- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Çalışmadığına göre bol vaktin var ne kadar uzak olabilirki annenler gidip gelebilirsin aynı gün, arkadaşlarınla görüşebilirsin. İş konusunu çok takmamaya çalış, biliyorum nasıl birsey olduğunu ama olacağı varsa oluyor sen kendini hırpalayınca birşey değişmiyor. Bu süreçte kendine yatırım yapmaya devam et ayrıca eşin ve arkadaşıyla birlikte sizde gezmeye gitseydiniz olmaz mıydı?
Çok mutsuzum.. Moralim çok bozuk..
Ağlamak istiyorum.. Ölmek istiyorum..
İşim yok gücüm yok. Bomboş bir insanım.. Hiçbir şey yapmıyorum.. Hiç arkadaşım yok.. Eşimin arkadaşı gelmiş şehir dışından onunla yemeğe ve gezmeye gitti gece gelecek.. O da üzüldü. İstersen annene götüreyim dedi. Yok dedim. Halk Eğitimin kursuna gidiyordum ekimden beri ama malesef o da bu hafta bitti. Bütün iş ilanlarına başvurdum birkaçına gittim ama ses yok. Burda hiç arkadaşım yok. Hepsi annemlerin orda annemlerde ilçe olarak bize uzak biraz. Telde konuşuyorum arkadaşlarla ama yüz yüze pek görüşemiyoruz. Lise mezunuyum. 22 yaşındayım. İki yıllık evliyim. Çocuğum yok. Daha önce hiç çalışmadım. Burda evler hep müstakil o yüzden arkadaşım komşum yok. Kurstakiler de benden yaşça büyüklerdi aralarından bi kaçı ile görüşeceğim ama işte hiç eve çağıracağım gezeceğim arkadaşım yok.
İş de bulamadım. Kursta çok güzel üç boyutlu kağıt kabartma tablolar yaptım ama herkes bayılıyor ama pahalı olduğu için satamıyorum. Çok sıkılıyorum bütün gün evde oturmaktan. Hç bi işe yaramaz hissediyorum kendimi.. Bazen çok neşeli mutlu becerikli oluyorum bazen çok mutsuz umutsuz işe Yaramaz hissediyorum şuan olduğu gibi..
Aslında çok farklı hayallerim var..
Amazon ormanlarına gitmek isterdim.. Afrika savanına gitmek belgeselci olmak isterdim.. İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum. Vs vs.. Elle tutulur şeyler olsa da çooook sıkılıyorum.. Ben ne yapacağım.. Çalışmak istiyorum para kazanmak istiyorum ilk maaşımı alıp gönlümce harcamak istiyorum ama iş de bulamıyorum.. Biraz uzun oldu direk içimi döktüm kusura bakmayın..
Erkek arkadaşı ile gtt
Sorun olduğu için zaten dışarı çıktı.Konu sahibi niye hayattan soğutuyorsun ...çalış KPSS ye filan gir napcan tablo satıp okulunu bitir bence
Öncelikle gönlünü ferah tut.Çalışmak istemen çok güzel ama bunu canını sıkmadan başarmalısın.Yaşın genç,anladıgım kadarıyla eşin de bu konuda sana destek olmak istiyor.Üniversite sınavına hazırlanmayı hiç düşündün mü ? Yaşadığın şehir de kazandığın bölümü okuyup ona göre iş bakarsın çok da güzel olur:)
Hmm anÜniversiteyi kazandım ama bıraktım hatta ikinci Üniversite olarak açıktan bankacılığa kaydoldum ama onun da sınavlardan kaldım hiç bana göre değildi. Ee tekrar sınava girmem gerekiyor bilgiler unutuldu çalışmam gerek açıktan okuyabilirim ama ona da para yatırmak gerek bunun içinde eşime yük olmak istemiyorum işe girersem ordan gelen para ile okumak istiyorum. Eşim yardım eder öder de ama ben kendim yapmak istiyorum
Cnm eşinin sana yardım etmesinde hiçbir sıkıntı yok o senin eşin.Bence şuan bu para konusunu hiç düşünme güzelce sınava hazırlan Allah büyük.Üniversiteyi kazandım ama bıraktım hatta ikinci Üniversite olarak açıktan bankacılığa kaydoldum ama onun da sınavlardan kaldım hiç bana göre değildi. Ee tekrar sınava girmem gerekiyor bilgiler unutuldu çalışmam gerek açıktan okuyabilirim ama ona da para yatırmak gerek bunun içinde eşime yük olmak istemiyorum işe girersem ordan gelen para ile okumak istiyorum. Eşim yardım eder öder de ama ben kendim yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?