- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
Ilk is ultrasona girer bebegimi izlerim sonra babamin yanina yatar onu cok sevdigimi soyler operim daha sonra da annemin mezarina gider yatar ölmeyi beklerim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim doğum esnasinda ölüm olursa , yani sancilarin başladiğinda doğumun oluyorsa anca öyle sehit sayiliyorsun :) bebek karnindayken değilHamilelik ile sehitlik arasinda ne alaka var?
Cok sagolun aminn allah herkese saglik huzur mutluluk versin.bence her an olecek gibi olumlu dusunup pozitif yasamk gerekir kimseyi kirmamak gerekir encok ta ailemiz ve esimizi.amannn konuştugumuz seye bak
rabbim hayırlı ömür versin eşinle bebişinle insallah
Bugun yatakta yatarken yalnizdim bi an aklima geldi ölum en korktugum sey zaten.bir de baskalari ne dusunuyo diye sormak istedimKonu sahibi neden boyle bir konu actin?
hmm belki oyledir tam bilmiyorum benCanim doğum esnasinda ölüm olursa , yani sancilarin başladiğinda doğumun oluyorsa anca öyle sehit sayiliyorsun :) bebek karnindayken değil![]()
hala gitmedin mi babanın yanına?Ilk is ultrasona girer bebegimi izlerim sonra babamin yanina yatar onu cok sevdigimi soyler operim daha sonra da annemin mezarina gider yatar ölmeyi beklerim...
Onunlayim cok sukur :)hala gitmedin mi babanın yanına?
oh iyi. sevindim senin için. Rabbim babana acil şifalar versin.Onunlayim cok sukur :)