- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kilo vermeye karar vermem bacağımdaki damarın tıkanması ve ameliyat masasına yatmam ile başladı. Daha öncesinde kilo ver diyen kalp ve damar cerrahı doktoruma tiroitim var veremiyorum diyip duruyordum. Ameliyat olduğum gün bir gece yoğun bakımda yattım. Sağımda solumda kendini bilmeden yatanları görünce kızım sabahvesen bir daha buraya düşersen kurtuluşun olmaz topla kendini diye düşünmem ile başladı.
Ameliyattan 10 gün sonra dikişlerimi aldırmak için gittiğim 24 Ekim 2016 pazartesi günü karar verdim ve o gün diyete başladım. Hani derler ya klasik pazartesi başlanılan diyet hafta sonunu görmez diye. Bendeki azimle cuma gününe -1 kilo vermiştim bile. Öyle böyle kaçamaklar vs derken 75.5 kilodan şuan 61 ve 62 arasında gidip geliyorum :) hedefim 1. senem olan 24 Ekim 'de 54 kg'yu görmek :)
Başlangıç resmim 74.5 kilo olan diğeri de 62 :)
Ameliyattan 10 gün sonra dikişlerimi aldırmak için gittiğim 24 Ekim 2016 pazartesi günü karar verdim ve o gün diyete başladım. Hani derler ya klasik pazartesi başlanılan diyet hafta sonunu görmez diye. Bendeki azimle cuma gününe -1 kilo vermiştim bile. Öyle böyle kaçamaklar vs derken 75.5 kilodan şuan 61 ve 62 arasında gidip geliyorum :) hedefim 1. senem olan 24 Ekim 'de 54 kg'yu görmek :)
Başlangıç resmim 74.5 kilo olan diğeri de 62 :)