Olmayan mezuniyet abiyesi!

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, geçen hafta çoookkk aşırı beğenerek mezuniyet elbisemi aldım, şöyle ki cuma günü gidip denedim 36 beden elbisemi ama elbiseyi almaya cumartesi gittim ve dün denediğim elbiseyi alacağımı söyledim satıcı kız hemen tanıdı ve elbiseyi getirdim dedi, ama salak kafam bedenine bakmadan hemen tamam dedim kızın bana verdiği 38 bedenmiş, tadilat yapıldı boyu kısaltıldı, evde deniyorum elbiseyi bol geliyor allah allah diyorum bu daracıktı hiç bol değildi ama bedene bakmak aklıma gelmedi bugün giyerken gördüm 38 beden olduğunu ve sanırım biraz daha zayıfladım berbat duruyor. Mağazaya gidip sizin hatanız terzi ücreti ödemek istemiyorum diye direteyim mi sizce, ve elbisenin modeli bozulur mu daraltılınca balık model bi elbise, mezuniyete 2 gün kaldı ve başıma gelen işlere bakın

Ayy kötü olmuş baya. Sen demiş miydin ki 36 getirin diye. Demediysen, söylemedi o, bizde 38 sandık onu derler. Dediysen de pek değişime yanaşacaklarını düşünmüyorum herkes başkasını umursamadan kendi kârına bakıyor.

Bir terziye danışsanız daraltılırsa bozulur mu diye, yada durumunuz varsa 36 alıp onu da yaptırsanız.. Gerçi baya masraf olur bir gece için bir elbise fiyatına 2 elbise..

elbise ucuz bi elbise değil zaten taşlı maşlı böyle tekrar almam imkansız, üzerinde tadilat yaptıracağım 38'in ama bozulmasından korkuyorum, aldığım yerin özel terzisine götüreceğim ona da para isterlerse vermeyi düşünmüyorum

36 verirlerse bedava alırsın da... Değişim yapmayız derlerse bari bedava daraltsınlar, ikna edersin sen. Tabi daraltılabilecek bir modelse..

Boy tadilatı için ölçü alırken elbiseyi giymiş olmanız lazım. Giyince de bol mu geldi tam mı oldu farketmeniz ve söylemeniz lazımdı. Yani onların 38 bedeni getirmiş olmaları onların hatası değil gibi göründü bana.

"Sanırım biraz daha zayıfladım" demişsiniz. Acaba sebep bu olabilir mi?

Kötü olmuş ama sıkma canını her şeyde vardır bir hayır.
Tadilat için ölçü alınırken de farketmedin mi bir büyük beden olduğunu?
Mağaza değişimi kabul etmez sanırım ama yinede öner.
En kötü daralttıracaksın artık. Başka çare yok.

boy kısaltması için elbiseyi giyip boy aldırmadınız mı, o sırada bol olduğu görülebilirdi. bedenine bakmadan almak sizin hatanız bence, mağazaya gidip diretmeyin.

fotoğrafını atma şansınız var mı? daraltılırsa modeli bozulur mu tahmin yürütebiliriz belki.

Evet fotoğraf atayım öyle görün ama net belli olmuyo fotoğrafta gerçekte bariz belli göğüsleri düşüyor iki oynayınca, beli pot duruyor, elbiseyi giydiğimde harikaydı ve 36 demişti bana ordaki bayan ona güvendim ama şimdi bi baktım 38, ki ben bazen 34 bile giyiyorum

Eklentiler

• IMG_7598.JPG
    104,6 KB · Görüntüleme: 798
yükledim ama görünüyor mu bilemedim :)
şimdi gördüm çok güzel bir elbiseymiş güle güle giyin. bence daraltılabilir.her yerinden eşit daraltılacak çünkü bozulmaz gibi. fotoğraftan mı bilemedim çok aşırı büyükte değil.

Göğüs kısmında potluk çok sa darsltırken de potluklar devam eder. Kalça ve bel geçişide aynı şekilde.

şimdi gördüm çok güzel bir elbiseymiş güle güle giyin. bence daraltılabilir.her yerinden eşit daraltılacak çünkü bozulmaz gibi. fotoğraftan mı bilemedim çok aşırı büyükte değil.
çok aşırı değil bolluk evet ama önceki halini bildiğim için rahatsız ediyor, kenardan girilip her taraftan aynı daraltılınca umarım eskisi gibi olur bozulursa çok üzülürüm
Göğüs kısmında potluk çok sa darsltırken de potluklar devam eder. Kalça ve bel geçişide aynı şekilde.
göğüs kısmına pens atılsa bile göğüslerime tam oturacak gibi, bel ve kalça geçişini de aşağıya kadar indirmeleri lazım sizce bozulur mu?

Degistirmeyi deneyin once ama degistirmezlerse de oyle cok bol durmuyor gogus kisminin tadilatini yapsinlar hallolur gibi geldi bana

Süper duruyor canım, resimde pek bol durmuyor ama sen tabiki daha iyisini bilirsin resim yanılta bilir. Ama eminim terzi yapabilir istediğin gibi, diret bedava yapsınlar. Gerçekten çoook hoş

Bence magazayla gorusun. Hata magazada cunku bence.

Olmazsa daralttirmaktan baska care yok. Gogusu daraltsalar yeter gibime geldi zaten, oyle cok vahim bir durum goremedim:)

boy ölçüsü verirken bolluğu farketmedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…