- 5 Temmuz 2014
- 1.315
- 1.024
-
- Konu Sahibi limoncicegii
hayırlı olsun :) neredeyse tamamlamışsın :))
Canım maşallah çeyizinebüyük parçaları neredeyse bitirmişsin allahım sağlıkla mutlulukla aşkla kullanmayı nasip etsin
hoşgeldin canım güle güle kullan inşallah gönlüne göre olsun her şey :) daha çok paylaşım bekliyoruz :))
canm Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsinTeşekkür ederim canım, inşallah zaman zaman paylaşımlarım olacak
canm Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin
düğün ne zamana??
ben yemek takımının markasını soracaktım. bir de kenarları dore mi gümüş mü? çeyiz paketi olarak aldın sanıyorum ne kadara aldın canm peşin ya da taksitli fiyatı?
Kız çeyizi hiç bir zaman tam olmaz zaten eksiklerin illa ki olacaktır. Evlendikten sonra eksiklerini o zaman daha net görürsün. Yavaş yavaş tamamlarsın. Bu mutlu telaşlı alışverişler kadar zevkli birşey yoktur. Keyfini çıkarmaya bak.
epey çeyiz biriktirmişin mutlu günlerde kullan canım
hangi şehirdesin canm karaca nın fiyatı fena değilmişte ankara mağazasıysa eğer bende bi o dükkana bakayım diye soruyorum.Canım teşekkür ederim Ağustos-Eylül gibi inşallahYemek takımı Karaca kenarları gümüş. Çeyiz paketi olarak aldım. Çelik tencere seti, çatal bıçak takımı, kahvaltı + yemek takımı 2400 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
hangi şehirdesin canm karaca nın fiyatı fena değilmişte ankara mağazasıysa eğer bende bi o dükkana bakayım diye soruyorum.
Hepside birbirinden güzeller. Allah iyi günlerde kullanmayı nasıp etsin