• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmasaydı sonumuz böyle..

ıstemıssınız sevgılınızle beraber olmussunuz ama toplumun bekarete onem veren tarafından bır erkek kişisi karşınıza çıkıp ben sana değer veriyorum ama keşke bakire olasaydın ben seni böyle kabul edemem sen kirlenmişin ayağı yapınca kendinizi kötü hissetmişsiniz, bir sorun bakalım bugün tamam deseniz sizinle sevişmez miymiş???? zaten gerçekten sevse sizi ne bekarete bakar ne başka şeye, hem emin olun o da bakir el değmemiş değildir. lütfen bu durumu açıklamak zorunda olduğunuzu düşünmeyin ve o kişidende uzak durun..

tamam ama karsi tataf bunu dogru ve ya yanlis onemsiyorsa bunun yalani ve gizlenmesini dogru bulmuyorum. he bunu mesele yapan adam dogru veya yanlis demiyorum ama sonucta yalanin olmamasi gerek. baktn adam bunu sorun yapiyo sen daha once yapmadnmi diyip yargilarsin elestirirsin ya da ayrilirsin o baska bisi. ama saygi duymak zorundasn

Soylemeseydim vicdanim rahat etmezdi.zorunda degilim tabiki istedigim icin soyledim, her seyde oldugu gibi.
Niye suç mu yaptığın da vicdan Muhakemesine düştün. Kendi hic yapmamismi da sana böyle bir tepki veriyor. Geçmişin onu ilgilendirmez bir kere. Kabul edemem diyorsa da kendinin de hiç yapmamış olmasi gerekir. Birseyleri sadece kadının koruyup yuklenmesi gerektiği zihniyetinden bi ayrilin artik

3 yıllik bi iliskim vardi. Yaklasik 1 sene once bitirdim anlasmazliklar kavgalar diz boyu olunca artik hic bir seyi gozum gormedi. Kadinligimi bile.. evet kızlar ben o adamla beraber oldum. Ama insan nefsine yenik dusuyor iste. Bu yaptigim belki yanlis belki degil artik onemi yok olan oldu. Ama yanlis oldigunu yeni yeni idrak ediyorum. Cunku ben o olaydan sonra birine cok fena tutuldum.. sevdim deger verdim. Onun da deger verdigini gordugum.icin bu gercegi ondan saklamadim. Firsat oldu soyledim. Yıkıldi yikildik resmen.. mahvolduk ikimizde. Simdi sessizlikte . Seni hala istesemede bunu kaldiramiyorum diyorm yapamiyorum diyor. Agladi karsimda :KK43: agladik ayrilirken. Boyle aci yasamadim daha once. Ben napicam napmaliyim bilmiyorum.. tek bildigim ne bi adim atabiliyorum ne gidebiliyorum. Onu kaybetmek istemiyorum :KK43: bana tek sozu Allaha guven demek oldu.. her seyde bir hayir vardir demek oldu.. :KK43:

sen onun için bir ilk misin???

Yorumları okumadım öncelikle. Bir erkekle tanıştığınızda onun öncesinde cinsel hayatı var diye onu küçümseyip, terk ediyor musunuz? Cevap hayırsa, kendinizi ezdirmeyin. Sonuçta sizinle tanıştığında " bu kız kesin bakiredir hemen aşık olayım o zaman" dememiştir, denmez çünkü.
Sizin vücudunuz. Farklı düşünenler olabilir ama cinsel hayatınızın varlığı kimseyi rahatsız etmemeli. Bu durumdan dolayı yıkılıp gitmek istiyorsa kapıyı gösterin. Vücudunuzdaki malum noktaya değil size saygı duyulması gerekir.

Uzak dur ondan kac hatta hayir gelmez biraksin o severek ayrilalim ayaklarini kendinide kalbinide kullandirma gercekten sevseydi sahip cikardi sevgisine

Tamam saklamadın söyledinde birbirinize sarılıp ağlamalar falan çok tuhaf.seviyosa gözü görmez zaten sanki o kimseyle sevişmemiş bukadar drama bağlamayın

Birini sevmişsin birlikte olmuşsun ilerisi gelmemiş olabilir normal bir durum bu. Birbirinin seven insanların sevişmesi gayet doğal bir şey. Bu kadar drametize etmeyin. Sen onu karşısına çıkana kadar bir sürü kızlq birlikte olmuştur hepsibi tek tek oturup sana anlattımı? Bunu sorun yapıyorsa salla gitsin ardına bile bakma. Herkesin bir geçmişi vardır. Gerçekten seven biri herşeyi ile kabullenir.

Neyi açıklıyorsun adama ya ? O sana açıklıyor mu ? O bakir mi ? Bırakın şu dramatik hareketleri.

Şöyle erkekleri adam yerine koyup seviyorsunuz, üstüne bir de siz de sacma sapan arabesk tavirlara giriyorsunuz sonra da bunlar kendini bi b.k sanip baskalarina baski kurmaya calisiyor.
Siz evlenmeden beraber olacak bir düşünce yapısına sahipseniz ne isiniz var bu adamla? Ha eger mahvolduk yikildik triplerine girecekseniz niye beraber oluyorsunuz? Insanin yaşadıklarına hic mi saygisi olmaz? Asik olmussunuz sonra da beraber olmussunuz, insan arkasinda durur. Sevgiliniz sorun etmese pisman olmayacaktiniz çünkü. Al birini vur otekine.

Soylemeseydim vicdanim rahat etmezdi.zorunda degilim tabiki istedigim icin soyledim, her seyde oldugu gibi.
Canım neden söylemeyince vicdanen rahatsız oluyorsun. O sana anlattı mı kaç kere seviştiğini. Sakın ilerde barışırsın evlilik filan düşünme bu adamla ömür boyu kafana kakar hayatı zindan eder sana.

Sen böyle zavallı bir tutum sergilersen takmayan biri bile bununla seni ezer. Kadınlığını gözünü görmemesi ne demek? Kadın olmama rağmen ayrılığa cesaret ettim mi demek istiyorsun. Zaten olağan normal bir şey ancak bu kadar ağdalı cümlelerle anlatılıp, bu kadar hayat memat meselesi haline getirilebilirdi. Senin önce bu düşünce biçimini değiştirmen lazım ki normal adamlar bulabilesin.

Ben birine bakire olmadığımı söylediğimde ağlasa kafadan kontak diye ardıma bakmadan kaçarım. Bu adam seni kabullense ki ,kabullenmek bile iğrenç bir kelime , onu ilgilendiren bir şey yok ortada .ilişki seyri böyle türk filmi tadında gitmeyeceği için ya yüzüne vuracak ,ya birlikte olmak isteyecek sonra da olmadı yapamıyorum diyip defolup gidecek. Adamın zihni boktan.

Slm cnm sana tek birsey diyeyim ayni jatayi bende yaptim. Ama o adam esim oldu... nisanlilikda öle pisman oldumki o jatayi yaütigima, cünki ailesini tanidim dedim ben nasil bööe bi hataya düstüm. Yetmedi aileme sölemistim beki versinler diye.... keske sölemeseydimde aileme o zaman belki nisanlida olsam ayrilirdim... esimden yana mutluyum ama ailesi vok aramiza girio ve esime aile daha agir basiyor... tm normail ailesi ama resmen kendini enayo yerine koyduruyor... suan göz yaslari icinde yaziyorum bunu sana. Inanki suanki aklim olsaydi evet o hatayi yaptim ama kimseye demez susardim. Ailemde verirse verirdi ve aileden dolayi anlasamadigimi fark edip ayrilirdim !!!! Ve allah bilio ne yaöan söliyim olerde tanidogim kisiyede demezdim !!! Ben abdesti namazli kapali haftada 2 gün lruc tutan elimde zikir matikle gezen biriyim !!!vok büyük lonusmusumki kandim esime ! Cahillik ettim ama inanin bi hata yüzünden bi günah yüzünden geecekdwn geöecek göremediniz kisiye varmayon ! Ben esimde gelecegimi gördüm ama ailede önemliymis !!!

Bekareti bu kadar göklere çıkarmaya devlet meselesi yapmaya gerek yok. İstedin mi? Evet. Pişman mısın? Hayır. Ee? İsteyerek oldugu sürece önemsenmemesi gerekir. Çocugun yıkılması da ayrı bi ironi. Bunu mesele eden bi insanla ben görüşmezdim bile zaten

Back