olmayan evime :)

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.315
1.024
Kızlar uzun zamandır forumu keyifle takip ediyorum. Çok güzel yardımlaşmalar, fikir alışverişlerine tanık oldum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim bu yaklaşımınız için Sizleri tanımamama rağmen kendimi yakın hissediyorum. Gelgelelim bana Bugüne kadar gelecekteki evim için naçizane alışverişler yaptım, sizlerle paylaşıyorum fikir amaçlı Hepsini yükleyemedim zamanla eklemeler yaparım inşallah

Nevresim takımları;

Battaniyeler;

Mutfak;

Küçük ev aletleri;

Eklentiler

• image.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 116
hoşgeldin canım güle güle kullan inşallah gönlüne göre olsun her şey :) daha çok paylaşım bekliyoruz :))

Teşekkür ederim canım, inşallah zaman zaman paylaşımlarım olacak
canm Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin
düğün ne zamana??
ben yemek takımının markasını soracaktım. bir de kenarları dore mi gümüş mü? çeyiz paketi olarak aldın sanıyorum ne kadara aldın canm peşin ya da taksitli fiyatı?

Canım teşekkür ederim Ağustos-Eylül gibi inşallah Yemek takımı Karaca kenarları gümüş. Çeyiz paketi olarak aldım. Çelik tencere seti, çatal bıçak takımı, kahvaltı + yemek takımı 2400 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam

Kız çeyizi hiç bir zaman tam olmaz zaten eksiklerin illa ki olacaktır. Evlendikten sonra eksiklerini o zaman daha net görürsün. Yavaş yavaş tamamlarsın. Bu mutlu telaşlı alışverişler kadar zevkli birşey yoktur. Keyfini çıkarmaya bak.

Kesinlikle çok güzel Allah tüm isteyenlere nasip etsin hele sevdiği biriyle evleniyorsa insan tadından yenmez Bana göre aşırı büyük eksikliklerim yok da anneme göre var Zamanla tamamlarız inşallah

hangi şehirdesin canm karaca nın fiyatı fena değilmişte ankara mağazasıysa eğer bende bi o dükkana bakayım diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…