi. Barış öaprış. Polisi arycam her şeyi biliyrm. Seni Bn ihbar edcm dedim. Bn geçtim eve o da geldi.
Artık millete taşıdığını biliyrm. Aferim sana. Çünkü polisler peşinde. Bna blöf yaptığımı ima etti. Ablası annm hadi doğru söylemiş bna bak... X kişi kim. Diğer x kişi kim. Ve şu ki mm... Her şeyi polisten öğrendik dedi. Biz tabiki duyduklarımızdan böyle bir senaryo kurduk.oğlm parkda senin peşinde gezdiğim,orda babanında olduğunu, senin kursa yazıldığını, bnm yeni iş açtığımı, en önemlisi bu isimleri bize bildiklerini seni tutuklamaları a cezaevini boylamana az kaldı diye knltuk. Önceden bizi dinlemeyen çocuk şimdi gzl otrdu dinledi. Önceden gitmek isterdi tm sus derdi şimdi bnim anltcklarım bitti o kalkmadı. Dediki anne onlrmı seni çağırdı sen mi gittin.. Nsl öğrendin. Bunu sana söykemycm dedim. Sen şurda bir kaç ay içinde hapiste olacağını bil dedim. Tm yapmycm dedi. Tel no değşcm dedim. Tm dedi. Değiştim.
Kızlar ölcem resmen. Göğsümde bir ateş yanıyor sönmeyen bir ateş. Uyku yok. Yemek yok. İşe gşdemyrm. Mahvoldum. Bu nsl bir acı. Pisikşyatriye gittik 20 mg ilaç verdi. İlk cümlesi şu bu bni mutlu edicek mi? Dr dedi ki hiç bir şeyden zevk almyorum.dr da çünkü hiç bir şey yapmıyorsun dedi. İş yok. Ders yok. Hiç bir şey yapmasan mutlu olamazsın dedi.
Bn ne yapmalıyım. Ne. Yardım edin bna
Allah yardımcınız olsun inşallah çok zor gerçekten. Psikologa da giderseniz sizin için iyi olur. Depresyon olabilir yaşadığı. Yani psikiyatri direk ilaç yazmıştır bir terapi görmesinde fayda var. İnşallah peşini bırakırlar oğlunuzun, çok zor gerçekten.Geçen konu açmştm. Oğlm madde kullnyr diye. Yılbaşında başladı. Ve başladığı gün yakldm. Kızlar daha kötüsü kızım dediki anne buna getir götür yaptrıyorlrmş. Ben çok kötüyüm çok. O akşm knşmadım. Bir gün sonra işten gelyrm. iş grşmesine gitti. Alındı. Ordan sürücü kursuna gitti. Kurstan çıktı o sırada aradım. Nrdesin x yerde ne ypıon dedim. Hiç gzyrm. Kimle tek. Hayatta böyle o yerde ve tek olmaz. Asla. Bn orada incm yanıma gel dedim. Hyr sen geç 10 dk glcm defi. Barış öaprış. Polisi arycam her şeyi biliyrm. Seni Bn ihbar edcm dedim. Bn geçtim eve o da geldi.
Artık millete taşıdığını biliyrm. Aferim sana. Çünkü polisler peşinde. Bna blöf yaptığımı ima etti. Ablası annm hadi doğru söylemiş bna bak... X kişi kim. Diğer x kişi kim. Ve şu ki mm... Her şeyi polisten öğrendik dedi. Biz tabiki duyduklarımızdan böyle bir senaryo kurduk.oğlm parkda senin peşinde gezdiğim,orda babanında olduğunu, senin kursa yazıldığını, bnm yeni iş açtığımı, en önemlisi bu isimleri bize bildiklerini seni tutuklamaları a cezaevini boylamana az kaldı diye knltuk. Önceden bizi dinlemeyen çocuk şimdi gzl otrdu dinledi. Önceden gitmek isterdi tm sus derdi şimdi bnim anltcklarım bitti o kalkmadı. Dediki anne onlrmı seni çağırdı sen mi gittin.. Nsl öğrendin. Bunu sana söykemycm dedim. Sen şurda bir kaç ay içinde hapiste olacağını bil dedim. Tm yapmycm dedi. Tel no değşcm dedim. Tm dedi. Değiştim.
Kızlar ölcem resmen. Göğsümde bir ateş yanıyor sönmeyen bir ateş. Uyku yok. Yemek yok. İşe gşdemyrm. Mahvoldum. Bu nsl bir acı. Pisikşyatriye gittik 20 mg ilaç verdi. İlk cümlesi şu bu bni mutlu edicek mi? Dr dedi ki hiç bir şeyden zevk almyorum.dr da çünkü hiç bir şey yapmıyorsun dedi. İş yok. Ders yok. Hiç bir şey yapmasan mutlu olamazsın dedi.
Bn ne yapmalıyım. Ne. Yardım edin bna
Bunların hiçbiri çözüm olmuyor maalesef, nice1985 ne yapıp edip oğlunu uzman yardımı almaya ikna edecek başka yolu yok, çok detayına girmeyeyim ailesinden birileri üyedir belki, tedavi vb yolları denemek yerine şehir değiştirip çocuğunu o çevreden uzaklaştırdığını düşünen birisi vardı, çocuğu taşındıkları yerde de yine uyuşturucu kullanan satan kişilerle arkadaş oldu, yıllardır süregelen bu kötü alışkanlık yüzünden kullanma, satma vs sebeplerle hapis yatıyor, maalesef böyle durumlarda sorunu kökten çözmezseniz tüm ülkeyi gezseniz çare olmuyor.Taşının o mühitten evinizi işinizi kısacası hayatınızı yeniden başka bir şehirde kurun
Yeni numara alsın oglunuz gerekirse arkadaşlarına bile söylemesin oğlunuza ulaşmalarını sağlayacak herşey engellenmeli
Evt. Hiç biri bir kez bile aramadı. Dediki bak annem bir tek Bn varım. Bu gün arkadaşların var. İyi gününde, kötü günde hepsi gider.. Ama ben her anında yanındayım.Hani arkadaşları destek olacaktı aynı konu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?