• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü Doğum Sonrası Gen Testi Sonuçları

Seyal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
53
18
38
44
Merhaba, 55 gün önce 21 haftalık kızımı karnımda kaybettim. 39 yaşında oldugumdan dolayı doktorum hiç şansa bırakmayalım ve gen testine gönderelim dedi. 45 gün sonra sonuclari geldi ve malesef cok ender olan bir şey gerçekleşti. ’Hücre kültüründe hücre üremesi gerçekleşmediğinden dolayı kromozom analizi yapılamamıştir’ yaziyordu raporda. Yani o kadar beklemeye hicbir sonuc alamamış olduk bebeğimin neden öldüğüne dair. Simdi de pataloji sonucunu bekliyoruz bir ihtimal. Gen testi sonucu bu şekilde olan birisi varsa lütfen bilgi versin çünkü ne oldugunu anlamamak o kadar kötü ki ....

Bende düşük yaptım bende bu testlere gidicem inan aynı korkular içerisindeyim inşallah Allah yardımcımız olur

İnsallah canım test sonuclarin cok iyi çıkar. Ben bu arada genetik uzmaniyla gorustum. Bu sekilde bir sonuc sanada cikarsa sakin korkma cunku tamamen bebegin icinde ölü kalma zamaniyla ilgiliymis. Bebek alindiktan sonra ölü olan gen hucreleri canlandirilip uretilmeye calisiliyormus. Ureme olmadigi zaman ise sonuc alinamiyomus. Ama bu kesinlikle seninle ilgili birsey degilmis. Birde ayni zamanda pataloji sonucu da bekliyceksiniz. Bana sonradan soylediler senin bilgin olsun...
Bende düşük yaptım bende bu testlere gidicem inan aynı korkular içerisindeyim inşallah Allah yardımcımız olur

Ben fakültede yaptırdım genetik test bebeğime. Doktorumuz yönlendirdi doğumunu orda yapmıştım zaten. Ve temiz sağlıklıydı sonucu. 6 bebek kaybettim kalbi durdu sonrası suni sancı ölü doğum. Büyük ihtimal senin de bişey çıkmazdı geçmiş olsun. Eşinle beraber kendi genetik tahlillerinizi yaptırın

Back