- 5 Temmuz 2014
- 1.315
- 1.024
- Konu Sahibi limoncicegii
güzel günlerde kullan canım
teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel günlerde kullan canım
Güzel günlerde kullanın cok güzeller.İlk sayfadaki ilk nevresim takımını cok beğendim hangi marka acaba.
Teşekkür ederim canım Taç markası o nevresimin
senin yine çeyiz canım :) limoncicegii benim olmayan evimin hediyesi olmuştu
kuzenmle biz kahve delisiyizdir :) 2 sene önce kuzenim bana fincan takımı aldı evime ilk hediye diye ama ben bekarım bir damat adayı yok ve evimde yokNasıl yaniii
kuzenmle biz kahve delisiyizdir :) 2 sene önce kuzenim bana fincan takımı aldı evime ilk hediye diye ama ben bekarım bir damat adayı yok ve evimde yok
hahaha oda çeyzime koyayım diye almış br ara evden ekmekti kıyma idi diye çıkıp çeyzime nevresim takımı çaydanlık vs alan bir annem var.Ne güzel işte bundan ala hediye mi olur Bayılırım öyle hediyelere Dursun kenarcıkta damat bulunur elbet
hahaha oda çeyzime koyayım diye almış br ara evden ekmekti kıyma idi diye çıkıp çeyzime nevresim takımı çaydanlık vs alan bir annem var.
evt cnm benzer zevklerimiz :) bazen bana beğendirir annem giyecek alacaksa kendine yada benim alacğmı o beğenir falan :)Ne güzel işte ben de anneme kızardım alır diye önceden ama şimdi iyi ki almış diyorum ya Bir de zevklerimiz acayip örtüşür annemle Sizin de öyle mi
evt cnm benzer zevklerimiz :) bazen bana beğendirir annem giyecek alacaksa kendine yada benim alacğmı o beğenir falan :)
:)O zaman çok iyi diğer türlü zor olurdu ben de arkadaşlarıma, kuzenlerime doğum gününde falan çeyizlik hediyeler alıyorum yaşasın çeyiz