• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor olmuyr olmyr

hayat_bu_835

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
50
10
48
mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin :14:

mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin :14:

bende dıot yaptırdım hıc bır sonuc alamadım en ıyısı kesın sonuc aleksandır verıyor bu bır gercek

artı annemde yaptırdı yüzü lekelendi dıotdan zaten yuzde 70 sonuc alınıyor bılgınız olsun 1500 tl kazık yedım bende
kesınlıkle dıot sonuc alabılırsınız ya da ıgnelı oda acıyor ya ama alex ıyı

bende dıot yaptırdım hıc bır sonuc alamadım en ıyısı kesın sonuc aleksandır verıyor bu bır gercek

artı annemde yaptırdı yüzü lekelendi dıotdan zaten yuzde 70 sonuc alınıyor bılgınız olsun 1500 tl kazık yedım bende
kesınlıkle dıot sonuc alabılırsınız ya da ıgnelı oda acıyor ya ama alex ıyı

benim dikkat ettiğim nokta bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayıp lazerden sonuc alan var mı çünkü böyle rahatsızlığı olmyan bi arkdaşım benden bir seans geç başladı ama gayet iyi sonuc aldı

benim dikkat ettiğim nokta bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayıp lazerden sonuc alan var mı çünkü böyle rahatsızlığı olmyan bi arkdaşım benden bir seans geç başladı ama gayet iyi sonuc aldı[/QU

ben doktora gıttım dıot lazer degıl dedıler doktor alexsandır ya da ıglenıyle sonuc alabılcemı soyledı

yanı annem dıoatu bacanda sonuc aldı yuzunde alamadı bılgınız olsun ben hıc bı yerden sonuc alamadım hotmon sonurunum var benım de

seni çok iyi anlıyorum canım. aynı durumu ben de yaşadım öğrenciyken. kazıklandığımızla kalıyoruz. ben de her iki yöntemi yaptırmıştım ama zerre işe yaramadı. en iyisi belli aralıklarla kuaföre gitmek

benim dikkat ettiğim nokta bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayıp lazerden sonuc alan var mı çünkü böyle rahatsızlığı olmyan bi arkdaşım benden bir seans geç başladı ama gayet iyi sonuc aldı

pko'da bildiğim kadarıyla hormon bozukluğu oluşuyor ve hormonlar tedavi edilmezse lazer işe yaramıyor. ben öyle hatırlıyorum canım

Sadece yüzde değil hiçbiryerimde sonuç alamadım paramı çöpe attım birde yüzdekileri yaydı şimdilik kuaföre gidiyorum aynı zamanda iğneli epilasyon için para biriktiriyorum ciddi bir klinik bulduğumda iğneliye başlıycam

ne yaapıyıım artıık bende lazeri bırakıp kuaföre gidecem artık :(

Canim, önce hormon degerlerin düzelmesi gerekir diye düsünüyorum. Bendede asiri tüy sorunu var.. Hormon degerlerim normal degil.. bana dogum kontrol hapi verdiler dengelemek icin... Bakalim bir ise yarayacakmi...

Canim, önce hormon degerlerin düzelmesi gerekir diye düsünüyorum. Bendede asiri tüy sorunu var.. Hormon degerlerim normal degil.. bana dogum kontrol hapi verdiler dengelemek icin... Bakalim bir ise yarayacakmi...

ben kulladınmıştım doğum kontrol hapını o daha sonra cıkacak olan tüylerin cıkmasını engelliyor bi de tüyleri alınca mesela bir ayda çıkıyorsa ha sayesinde bu süre biraz daha geç oluyor ama hapı bıraktn mı herşey yine eskisi gibi oluyr

pko'da bildiğim kadarıyla hormon bozukluğu oluşuyor ve hormonlar tedavi edilmezse lazer işe yaramıyor. ben öyle hatırlıyorum canım

aynen öyle bende zaten gittim doktora böyle bi doğum kontrl hapı veriyolar sonra tek çözüm lazer dediler ama işte gittim çözüm değilmiş lazerde:)

sende de mi aynı durum vardı..ne yaptın peki sonra..kuaföre gittim dedin ağda mı yaptırıyordun yoksa iple mi aldryrdun

benden hormon testi istediler lazerin işe yaramadığını görünce. normal çıktı. işe yaramadığı için bıraktım.
kuaförde de önce iple aldırdım ama hem canımı yaktı hem de uzun sürüyordu ben de artık sir ağda ile aldırıyorum.

pco muyum bilmiyorum ben ama yüzümdeki tüyleri ağdayla almıştım ve sonucunda lazere gittim
sert sertti artık
birazda makinayla alakalı bi durum
keşke araştırıp gitseydnz lazere
öncelikle doktoru olan bir merkeze gitmenizi tavsiye ederim
güzellik merkezi vs yüz için uygun olmaz
yüz bu önemli
ve makine en önemlisi yüze alex olmaz zayıf tüyleri uyarır
biraz araştırsanz nette bu bilgiler mevcut
sert yapıda mı ten renginiz nedir bu da sonuç için önemlidir

ben nd yag fotonoya gidiyorum 10 seans oldu
ilk 4 seans baya bi hızlı azaldı
şimdi yavaş yavaş gidiyor
yüz geç cevap veren bir bölge

sende de mi aynı durum vardı..ne yaptın peki sonra..kuaföre gittim dedin ağda mı yaptırıyordun yoksa iple mi aldryrdun

Lazer yüzde daha çok ağda gibi bir işlemdir tamamen bitmez eğer çok sert tüyleriniz yoksa yani yüzünüzü tahriş etmeden alma yöntemi kisacasi... Alex hariç lazerler kullanilmali bunun için..

Eğer kesin cozumse amaç igneliden başka çözüm.yok..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Yüze ıgneli eğılasyon da uygun ve agda vs sarkıyıyor kıl donmedı sıvılcelemme yapıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iğneli epilasyona baktım oordaki yorumlarda genelde iz kaldığını ya da cok acı cektilerni yazmışlar korktm doğrusu

Hormon tedavisi oluyor musun? Çünkü olan kıl kökü yansa gitse de, hormonlarda sorun varsa yeniden kıl kökü oluşur..

Her yer tamam da şu yüz.. Bende de aynı sorun var. Pko değilim sanırım bilmiyorum hormonlarımda en son normaldi. Annem tekrar kanlarımı alıp göstercek, tedavi gerekiyorsa tedaviyle beraber lazere başlayacağım inş okul başlamadan..

Hergün saçımı salmaktan, rüzgar esince saçımı düzeltmekten bıktım.. Adım kokoşa süslüye çıktı resmen, sürekli saçınla başınla oynuyosun falan diyorlar. Halbuki o tüyler gözükmesin diye böyleyim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back