• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsem güzel olur belki..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.666
498
Çok mutsuzum.. Moralim çok bozuk..
Ağlamak istiyorum.. Ölmek istiyorum..
İşim yok gücüm yok. Bomboş bir insanım.. Hiçbir şey yapmıyorum.. Hiç arkadaşım yok.. Eşimin arkadaşı gelmiş şehir dışından onunla yemeğe ve gezmeye gitti gece gelecek.. O da üzüldü. İstersen annene götüreyim dedi. Yok dedim. Halk Eğitimin kursuna gidiyordum ekimden beri ama malesef o da bu hafta bitti. Bütün iş ilanlarına başvurdum birkaçına gittim ama ses yok. Burda hiç arkadaşım yok. Hepsi annemlerin orda annemlerde ilçe olarak bize uzak biraz. Telde konuşuyorum arkadaşlarla ama yüz yüze pek görüşemiyoruz. Lise mezunuyum. 22 yaşındayım. İki yıllık evliyim. Çocuğum yok. Daha önce hiç çalışmadım. Burda evler hep müstakil o yüzden arkadaşım komşum yok. Kurstakiler de benden yaşça büyüklerdi aralarından bi kaçı ile görüşeceğim ama işte hiç eve çağıracağım gezeceğim arkadaşım yok.
İş de bulamadım. Kursta çok güzel üç boyutlu kağıt kabartma tablolar yaptım ama herkes bayılıyor ama pahalı olduğu için satamıyorum. Çok sıkılıyorum bütün gün evde oturmaktan. Hç bi işe yaramaz hissediyorum kendimi.. Bazen çok neşeli mutlu becerikli oluyorum bazen çok mutsuz umutsuz işe Yaramaz hissediyorum şuan olduğu gibi..
Aslında çok farklı hayallerim var..
Amazon ormanlarına gitmek isterdim.. Afrika savanına gitmek belgeselci olmak isterdim.. İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum. Vs vs.. Elle tutulur şeyler olsa da çooook sıkılıyorum.. Ben ne yapacağım.. Çalışmak istiyorum para kazanmak istiyorum ilk maaşımı alıp gönlümce harcamak istiyorum ama iş de bulamıyorum.. Biraz uzun oldu direk içimi döktüm kusura bakmayın..

Çalışmadığına göre bol vaktin var ne kadar uzak olabilirki annenler gidip gelebilirsin aynı gün, arkadaşlarınla görüşebilirsin. İş konusunu çok takmamaya çalış, biliyorum nasıl birsey olduğunu ama olacağı varsa oluyor sen kendini hırpalayınca birşey değişmiyor. Bu süreçte kendine yatırım yapmaya devam et ayrıca eşin ve arkadaşıyla birlikte sizde gezmeye gitseydiniz olmaz mıydı?

Çalışmadığına göre bol vaktin var ne kadar uzak olabilirki annenler gidip gelebilirsin aynı gün, arkadaşlarınla görüşebilirsin. İş konusunu çok takmamaya çalış, biliyorum nasıl birsey olduğunu ama olacağı varsa oluyor sen kendini hırpalayınca birşey değişmiyor. Bu süreçte kendine yatırım yapmaya devam et ayrıca eşin ve arkadaşıyla birlikte sizde gezmeye gitseydiniz olmaz mıydı?

Erkek arkadaşı ile gtt

Çok mutsuzum.. Moralim çok bozuk..
Ağlamak istiyorum.. Ölmek istiyorum..
İşim yok gücüm yok. Bomboş bir insanım.. Hiçbir şey yapmıyorum.. Hiç arkadaşım yok.. Eşimin arkadaşı gelmiş şehir dışından onunla yemeğe ve gezmeye gitti gece gelecek.. O da üzüldü. İstersen annene götüreyim dedi. Yok dedim. Halk Eğitimin kursuna gidiyordum ekimden beri ama malesef o da bu hafta bitti. Bütün iş ilanlarına başvurdum birkaçına gittim ama ses yok. Burda hiç arkadaşım yok. Hepsi annemlerin orda annemlerde ilçe olarak bize uzak biraz. Telde konuşuyorum arkadaşlarla ama yüz yüze pek görüşemiyoruz. Lise mezunuyum. 22 yaşındayım. İki yıllık evliyim. Çocuğum yok. Daha önce hiç çalışmadım. Burda evler hep müstakil o yüzden arkadaşım komşum yok. Kurstakiler de benden yaşça büyüklerdi aralarından bi kaçı ile görüşeceğim ama işte hiç eve çağıracağım gezeceğim arkadaşım yok.
İş de bulamadım. Kursta çok güzel üç boyutlu kağıt kabartma tablolar yaptım ama herkes bayılıyor ama pahalı olduğu için satamıyorum. Çok sıkılıyorum bütün gün evde oturmaktan. Hç bi işe yaramaz hissediyorum kendimi.. Bazen çok neşeli mutlu becerikli oluyorum bazen çok mutsuz umutsuz işe Yaramaz hissediyorum şuan olduğu gibi..
Aslında çok farklı hayallerim var..
Amazon ormanlarına gitmek isterdim.. Afrika savanına gitmek belgeselci olmak isterdim.. İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum. Vs vs.. Elle tutulur şeyler olsa da çooook sıkılıyorum.. Ben ne yapacağım.. Çalışmak istiyorum para kazanmak istiyorum ilk maaşımı alıp gönlümce harcamak istiyorum ama iş de bulamıyorum.. Biraz uzun oldu direk içimi döktüm kusura bakmayın..

Başlığına cevap olarak yazıyorum ki hepimiz öleceğiz aceleye gerek yok. Şu an 22 yaşında olsam dünyayı yıkardım, hayatının en güzel çağındasın bu karamsarlık doğru değil. Su akar yatağını bulur, elbet iş de bulursun uğraşda Rabbim sağlıktan etmesin

Ben de ATTRAENTE ATTRAENTE gibi başlığa istinaden yazıyorum,ne istediğine dikkat et gerçekleşebilir.
İş bende de yok.Ki 18 yıllık iş geçmişim var,nasıl haldesin iyi biliyorum.
İş piyasası berbat ,inşallah düzelir.
bu şekilde karamsar olma,hazır eşin de evde yok bunu iyi şekilde değerlendir,sevdiğin şeyleri yap,filmleri izle vs vs.
Arkadaşlarımın 2 si başka şehirde,1 i burada o da sık sık görüşmem,
Eşimi ayda iki kere görürsem göbek atıyorum o derece sürekli şehir dışında.
Ben napayım şimdi?Haydi hep beraber ölelim mi,
Tövbe estağfurullah.

Olmek isteyecek kadar ne yasadiniz diye girdim konuya ama inanamadim su sebeplere silkelenin kendinize gelin bence. Evet haklisiniz sosyal hayatiniz yok bu cok bunaltici ama okumayi deneyebilirsiniz olmadi dil kursuna gidebilirsiniz boylikle is bulmaniz kolay olur. Spora gidersiniz yasitlariniz olur orada acilirsiniz.

Sağlıklısın evlisin eşin le ilgilenen iş bulunur iş kur a bak oradan bulursun

Esin neden surekli disarda ?
Sende ev bekcisi gibi evdesin?

Madem bukadar gezmeye merakli sende gez onunla tikilma eve.

Is konusunda da saga sola herkese haber ver olmadi marketlere basvur nefes alicak vaktin kalmaz

Üniversite oku. Bir sürü arkadaşın olur. Yaşın çok genç. İnsan o yaşta olmak için neler vermez. Hemen çocuk yapma, gez toz, eşin hep çalışıyor olamaz ya! Haftasonları gezebilirsiniz.

22 yaşındasın daha, okusana, eğer maddi olarak acil işe ihtiyacın yoksa oku geleceğine yatırım yap.
gıcık gün teyzeleri gibi konuşmak istemiyorum ama bak ben de işsizim üstelik 35 yaşındayım, yarın bir iş görüşmem var, eğitimimin deneyimlerimin çok çok altında ve ben olsun diye dua ediyorum. ama ölsem demiyorum, bir yerinden tutunmaya çalışıyoruz ne yapalım.

Öncelikle gönlünü ferah tut.Çalışmak istemen çok güzel ama bunu canını sıkmadan başarmalısın.Yaşın genç,anladıgım kadarıyla eşin de bu konuda sana destek olmak istiyor.Üniversite sınavına hazırlanmayı hiç düşündün mü ? Yaşadığın şehir de kazandığın bölümü okuyup ona göre iş bakarsın çok da güzel olur:)

Öncelikle gönlünü ferah tut.Çalışmak istemen çok güzel ama bunu canını sıkmadan başarmalısın.Yaşın genç,anladıgım kadarıyla eşin de bu konuda sana destek olmak istiyor.Üniversite sınavına hazırlanmayı hiç düşündün mü ? Yaşadığın şehir de kazandığın bölümü okuyup ona göre iş bakarsın çok da güzel olur:)

Üniversiteyi kazandım ama bıraktım hatta ikinci Üniversite olarak açıktan bankacılığa kaydoldum ama onun da sınavlardan kaldım hiç bana göre değildi. Ee tekrar sınava girmem gerekiyor bilgiler unutuldu çalışmam gerek açıktan okuyabilirim ama ona da para yatırmak gerek bunun içinde eşime yük olmak istemiyorum işe girersem ordan gelen para ile okumak istiyorum. Eşim yardım eder öder de ama ben kendim yapmak istiyorum

Üniversiteyi kazandım ama bıraktım hatta ikinci Üniversite olarak açıktan bankacılığa kaydoldum ama onun da sınavlardan kaldım hiç bana göre değildi. Ee tekrar sınava girmem gerekiyor bilgiler unutuldu çalışmam gerek açıktan okuyabilirim ama ona da para yatırmak gerek bunun içinde eşime yük olmak istemiyorum işe girersem ordan gelen para ile okumak istiyorum. Eşim yardım eder öder de ama ben kendim yapmak istiyorum
Hmm an
Cnm eşinin sana yardım etmesinde hiçbir sıkıntı yok o senin eşin.Bence şuan bu para konusunu hiç düşünme güzelce sınava hazırlan Allah büyük.

Ölecek bişey yok sağlıklı bir ömür diliyorum ütopik hayallerin yok hepsi olur daha dur 22 yaşındasın

Back