İlk öncelikle hepinize selam kızlar o kadar acınası ve berbat bir haldeyim burdayım ve sizden başka hiç kimsem yok
ağlıyorum kızlar hem de içimin acısına engel olamayarak.En baştan başlasam daha iyi samırım ben hep tobul,şişman,iri,balıketli,kalınları kalın sıfatlarını duymuşumdur bunlarla doğdum bunlarla ölücem sanırım
ben 20 yaşındayım okuyorum üniversitede 64 kiloyum 31 temmuzdan beri diyetisyene gidiyorum resmen 5 ay olcak verdiğim kiloyu söyleyim 2 evet evet yanlış okumuyorsunuz sadece 2......bu siteye girmek,burdaki başarı hikayelerini okumak en büyük yaşama nedenim...gerçekten.ama ben tembelim,iradesizim vee koca bir hiçim.amacım 54 olmak ama inanınki aptalın biriyim şu boğazıma hakim olamıyorum ve gittikçe kilo alıyorum diyetisyene gidiyorum hala ve kadın rüyalarıma giriyor neden onu yedin diye hesap soruyor benden...spor yapamıyorum çünkü okulu sabahtan akşama kadar hafta sonuda tembel oduğum için kalkmak zor geliyor ve böyle olunca bugün de olduğu gibi kendimden nefret ediyorum etrafımdaki herkes annem,sözlüm,arkadaşlarım hepsi çook zayıf ama ben balıketli yani şişman.....o kadar kötüyüm ki ders çalışamıyorum mutlu olamıyorum kendime başarısızlığıma hergün kızıyorum kend,mden bıktım ve bu kızgınlıkla daha da çok birşeyler yemek istiyorum.napsam bilmiyorum 20 yaşındayım ama bedenimden tiksiniyorum şu boğazımdan da diyetisyenime o kadar para verdik diye annem söylenip duruyor kadın haklı çünkü 5 ayda sadce 2 kilo yani arkadaşlarım dalga geçiyor sen 54 haytta olamazsın diyorlar sözlüm sen böylede güzelsin diyor ama görseniz bana herkes zayıfla biraz derken ona azıcık kilo al diyorlar nasıl berbat bir haldeyim anlatamam bıktım artık yaşamaktan başrısız olmaktan bana nolur yardım edin sadece siz varsınız artık hayatımda......