Ölmek istiyorum.

Amiin. dünya hayatı işte çilelerle dolu. Ama geçici. 3 günlük dünya aslında. 3 günlük dünya için hiçbişeye değmez. Önemli olan ebedi yurdunda rahat ol orayı kazanmaya bak. Sizi bu hale getirenlern kalıcı yurdu nasıl olur onlar düşünsün. Annelik gibi çok yüce bir konumdasınız Dua edin bol bol
Allah im guc ver acziyetimi gider ayaga kaldir kimsesizlerin kimsesi elimden tutacak yonumu bulduracak guc zihin berakligi firsat versin inanin bu dunayda cehennemi yasattilar tatli canimdan bezdirdiler tukettiler yediler beni omrumu hayatimin baharini burnumdan getirdiler Yaradanim gpruyorsn sahit oluyosn bjr cikis yolu Rabbim

Suan ayniyim bu aksam gitti 3 ayda yok yalnizlik bi yandan maneviyatsizlik bi yandan
Benim duamla kimse olmez yada yasamaz ama ilahi adalet bu dunyada tecelli etsin
5 yildir.bunlarin zulmune ek annemi.babami da kaybetmem sonucunda bunlarin zulmu daha da artti bildiigim tek bisey daha var bu dunyada kotulere bi halt olmuyo
Öteki tarafta görecekler elbet♥️ ayrıca 3 ay mendebur adam yoksa ne güzel kafanızı dinleyin çocuğunuzla güzel vakit geçirin havalarda güzelleşiyor hergün yürüyüş yapın beraber aktivite derken zaman geçer inşallah iyi hissedersiniz🥰

Öteki tarafta görecekler elbet♥️ ayrıca 3 ay mendebur adam yoksa ne güzel kafanızı dinleyin çocuğunuzla güzel vakit geçirin havalarda güzelleşiyor hergün yürüyüş yapın beraber aktivite derken zaman geçer inşallah iyi hissedersiniz🥰
Cok sukur yok oglum uzuldu yalnizca ida tam babasini idrak edemedigi icin

Amiin. dünya hayatı işte çilelerle dolu. Ama geçici. 3 günlük dünya aslında. 3 günlük dünya için hiçbişeye değmez. Önemli olan ebedi yurdunda rahat ol orayı kazanmaya bak. Sizi bu hale getirenlern kalıcı yurdu nasıl olur onlar düşünsün. Annelik gibi çok yüce bir konumdasınız Dua edin bol bol
Allah bana guc kuvvet versin hayirli is kapisi acsin onlara ettik bulduk djyecegi gunleri gostersin

Ben böyle yazılara çok kızıyorum yok ölmek istiyorum falan.kendi yaşadıklarımı anlatsam oturup ağlarsınız ama hiç ölmek istemedim.inadina yaşamak istiyorum hem de doya doya.hic bir şey yapmayıp kendinize ağlamayı bırakın .sagliginiz yerindeyse gerisi boş yok şu bana bunu yaptı bu bana bunu yaptı.hepsinin bı çaresi var siz çare aramayip ölmek istiyorum diyosunuz bu en kolay yol.cabalayin kendiniz ve çocuğunuz icin her yolu deneyin.olmadi mi o zaman tekrardan başlayın.oturdugunuz yerden ölmek istemek cok yanlış heleki siz bı annesiniz.

Back
X