Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne zamandır diyordum fotoğraf yüklicem..sizde bi bakın konuşalım..doğal yollardan ne kadar büyür
sizinkilerin durumu nasıl bi konuşalım..
kızlar ne zamandır diyordum fotoğraf yüklicem..sizde bi bakın konuşalım..doğal yollardan ne kadar büyür
sizinkilerin durumu nasıl bi konuşalım..
yaptır canım. gördüm resimlerini. Kendini iyi hissedeceksen yaptır. Benimkiler daha kötüydü inan.
o sütyen aldatmacasını bilirim..
protez için bişiy diyemem doktor karar verecektir .
ama şekil olarak şuan çok güzeller yakınlar birbirine en azından. benimki gibi biri edirneye iri karsa bakmıyor. yapılınca çok hoş ve dolgun dururlar
ne cesaret o albümü koydun şok oldummmm DDDDD
evli misin bekar mı
ona göre yardım etcem bide yaş
evet canım seneye kadar süre verdim kendime...
doğal yolları deniyorum şuan..en azından bi 75 beden olamazsam..seneye ilkbahar bende silikon düşünüyorum kesin bi şekilde...bu şekilde daha fazla devam etmek istemiyorum...
çok üzücü bi durum..
cnm merhaba sana yardımcı olabilmek için yazıyorum göğüs dolgusu diye bir şey var kız arkadaşım yaptırcak büyük ihtimal oygar Aytekin e bi araştır istersen internetten çok doğal duruyo kocaman oluyo ayrıca ağrısız 5 yıl falan gidiyomuş öyle çok maliyetlide değil diye biliyorum benim ihtiyacım olsa kesin yaptırırdım :)
dolgunun zararlı olduğunu söylüyor çoğu kişi..
birde bu yeni bi yöntemmiş..yoksa o kadar kişi silikonla o kadar ağrıyı çekmezkii..bende araştırdım ama ondan korktum..
cesaret derken?
napalım fikir almak için...
bekarım ve 24 yaşındayım.
büyük göğüs derdim yok amacım göğüslü olmak..
yaşamayan bilemez bu durumu.
arkadaşlarıma görünüyor..
Evladım ne yaptın sen böyle,misafirlerede açık ise konulan resimi görebilirler..
Daha dikkatli davranman gerekir burada..
Neden resimlerini paylasiyorsun. Sadece olculerini vermek yeterli.
cesaret derken?
napalım fikir almak için...
bekarım ve 24 yaşındayım.
büyük göğüs derdim yok amacım göğüslü olmak..
yaşamayan bilemez bu durumu.
sadece arkadaşlarıma açık yaptım.düzelttim durumu.
acemilik..hiç farketmemişim o ayarı
Arkadaşın da olsa bu tarz resimleri paylaşma sakın..