Canım allah sabır versin umarım bir nebze daha iyisinizdirİlkşah Hnm bende bebeğimi 39haftalıkken kaybettim bebeğim strese girip kakasını yapmış ve boğulmuş ben sancılanıp normal doğuma gittim ve bebeğin öldüğünü söylediler doğumdan sonra 3-4 gün önce ölmüş olduğunu söylediler.doktorum 3ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi.ama ben acele etmek istemiyorum siz hamile kaldınız mı?nasıl geçti bu süreç? İlaç tedavisi oldu mu ?kendime yakın hissettiğim aynı acıyı yaşadığımız için üye oldum buraya inanın bana yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ne yapacağımı bilmiyorum
İlkşah Hnm bende bebeğimi 39haftalıkken kaybettim bebeğim strese girip kakasını yapmış ve boğulmuş ben sancılanıp normal doğuma gittim ve bebeğin öldüğünü söylediler doğumdan sonra 3-4 gün önce ölmüş olduğunu söylediler.doktorum 3ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi.ama ben acele etmek istemiyorum siz hamile kaldınız mı?nasıl geçti bu süreç? İlaç tedavisi oldu mu ?kendime yakın hissettiğim aynı acıyı yaşadığımız için üye oldum buraya inanın bana yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba canım aynen bende senin gibiyim benim bebeğim 9 aylıktı karnımda ölmüş bende gidemedim mezarına dayanamadım. Bana 6 ay bekle dedi doktorum hem vücut toparlansın hem de psikolojik olarak hazır olmam için. Seni çok iyi anlıyorum her akşam eve gittiğimde Bebek sesi arıyorum kucağıma alsaydım diyorum ve en zoru sütümün gelmesiydi ama İnan yapacak hiç bişi yok elden dua ermekten başka bişey gelmiyor ama sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman doğru zaman bence.rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin.Merhaba benimde 7 aylik bebegim karnimda oldu ve normal dogum ile dogum yaptim. Psikilojim allak bullak. Bebegimin mezarina bile henuz gidemedim. Uzerinden 4 Ay gecti ama acisi dunku ile ayni. Tekrar Anne olmak istiyorum ama soktorlar bir sebep soylemedikleri icin cok korkuyorum. Benimle ayni durumda olan var mi acaba? Siz olsaniz me yapardiniz?
Merhaba canimMerhaba canım aynen bende senin gibiyim benim bebeğim 9 aylıktı karnımda ölmüş bende gidemedim mezarına dayanamadım. Bana 6 ay bekle dedi doktorum hem vücut toparlansın hem de psikolojik olarak hazır olmam için. Seni çok iyi anlıyorum her akşam eve gittiğimde Bebek sesi arıyorum kucağıma alsaydım diyorum ve en zoru sütümün gelmesiydi ama İnan yapacak hiç bişi yok elden dua ermekten başka bişey gelmiyor ama sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman doğru zaman bence.rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin.
Hayır canım şuan korunuyoruz Ramazan'dan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum ondan sonrasına bakıcaz artık Allah ne zaman nasip ederse nasip bu Allah'ın takdiri.Ama burdan bi arkadaş 8 ay sonra hamile kaldı yani Allah vermek istesin yeter ki. Aynen öyle ben mesela Doğum günlerine özel günlere çok önem verirdim şimdi öyle ki kendi Doğum günümde bile oğlumun orda olduğunu bile bile mutlu olamıyorum böyle hep bi hüzün hep bi ağlamak ne biliyim çok zor gerçekten. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim doğucak evlatlarımıza uzun ömür versin sağlık versinMerhaba canim
Cok tesekkur ederim. Evet benim icin de en aci sey sutumun gelmesiydi. Yediremedim kendime. Bir anne sutu gitsin diye nasil ilac kullanir?? Cok zor bir durum. Etrafimda Yeni dogan bebekler ve herkesin uzerimdeki gozleri. Kimseyle alip veremedigim birsey yokken insanlarun aciyarak bakmasi. Gececek insallah. Allah size de sabir versin. Insallah bu acinin mukafatini aliriz. Sizin tekrar cocugunuz oldu mu acaba?
Ne kadar ayni seyleri yasamisiz, ayni seyleri dusunmusuz. Ben de ayni dogum gunlerime o kadar onem Veren Ben bu sene eve pasta bile sokmadim. Allah kimseye yasatmasin. Sana da insallah en hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip etsin Allah im. Hayirli kandillerHayır canım şuan korunuyoruz Ramazan'dan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum ondan sonrasına bakıcaz artık Allah ne zaman nasip ederse nasip bu Allah'ın takdiri.Ama burdan bi arkadaş 8 ay sonra hamile kaldı yani Allah vermek istesin yeter ki. Aynen öyle ben mesela Doğum günlerine özel günlere çok önem verirdim şimdi öyle ki kendi Doğum günümde bile oğlumun orda olduğunu bile bile mutlu olamıyorum böyle hep bi hüzün hep bi ağlamak ne biliyim çok zor gerçekten. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim doğucak evlatlarımıza uzun ömür versin sağlık versin
Amin canım inşaallah sanada hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek gündeNe kadar ayni seyleri yasamisiz, ayni seyleri dusunmusuz. Ben de ayni dogum gunlerime o kadar onem Veren Ben bu sene eve pasta bile sokmadim. Allah kimseye yasatmasin. Sana da insallah en hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip etsin Allah im. Hayirli kandiller
Allah razi olsun. Ben bu Agustos ayinda kaybettim. Hicbirsey yoktu son iki ayda ogrendik ki kordon tikanmis yeterli besin Alamadi. Bir tedavisi yok dedi Doktorlar. Allah size ne guzel nasip etmis. Insallah Bize de nasip Eder. Hayirli kandillerBende 2011 de 7 aylik kiz bebegimi kaybettim ölü dogum yaptim yuksek derecede kan pihtilasmasi varmis.
Oncelikle sunu soyleyim inancinizi hic kaybetmeyin olumlu dusunun.
Su an iki kizim var ikisi de saglikli sukur.
Insallah allah sizlere de nasip etsin
Ben 38 haftalık bebeğimi kaybettim olu doğum yaptim.aradan 5 ay geçti tekrar ne zaman gebe kalabileceği bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum.
merhaba canim oncelikle basin sagolsun. Ben de Agustos ta 7 aylik bebegimi kaybettim olu dogum yaptim bir yanim tekrar hamile kalmak bebek sahibi olmak istiyor bir yanim da cok korkuyor. Eger kendini topladiysan hazir hissediyorsan hemen denemeye basla derim Ben. Normal dogum mu yaptin bilmiyorum Ama sezeryan icin doktorlar 6 Ay bekleyin diyor. Insallah saglikla kucagina alacagin bir cocugun olur.Ben 38 haftalık bebeğimi kaybettim olu doğum yaptim.aradan 5 ay geçti tekrar ne zaman gebe kalabileceği bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba canim oncelikle basin sagolsun bende ayni senin zamanlarinda 7 aylik olu dogum yaptim. Benim uzerinden 4 Ay gecti ama hala psikolojimi toparlayadim. Bence sen de yeniden gebelige doktorlar izin veriyorsa bi bes alti Ay bekledikten sonra dusunmelisin. Biraz vucudun biraz da psikolojin toparlansinMerhaba arkadaşlar bende 26+5 günlük ölü doğum yaptım iki hafta öncesi tansiyon yüksekliği ve karaciğer enzimlerin yükseldi dojtara gittim bana tansiyon ilacı verdi ve bir hafta kullanıp gittim kontrol için bebeğim olmuştu içerde oleli 7 gün olmuş ve suni sancıyla normal doğum yaptım ve şuan 3.ayimi doldurmak üzereyim sizce tekrar bebek düşünmek sağlıklı olur musun çok korkuyorum
Merhaba canim oncelikle basin sagolsun bende ayni senin zamanlarinda 7 aylik olu dogum yaptim. Benim uzerinden 4 Ay gecti ama hala psikolojimi toparlayadim. Bence sen de yeniden gebelige doktorlar izin veriyorsa bi bes alti Ay bekledikten sonraMerhaba arkadaşlar bende 26+5 günlük ölü doğum yaptım iki hafta öncesi tansiyon yüksekliği ve karaciğer enzimlerin yükseldi dojtara gittim bana tansiyon ilacı verdi ve bir hafta kullanıp gittim kontrol için bebeğim olmuştu içerde oleli 7 gün olmuş ve suni sancıyla normal doğum yaptım ve şuan 3.ayimi doldurmak üzereyim sizce tekrar bebek düşünmek sağlıklı olur musun çok korkuyorum
Allah saglikli bir evlat hayirlisiyla Tez bir zamanda nasip etsin. Cok zor bir durum malesef yasadiklarimizi insanin kendinden baska kimse anlamiyor. O yuzden Allah bize sabir versinTesekkur ederim sizinde başınız sağ olsun Allah'ım böyle bir acıyı kimseye vermesin inşallah en hayırlı zamanda Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin tavsiyelerini için tekrar çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?