Ölü doğum yapan anneler tecrübeleriniz neler? Birdaha ne zaman hamile kaldınız?

melekannesibt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
2
0
1
25
  1. Haftada bebeğimin karnımda kalbi durdu doğum yaptım. Bebeğimde kordon dolanması veya plasenta sorunları yoktu problemsiz bir hamilelik geçirdim. Gebelik şekerim vardı fakat kontrol altında tutuyordum. Doktorun her hangi bir tahmini yok sebep olabilecek. Bana ve eşime gen testi yapılacak ve bebeğimize otopsi yapıldı sonuçları bekleyeceğiz. Düşünmeden edemiyorum sorgulamadan duramıyorum malesef. 13 şubatta doğum yaptım daha çok yeni hem tekrardan pisikolojimi toplayıp bebek sahibi olmak istiyorum. Hemde çok erken olduğunu kaldıramayacağımı farkındayım çok korkuyorum. Daha önce bebek kaybı olan annelerin yardımına ihtiyacım var bebeğinizi kaybetme sebebiniz neydi testlerden çıktımı? Tekrardan ne zaman anne oldunu? Sezeryan ile doğumdan sonra ne kadar beklediniz ard arda doğumda sorun yaşanırmı? Dertleşelim lütfen. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın tüm anneler bebeklerini sağsağlim kucağına alsın inşallah

Çok geçmiş olsun bende benzer şeyler yaşadım hala toparlanmış değilim çok zorlanıyorum
30. Haftada bebeğin su toplanmasından dolayı kaybettik sezeryan ile doğum yaptım şuan 4 ay geçti siz kaçıncı haftada kaybettiniz
Doktorum ameliyattan 6. Aydan sonra deneyebilirsiniz dedi sizin test sonuçlarınız çıktı mı eğer isterseniz başka yerden de konuşabilirz

34. Haftada kaybettim test sonuçlarım çıkmadı hala tabi konuşabiliriz size nerden ulaşabilirim

Çok geçmiş olsun ben de şubat ayında kızımı kaybettim başınız sağ olsun çok üzgünüm hala atlatabilmiş değilim.gebelik diyabeti ben de vardı ama kontrol altındaydı sezeryan doğum yaptım ben de allahın izniyle toparlanırız inşallah

Bende 41+5 de dogumda oksijensiz kaldığı için 2 gün sonra kaybettim.. 2022 senesinde. Benimki normal doğumdu. Sonradan düşük kimyasal vs oldu. Sonra yeniden hamile kaldım. Çok şükür saglikli şekilde 37. Haftada sezeryan oldum. Çok geçmiş olsun. Kalbinize ferahlık diliyorum. Sezeryandan sonra 5 6 ay sonra korunmayı bırakın. İnşallah sağlıklı gebelik oluşur.

Geçmiş olsun çok üzüldüm sizin şekerden dolayı mı vefat etti kaç haftalıktı

Maşallah sizde çok zor şeyler yaşamışsınız Allah çocuğunuza uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin

40 haftaya yeni girmiştim ben sancıyla gittim hastaneye sezaryen oldum kakasını yutmuş demiş doktor ben çok kötüydüm kimseyle konuşamadım
Gerçekten çok zor bir durum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Benim doktorum 6. Aydan sonra deneyebilirsiniz dedi ama yine çok korkularım var nasıl geçecek o süreç çok endişeliyim

Gerçekten çok zor bir durum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Benim doktorum 6. Aydan sonra deneyebilirsiniz dedi ama yine çok korkularım var nasıl geçecek o süreç çok endişeliyim
Amin sizinde boş bırakmasın inşallah ben doktora gidemedim daha tabi olsun isterim tekrar ama korkuyorum sezaryen bir de nasıl olur hiç bilmiyorum

6. Aydan sonra korunmayı bırakabilirsiniz ama en iyisi 1 yıl ama bizim durum farklı olduğu için en erken 6 ay demişti benim doktor

6. Aydan sonra korunmayı bırakabilirsiniz ama en iyisi 1 yıl ama bizim durum farklı olduğu için en erken 6 ay demişti benim doktor
Merhaba bende 2 hafta önce oğlumu kaybettim gelişim geriliği suyu çok azdı kalbi durdu normal doğum yaptım sonra kürtaj oldu parçaları almak için. Doktorlar 1 sene korun dediler çok fazla değil mi bende 6 ay diye biliyorum çünkü. Patoloji sonucunda hiçbişey çıkmadı gelişim geriliği damarlarda direnç deniliyor hala atlatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…