elbise ucuz bi elbise değil zaten taşlı maşlı böyle tekrar almam imkansız, üzerinde tadilat yaptıracağım 38'in ama bozulmasından korkuyorum, aldığım yerin özel terzisine götüreceğim ona da para isterlerse vermeyi düşünmüyorum
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, geçen hafta çoookkk aşırı beğenerek mezuniyet elbisemi aldım, şöyle ki cuma günü gidip denedim 36 beden elbisemi ama elbiseyi almaya cumartesi gittim ve dün denediğim elbiseyi alacağımı söyledim satıcı kız hemen tanıdı ve elbiseyi getirdim dedi, ama salak kafam bedenine bakmadan hemen tamam dedim kızın bana verdiği 38 bedenmiş, tadilat yapıldı boyu kısaltıldı, evde deniyorum elbiseyi bol geliyor allah allah diyorum bu daracıktı hiç bol değildi ama bedene bakmak aklıma gelmedi bugün giyerken gördüm 38 beden olduğunu ve sanırım biraz daha zayıfladım berbat duruyor. Mağazaya gidip sizin hatanız terzi ücreti ödemek istemiyorum diye direteyim mi sizce, ve elbisenin modeli bozulur mu daraltılınca balık model bi elbise, mezuniyete 2 gün kaldı ve başıma gelen işlere bakın
fotoğrafını atma şansınız var mı? daraltılırsa modeli bozulur mu tahmin yürütebiliriz belki.
yükledim ama görünüyor mu bilemedim :)
şimdi gördüm çok güzel bir elbiseymiş güle güle giyin. bence daraltılabilir.her yerinden eşit daraltılacak çünkü bozulmaz gibi. fotoğraftan mı bilemedim çok aşırı büyükte değil.yükledim ama görünüyor mu bilemedim :)
çok aşırı değil bolluk evet ama önceki halini bildiğim için rahatsız ediyor, kenardan girilip her taraftan aynı daraltılınca umarım eskisi gibi olur bozulursa çok üzülürümşimdi gördüm çok güzel bir elbiseymiş güle güle giyin. bence daraltılabilir.her yerinden eşit daraltılacak çünkü bozulmaz gibi. fotoğraftan mı bilemedim çok aşırı büyükte değil.
göğüs kısmına pens atılsa bile göğüslerime tam oturacak gibi, bel ve kalça geçişini de aşağıya kadar indirmeleri lazımGöğüs kısmında potluk çok sa darsltırken de potluklar devam eder. Kalça ve bel geçişide aynı şekilde.
Süper duruyor canım, resimde pek bol durmuyor ama sen tabiki daha iyisini bilirsin resim yanılta bilir. Ama eminim terzi yapabilir istediğin gibi, diret bedava yapsınlar. Gerçekten çoook hoşEvet fotoğraf atayım öyle görün ama net belli olmuyo fotoğrafta gerçekte bariz belli göğüsleri düşüyor iki oynayınca, beli pot duruyor, elbiseyi giydiğimde harikaydı ve 36 demişti bana ordaki bayan ona güvendim ama şimdi bi baktım 38, ki ben bazen 34 bile giyiyorum