Olmayan mezuniyet abiyesi!

denemeden mi tadilat yaptırmış olamazsınız bence denerken fark etmediniz mi size bol geldiğini. ayrıca tadilattan sonra deniştireceklerini düşünmüyorum en iyisi biran önce terziye gidip sorun nasıl olr diye. buarada elbiseniz çok güzelmiş ve sizede yakışmış potluklar fotodan mı bilemem ama hiç belli olmuyor.

fotoğrafı bilgisayarıma yükledim,büyüterek baktım.bana göre fotoğrafta göğüslerde potluk gözükmüyor.kalça kısmı da tam oturmuş gözüküyor.bol olsa kalçandaki o potluk oluşmaz.(dikişten anlıyorum birazcık.)

bence sen elbisedeki 38 beden yazısını görünce rahatsız olmuşsun.

Vay cok şıkmış elbisen. Sanda cok yakismis. Yeni gordum fotografi. Oyle aman aman buyuk gorunmuyor gercekten.

elbiseniz çok şık, su gibi olmuşsunuz maşallahh... ancak daraltırsanız modeli bozulabilir. iyi bir terziye tembihliye tembihliye gidin konuşun bence

çok güzel bir elbise. ve tam oturmuş gözüküyor, yine de göğüsten ve belden darlaştırılırsa model bozulmaz. ayrıca mağaza tadilat görmüş elbiseyi kabul etmez.

Çok teşekkürler güzel cümleleriniz ve yardımlarınız için kızlar, terziye gittim ve sadece göğüsten daraltma yaptım bele dokundurmadım bozulmasından korktum açıkçası, çok da güzel bi mezuniyet akşamı geçirdim gözler bendeydi yani ehehe :KK70: tekrardan teşekkürler hepinize :))

X