• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyooooorr😬

Merhaba canım vajinusmussun anladıgım kadarıyla bende evlendikten sonraki 5 ay yapamadım. Cok zor zamanlardı eşim ve benim için ama şuan 1 oğlum var 3.5 yaşında ve tekrar hamileyim normal doğum yaptım aynı zamanda :)) korkacak hicbirşey yok sakin ol kendini üzme hic cünkü olucak merak etme başaracaksın sende:) denemelerinde yastık koy belinin altına kendini serbest bırak hafif yukarı doğru it dilatörü küçükten başla büyüğe dogru ben direk eşimle denediğimde olmustu sasırmıstım ve gercekten cok kolay oldugunu farkettim inanamamıstım girdiğine 🙈🙈Allahahah çocuklarınızı size bağışlasın
Allah çocuklarınızı size bağışlasın 🙏

Ya ne güzel bende inşallah yenerim şu illeti😒 ben biraz acele ettim galiba birden en büyüğe geldim zorlandim kendimi zorladim biraz yavaş yavaş gideceğim 😁

Ya ne güzel bende inşallah yenerim şu illeti😒 ben biraz acele ettim galiba birden en büyüğe geldim zorlandim kendimi zorladim biraz yavaş yavaş gideceğim 😁
Amin cümlemizinkini bağışlasın🤲🏻
Ya forumda simdi denk geldimde anlayamadım doğum yapmıssınız siz ayrıca kontrole falan gitmişssiniz doktora ilgisizliğinden sitem etmişsiniz nasıl oluyor acaba ? Nasıl vajinusmus oluyosunuz? Enteresan

Eklentiler

• 0A3FB5A1-BA50-4CC7-8388-0051EEEB6C31.webp
    0A3FB5A1-BA50-4CC7-8388-0051EEEB6C31.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 28

Amin cümlemizinkini bağışlasın🤲🏻
Ya forumda simdi denk geldimde anlayamadım doğum yapmıssınız siz ayrıca kontrole falan gitmişssiniz doktora ilgisizliğinden sitem etmişsiniz nasıl oluyor acaba ? Nasıl vajinusmus oluyosunuz? Enteresan
Evet vajinismusu yenmeye çalışırken sürtünme yoluyla denemeye çalışıyorduk hamile kaldim nasıl olduysa oldu valla inanamadik belki imkansiz ama oldu. Yumurtlama günüm falandi ozamanda ama yinede beklemiyordum aklımda yoktu bile sonra zaman geçti regl olmayinca test yaptim şok olduk. Hatta ikinci çocuk olsun istiyorum kısmet olursa ama bu sefer vajiyi yenip tamamen birleşme olarak 🤭

Evet vajinismusu yenmeye çalışırken sürtünme yoluyla denemeye çalışıyorduk hamile kaldim nasıl olduysa oldu valla inanamadik belki imkansiz ama oldu. Yumurtlama günüm falandi ozamanda ama yinede beklemiyordum aklımda yoktu bile sonra zaman geçti regl olmayinca test yaptim şok olduk. Hatta ikinci çocuk olsun istiyorum kısmet olursa ama bu sefer vajiyi yenip tamamen birleşme olarak 🤭
Şaşırtıcı bir durum sürtünme yoluyla hamile kalmak okadar zor bir ihtimalki imkansız gibi birşey neyse cok inandırıcı gelmedi bana malesef kusura bakmayın ama

Yaa çıldırıcam vajinismusum dilatör seti aldım hepsini yaptim 3 günde ama en sonuncusu olmuyo onu yapınca çok zorlaniyorum sanki bi duvar var ileri gitmiyo off ya napicam bişey mi var acaba😔
4. Yu yapabildinmi bende 4. Yu ask kasina kadar yapabiliyorum yarisi girmiyo maalesef

Back
X