- Konu Sahibi Var Bir Hayalimiz
İnanmayacaksın ama benimde oldu yeni geçtikızlar doğumdan beri sürekli sol gözüm seğiriyor. siz de var mı boyle seyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanmayacaksın ama benimde oldu yeni geçtikızlar doğumdan beri sürekli sol gözüm seğiriyor. siz de var mı boyle seyler.
inanırım. stresten mi dersin? artıyor benimki aralıksız olacak neredeyseİnanmayacaksın ama benimde oldu yeni geçti
Uykusuzluktan diye düşünüyorum ama streste etken tabiinanırım. stresten mi dersin? artıyor benimki aralıksız olacak neredeyse
Sanki herşeyi kullanmışızda hatıra kalmış gibi hissediyorum.sanki onun kokusu sinmiş gibi.hazırlarken öpe koklaya hazırlamıştım.. anne olanlar bir anlayamıyorken erkekler nasıl anlasın ki.Çok iyi anlıyorum bilirim o duyguyu benim arkadaşımdan emanet aldığım beşiği bile geri veresim yok verme canım vermek yada evden çıkarmak zorunda değilsin sen ne zaman istersen o zaman ver eşimde bebeğimden sonradan kıyafetler için eşyaları x doğum yaptı ikizleri olacakmış onlara ver deyince vermiyorum diye bi paylamıştım herkes bana evde tutma eşyalarını bebek arabası vs almıştım ver başkası kullansın diyor ama bende vermek içimden gelmiyo alınmayacak şeyler değil belki ama be biliyim hiç yaşanmamış saymak gibi geliyor banada şimdilik
Net olarak konuşmadık ama eşim bu konuyu tamamen kapattı gibi duruyor. O yüzden bende hayal bile kuramıyorum.zaten hem cesaretimde yok, tekrar o süreci yaşayacak sağlıkta da değilim.pskolojik olarakta kaldirabilecegimi sanmıyorumbebek hayali kuruyorsanız vermeyen eşyalarını. ben hayal bile kuramıyorum artık.. her düşüncem eziyet.
Ahhh bilmemi hastaneden geldim gözümün yaşıyla kaldırırken hem öptüm hem kokladım eşyalarını nasıl buram buram kokuyordu anlatamamhala aklıma geldikçe o an burnumun direği sızlıyor onlara göre hayat devam ediyo herşey mükemmel ama bunu söyleyenlerin tırnağına diken batsa yaygara koparırlar davulun sesi uzaktan hoş geliyor çünkü dilerim kimse yaşamasın bazen yaşayan bile anlamıyor diye düşünüyorumSanki herşeyi kullanmışızda hatıra kalmış gibi hissediyorum.sanki onun kokusu sinmiş gibi.hazırlarken öpe koklaya hazırlamıştım.. anne olanlar bir anlayamıyorken erkekler nasıl anlasın ki.
Geçen gün kadının biri çok zaman geçmiş unutman lazım tramva olmuş yazık tedavi ol demez mi. Anne olduğu halde evlat yitirmenin acısını anlayamıyorlar.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza alacaksak büyütebileceksek elinizi koynumuzda bırakmayacaksa nasip eder hakkımızda hayırlısı olsun aslında bizi bu belirsizlikte yoruyor seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öyle hiç bahsi bile geçmiyorNet olarak konuşmadık ama eşim bu konuyu tamamen kapattı gibi duruyor. O yüzden bende hayal bile kuramıyorum.zaten hem cesaretimde yok, tekrar o süreci yaşayacak sağlıkta da değilim.pskolojik olarakta kaldirabilecegimi sanmıyorum
Keşke yakın olsaydık.ilk zamanlar bende öyleydim. Ya anlayan birileri olsun, konuşunca ağlayınca susturmasın kaçmasın içten bi sarılsın dinlesin istedim.anlayabilen tek bi kişi bile olmuyor. Hergün hamileymişim gibi uyandım, hergün aynı acıyı yaşadım.o günlerde bi daha normale dönemiycem sanıyordum, bazen aklımı yitirecek gibi hissediyordum. O kadar çok şey için kendimi suçladımki kahrımdan ölebilirdim.aglamaktan tükenip nefessiz kalıyordum.gece uykudan nefesim kesilmiş gibi aniden uyaniyordum. Kaybettiğimi kabullenmem çok zor oldu.ama zaman geçtikçe iyi olmaya başlıyorsun.ben çalışmaya başladığım için daha çabuk toparladım yoksa psikolojik olarak çok zayıf biriyim evde olsam hala aynı halde olabilirdim.biriniz yakınımda olsaydı keşke, konussak konussak sarılsak aglasak.. acımı yanlız yasamaktan, kendımı suclamaktan bitip tükendim.
Ben hastanedeyken eşyaları eşim toplamıştı.geldiğimde duvardaki kapı süsünün boşluğuna,dolapta olmayan magnete, beşiğin yerine her şeyin yokluğuna her gözüm değdiğinde ağladım.hala aynı yerlere bakınca içim sızlıyor.Ahhh bilmemi hastaneden geldim gözümün yaşıyla kaldırırken hem öptüm hem kokladım eşyalarını nasıl buram buram kokuyordu anlatamamhala aklıma geldikçe o an burnumun direği sızlıyor onlara göre hayat devam ediyo herşey mükemmel ama bunu söyleyenlerin tırnağına diken batsa yaygara koparırlar davulun sesi uzaktan hoş geliyor çünkü dilerim kimse yaşamasın bazen yaşayan bile anlamıyor diye düşünüyorum
Herşeyi tek tek kentim topladım o gün sakinleştiricinin etkisimiydi neydi sakin ağladım ama 1 hafta kadar küçük beşiği bozamadım yalnız kaldığım bir anda o beşiğin vidalarını hem söktüm hem ağladım hem bağırdım Allahım düşmanıma vermesin geçti diyemem daha iyiyim şimdi ama o günler gün gün saat saat aklımda hala gözümün önünde canlanınca yutkunamıyorum bileBen hastanedeyken eşyaları eşim toplamıştı.geldiğimde duvardaki kapı süsünün boşluğuna,dolapta olmayan magnete, beşiğin yerine her şeyin yokluğuna her gözüm değdiğinde ağladım.hala aynı yerlere bakınca içim sızlıyor.
en yakınlarımızın bile anlayamadıgı tek basına bir yas bir acı yasıyoruz biz. ben o günde kaldım sanki, arada iyi gibi oluyorum ama hemen ardından aynı. yaşamaya hevesim yok, halim yok hiçbir seye. gece uyuyamıyorum düşünmekten, yastıgım ter su içinde kalıyor. hep bir gün oncesini canlandırıyorum gozümde fakredip acile gidip kurtarıyorum, ard arda defalarca bu hayaldeyim. hala zaman geriye donsün diye yalvarıyorum.. eğer kendimi suclamasaydım belki daha kolay olurdu. vicdan azabı ve pişmanlıklarla kıvranıyorum. dile bile getiremiyorum bazı şeyleri.Keşke yakın olsaydık.ilk zamanlar bende öyleydim. Ya anlayan birileri olsun, konuşunca ağlayınca susturmasın kaçmasın içten bi sarılsın dinlesin istedim.anlayabilen tek bi kişi bile olmuyor. Hergün hamileymişim gibi uyandım, hergün aynı acıyı yaşadım.o günlerde bi daha normale dönemiycem sanıyordum, bazen aklımı yitirecek gibi hissediyordum. O kadar çok şey için kendimi suçladımki kahrımdan ölebilirdim.aglamaktan tükenip nefessiz kalıyordum.gece uykudan nefesim kesilmiş gibi aniden uyaniyordum. Kaybettiğimi kabullenmem çok zor oldu.ama zaman geçtikçe iyi olmaya başlıyorsun.ben çalışmaya başladığım için daha çabuk toparladım yoksa psikolojik olarak çok zayıf biriyim evde olsam hala aynı halde olabilirdim.
Merhaba. Siz bebeğinizi nasıl kaybettiniz? Ben d 15 gün önce kaybettim. Dayanılmaz bir acı. Sizi çok iyi anlayabiliyorumbiriniz yakınımda olsaydı keşke, konussak konussak sarılsak aglasak.. acımı yanlız yasamaktan, kendımı suclamaktan bitip tükendim.
Şu bildirimi görünce inşallah biri daha kaybetmemiştir diye açtım ne söylesem zor biliyorum ilk zamanlar hiçbirşey duymak istemiyor sizin sebep neydi nasıl kaybettiniz eğer anlatmak istersen her zaman buradayızMerhaba. Siz bebeğinizi nasıl kaybettiniz? Ben d 15 gün önce kaybettim. Dayanılmaz bir acı. Sizi çok iyi anlayabiliyorum
Başın sağolsun rabbim sana sabır versin sınavımız zor rabbim beterinden saklasın benim 35. haftada karnımda öldü doktor ihmali yüzünden kaybettim bebeğimi20 haftalıkken detaylı ultrasona gittim. Sağ diyafram Hernisi olmuş oğlum. Son ver yaşama ihtimali yok dediler. Ameliyat olursa yaşar dedim bekledim... minik meleğim ameliyat bile olamadan 3.gün vefat etti.diyaframı yırtık olduğu için karaciğer ve bağırsak yukarı çıkmış akciğeri gelişmemişti. Kalbi de dayanamadı yavrumun. Sizin nasıl oldu?
bazen dayanılır gibi geliyor, alışıyor gibi oluyorum, beş dakika sonra yine aynı. ben 38 haftalıkken kaybettim herşey iyi gidiyor denilirken ani kalp durması sonucu. gebelik şekerimden dolayı olma ihtimali var ve bu ihtimal beni vicdan azabından dolayı kahrediyor.Merhaba. Siz bebeğinizi nasıl kaybettiniz? Ben d 15 gün önce kaybettim. Dayanılmaz bir acı. Sizi çok iyi anlayabiliyorum
Senin sen başın sağolsun. Dr ne yaptı neden öldüBaşın sağolsun rabbim sana sabır versin sınavımız zor rabbim beterinden saklasın benim 35. haftada karnımda öldü doktor ihmali yüzünden kaybettim bebeğimi