• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyooooorr😬

Beril34naz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
169
109
53
Yaa çıldırıcam vajinismusum dilatör seti aldım hepsini yaptim 3 günde ama en sonuncusu olmuyo onu yapınca çok zorlaniyorum sanki bi duvar var ileri gitmiyo off ya napicam bişey mi var acaba😔

Sakin ol 😅 zamanla olacak denemeye devam et duvar yok bundan emin ol, kayganlaştırıcı bol kullan ve rahatla

Yaa çıldırıcam vajinismusum dilatör seti aldım hepsini yaptim 3 günde ama en sonuncusu olmuyo onu yapınca çok zorlaniyorum sanki bi duvar var ileri gitmiyo off ya napicam bişey mi var acaba😔
Ben 4.aparatı sadece yarıya kadar aldım sonuna kadar olmicak demişti doktorum yarıya kadar alıp bacaklar arasında bekletiyordum 5 10 dk

Ay napim bu gece eşime söz vermiştim bak görürsün bu sefer olacak diye 😔

Kasıyor musun kendini acaba? Hissedersin içerden sıktığını var mı öyle bir durum eğer yoksa eşinle deneme yap yine bence belli olmaz bakarsın başarırsın

Ben ucunu azcik alabildim ama gerisi girmiyo bi acı hissediyorum ve sert bişey var ilerlemiyo😳
Bolca kayganlaştırıcı kullan zaten çok almicaksın doğru tuttuğuna da emin ol yarısına geldikten sonra bacakların arasında tutup beklet sonuncu aparat baya büyük 🤦🏼‍♀️ ama öncesinde 10 15 dk 3.aparatla çalışman gerekiyor

Bolca kayganlaştırıcı kullan zaten çok almicaksın doğru tuttuğuna da emin ol yarısına geldikten sonra bacakların arasında tutup beklet sonuncu aparat baya büyük 🤦🏼‍♀️ ama öncesinde 10 15 dk 3.aparatla çalışman gerekiyor

Ya bu 4.aparatı çok merak ediyorum herkes söylüyor penis kadar var mı? Yoksa daha mı büyük

Onları yaptim sorun yok sonra dedim geciyim rn sonuncusuna oda olmadi bi türlü birden çok mu zorladim acaba

Onları yaptim sorun yok sonra dedim geciyim rn sonuncusuna oda olmadi bi türlü birden çok mu zorladim acaba
Olabilir bende kendimi bi ara çalışmada kaptırmıştım 😁 doktor bu kadar zorlama demişti sende bırak yarın tekrar denersin sıcak bi duş alır gevşersin rahat olur öyle

Oladabilir belki kasıyorum galiba

Biraz gergin gibi geldin bana, bence duygusal ve fiziksel olarak rahatla birazcık önünde sonunda olacak bisey bu dünyanın sonu değil bende yaşamış biri olarak çok zor olduğunu biliyorum ama ne zaman rahatlarsan o zaman çözülüyor bu sorun

Biraz gergin gibi geldin bana, bence duygusal ve fiziksel olarak rahatla birazcık önünde sonunda olacak bisey bu dünyanın sonu değil bende yaşamış biri olarak çok zor olduğunu biliyorum ama ne zaman rahatlarsan o zaman çözülüyor bu sorun
Aslında rahattım birden olmadı diye derde düştüm galiba😁 sen tamamen yendin mi?

Maşallah tebrikler 👏🏼😊 inşallah darısı başıma

İnşallah ya insan yenince anlıyor bu sorunun hayatında ne çok yer kapladığını, benim anksiyete olmama sebep oldu düşün 🙄 bide mesela bir süre sonra bebek istiyorsun ama doğru düzgün bir cinsel hayatın yok of of nerden baksan korkunç

Oladabilir belki kasıyorum galiba
Merhaba canım vajinusmussun anladıgım kadarıyla bende evlendikten sonraki 5 ay yapamadım. Cok zor zamanlardı eşim ve benim için ama şuan 1 oğlum var 3.5 yaşında ve tekrar hamileyim normal doğum yaptım aynı zamanda :)) korkacak hicbirşey yok sakin ol kendini üzme hic cünkü olucak merak etme başaracaksın sende:) denemelerinde yastık koy belinin altına kendini serbest bırak hafif yukarı doğru it dilatörü küçükten başla büyüğe dogru ben direk eşimle denediğimde olmustu sasırmıstım ve gercekten cok kolay oldugunu farkettim inanamamıstım girdiğine 🙈🙈

Back
X