Gebeliğe Hazırlık Olmayınca olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.107
329
648
1 yıldır omega 3,coenzim q10,arı sütü,polen,resveratrol,d vitamini,metil form b12,folik asit,aralıklarla inositol içeren promotil tarzı desteler,probiyotik kullanıyorum.
Hergun avokado,brokoli,lahana agırlıklı beslendim ekmegi sekeri kestim.
Aksam yemek yenedin yersem yogurt içine kişniş,maca,zerdecal ejleyerek sadece bunu tukettim
Yumurtlamaya kadar çörekotlu karısım yaptım
Pedimi degiştirdim airiz kullandım
Bpa lardan uzak bi hayat yasamaya calıstım
Agrıkesici almadım
Kuruböğürtlen,dutkurusu,çiğ kabak cekirdeği,ayçiçegi,ceviz yedim
Hayıt,aslanpencesi içtim saracoglu talimatına uygun.sogansuyu içtim
Yurtdısı forumlara abone oldum,makaleler ıkydum kullanacagım urunleri yararları,zararları,hangi doz kullanılması gerektiğine kadar okuyup öyle uyguladım
Zeytinyağında incir bekletip yedim
Kan testlerimi yaptırdım 3 ayda 1 vitamin degerlerim ve hormonlarım için
Dogurganlık için taslar aldım,aytası,yesim tasını uzerimde tasıdım
Hem ovulaston testi yaptım hem ultrasonda yumurta takibi yaptım
Yumurtalık ve rahim masajı yaptm hint yagı,aspir gibi yaglarla
Dua ettim,zikirler çektim,kitaplar okudum
Yine en fazla 1 yumurtam oluyor
Sonuc degişmiyor

Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor canım ne kadar çabalasak boş biraz oluruna bırakmak lazım sanırım ben öyle yapıcam artık

Kizlar benim ilk çocuğum hemen oldu.
2inci çocuğum icin uğraştım ugrastim tam 5 sene,
Klomenmi yutmadım, soğan kürü,.....
Sonra bıraktım umudumu yitirmisken, allah cc verdi.
Bi oğlum oldu, şimdi 7 yaşında.
Gene hamileyim, olmaz sandık, 1kere birlesmeden, hamile kaldim,
Yani diyeceyim, takmayin oluruna bırakın..
O nezaman dilerse, ozaman veriyor,,,

Sağlıcakla kalın
Allah gönlünuzdekini versin

Benimde ilk gebeliğim üçüncü denemede olmuştu kızım 3 yaşında geldiğinde ikinci için çalışmaya başladık bı korunduk bı korunmadik yani kararsızlık da vardı aradan biraz zaman geçti baktık hala olmuyor benim kilo problemim vardı insülin direncim kilo vermeye yöneldim verdim de yaklaşık 20 kg bu süreçte doktora da gittik muayene olduk eşimde bı sorun yoktu bende pco var denildi dolayısıyla ben yine bı yıkıldım süreç cidden çok zorlayıcı Rabb'im kaldıramayacağı yüklü yüklemez elbet kuluna ama insan çok yıpranıyor aradan bı buçuk sene geçti hala olmadı etraftaki söylenmeler, sürekli hamile haberi almam falan tükenmiş hissettim 20 Ağustosta reglin 3. Günü doktora gittim pco var yumurta tembelliği rezerv azlığı var dedi klomen+agnucaston+folik asit+glukofen verdi kullandım bı tane olgunlaşmış yumurtam vardı ovitrelle vuruldum tabi adet oldum umutsuzluk kapladı gitmedim adet olunca o ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim ovu testiyle erken yumurtlama oldu o ay döngüm kısaldı 10 Ekim'de adet oldum ve spora yazıldım o ay rasgele ilişki oldu hiçbirinde yatıp beklemedim eşim de sürekli yola gidip geldi ne zmn denk gelirse oldu yani deli gibi spor koşu yapıyordum ve o ay hamile olduğumu öğrendim Rabbim hiç beklemediğimiz anda sevindiriyor mutlaka bizim için belirlenen hayırlı bı zaman var her nasip vaktine esir umutsuz olmayın Rabb'im ol dedi mi siz hiç bişey yapmadan da nasip eder biliyorum çok zor süreç yaşamayan anlayamıyor Rabbim sağlıkla hayırla b bı an önce nasip etsin insAllah

Süt yoğurt peynir omega 3 e vitamini bunları beslenmenize muhakkak katın. Birde zaten tek yumurta tek sperm gerekiyor umarım en yakın zamanda annelik duygusunu tadarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…