- Konu Sahibi gizemeceecrin
eşimle 6sene anlastık bırbırımızı cok ama cok sevdık halada oyleyızzz hiç kırmaz hiç üzmez bir dedigimi iki etmeydi ben gebe iken panik atak rahatsızlıgı geçirdim ama tedavi olamadım cocuk emzırdıgım için şimdi kızım 5aylık 4aylıktan beride emmiyo zaten gelelim benım sorunuma bana heryer dar gelıyo boguluyorum nefes alamıyorum eşim cok yogun calışiyo hiç dısarı cıkmıyoruz insan gormemektende cok sıkıldım herkesın turlu turlu işi var herzaman cıkıp gelemıyolar ben cocukluyum dıe hava soguk cıkamıyorum cıkmak ıstesemde cocukla olmuyo cantası maması esyası derken gece oluyo cocuklular benı daha ıyı anlar 1gun onceden hazırlrnıyom hiç farketmıyo ya kaka yapıyo ya acıkıyo yada kusuyo
yemektı işti temızlıkti tımaranelık oldum olüpte kurtulmk istıyorum bılıyorum buda care degıl bebegımı eşimi cok sevıyorum bugun pazar eşim evde gece calısıp geldı fakat dısarı cıkmak ıstedım turlu turlu bahaneler yaratıyo cunku yorgun sonunda benı aglattı dısarıda cıkmadık gene herzamankı gıbı evdeyızzz ben napayım nefes almak istiyorum cok bunaldımm eşim benım yorgunda olsa cıkmaz yorgun olmasada hiç gezmeyı sevmıyoooooooo allah askına ben kafayı kırmayımda kım kırsın ve hayatımı kısa anlatıyorum gurbette var ailem yanımda degıl eşimin ailesıde gurbet bırtek gorumcem var onlada olmuyoooo
yemektı işti temızlıkti tımaranelık oldum olüpte kurtulmk istıyorum bılıyorum buda care degıl bebegımı eşimi cok sevıyorum bugun pazar eşim evde gece calısıp geldı fakat dısarı cıkmak ıstedım turlu turlu bahaneler yaratıyo cunku yorgun sonunda benı aglattı dısarıda cıkmadık gene herzamankı gıbı evdeyızzz ben napayım nefes almak istiyorum cok bunaldımm eşim benım yorgunda olsa cıkmaz yorgun olmasada hiç gezmeyı sevmıyoooooooo allah askına ben kafayı kırmayımda kım kırsın ve hayatımı kısa anlatıyorum gurbette var ailem yanımda degıl eşimin ailesıde gurbet bırtek gorumcem var onlada olmuyoooo