Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olmasaydı sonumuz böyle..
- Konu Sahibi maivebi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ayrilik #nişan #ihanet #yalanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.962
- 133
kımse gızle demedı kı
gıt zarını dıktır de demedı
suclu gıbı nıye gıdıp ızahat verıyor ben bakıre degılım dıye
esin bıle hesap soramayacagı bı konu bu
ayrıca senden once baskasıyla yattım demek kadar da ayıp bırsey yok ne maksatla soyledın bunu amacın nedır dedım ben erkek olsam :) bakıre olmaması degıl bana bunu soylemesı benım mıdemı bulandırırdı.
Bence pat diye biliyo musun ben bakire değilim diye açılmamıştır konu. Sevgiliyken böyle konular açılmış olabilir, yakınlaşmıl olabilirler. Ama bundan hiç bahsetmeden pat diye evlenip evlendiği gece anlayıp beni kandırdın diyecek çok erkek tipi var. O yüzden usülüne göre söylenmeli bence.
- 9 Şubat 2016
- 435
- 271
- 23
Neden söylemesin ki? Kadınlar bunu yaşamışsa utanıp sıkılmayıp bunun arkasında niye durmuyor? Gizleyip diktirsin mi yoksa kendisiyle aynı fikirde olan biriyle mi hayatını devam ettirsin? Yoksa ilk gece şurup mu döksün? Tabi ki söylenecek böyle şeyler. Yalan üzerine bir ilişki inşa edilmez. Bunu takan biriyle uyumsuzdur ve zaten yürümez.
aynen sana katiliyorum bakire sandiginda evlendikten sonra ciksa dahami iyi olacakti yil olmus 2017 ama biz türk milletiyiz müslüman insanlariz ister istemez buna önem veriyoruz benim arkadasim da sakladi sonrasinda cok buyuk olaylar olmus bilmesi iyi olmus ya oyle sever yada gider yapacak bisey kalmamis artik
o anlasılmaz mı yaBence pat diye biliyo musun ben bakire değilim diye açılmamıştır konu. Sevgiliyken böyle konular açılmış olabilir, yakınlaşmıl olabilirler. Ama bundan hiç bahsetmeden pat diye evlenip evlendiği gece anlayıp beni kandırdın diyecek çok erkek tipi var. O yüzden usülüne göre söylenmeli bence.
hanı benı kandırdın dıyecek erkek tıpı
benı kandırdın dıyebılecek kapasıtedekı bı adamla evlenen kızın da samımıyetınden suphe ederım ben zaten sırf evlenmıs olmak ıcın gıbı...
işte genc kızlar bu yuzden acele etmemelıler sonra boyle pısman oluyorlar ... nasılsa enı sonu yasanacak bu mevzu en guzelı eşi beklemek.
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Konu nasıl buraya geliyor ve nasıl söyleniyor gerçekten merakımdan soruyorum?
Bunu durup dururken söylediyseniz sacmalık...
Bir yakınlaşma anında konuşulduysa daha büyük sacmalık, çok dert ediyor ise yakın da durmayıversin...
E adam kendi sorduysa zaten böyle bir adam sıkıntılı olur, birlikte olmamanız sizin için hayırlı olmuş...
yok siz önemsediğinizi düşünüp söylediyseniz, söylemeyin. Hayatından çıkın gidin olsun bitsin.
Bunu durup dururken söylediyseniz sacmalık...
Bir yakınlaşma anında konuşulduysa daha büyük sacmalık, çok dert ediyor ise yakın da durmayıversin...
E adam kendi sorduysa zaten böyle bir adam sıkıntılı olur, birlikte olmamanız sizin için hayırlı olmuş...
yok siz önemsediğinizi düşünüp söylediyseniz, söylemeyin. Hayatından çıkın gidin olsun bitsin.
Kimse bunu pat diye soylemez! Konu acildi sordu ve olani soyledim.kımse gızle demedı kı
gıt zarını dıktır de demedı
suclu gıbı nıye gıdıp ızahat verıyor ben bakıre degılım dıye
esin bıle hesap soramayacagı bı konu bu
ayrıca senden once baskasıyla yattım demek kadar da ayıp bırsey yok ne maksatla soyledın bunu amacın nedır dedım ben erkek olsam :) bakıre olmaması degıl bana bunu soylemesı benım mıdemı bulandırırdı.
- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.292
- 248
- 40
O kimseyle olmamis mi? Oturup anlatıyor mu zaten her yük kadınlarda burda bile konu açılsa söylesem mi diye tabi söyle deniliyor, erkek yapmıyor mu demeden devam etse ne olur. Benim evlilik öncesi ilişkim olmadi ama kanama da olmadi kimse kolumdan tutup doktora götürmedi kimsede neden gelmedi demedi...
Yaptın bir halt temizle oluyor bu durumda
Yaptın bir halt temizle oluyor bu durumda
- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
Tabi ki söylenmeli. Bir insan yaptığının arkasında durmalı. Adamın böyle bir hassasiyeti varsa çekip gitsin. Tabi ki durup dururken sucluymuş gibi ben bakire değilim demek değil. Konusu açıldığında bunun yaşandığını anlatmak. İnsanların hayatına alacağı kişinin nasıl biri olacağını seçme özgürlüğü var. Dürüstlük esastır.
Diktirenlere hiç saygı duymuyorum. Beni olduğum gibi kabul etmiyorlar, etmek zorundalar, banane ben diktiririm o zaman. Yalanla atılan temeller...
Diktirenlere hiç saygı duymuyorum. Beni olduğum gibi kabul etmiyorlar, etmek zorundalar, banane ben diktiririm o zaman. Yalanla atılan temeller...
- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.539
- 723
+1000 neyi kaldıramıyormuş acaba sanki seri katilsinde öldürdüğün insanların vebalini kaldıramıyorum diyor.Aman bırak ya çok kendine güvenseydi arkanda olurdu. Sevseydi geçmişi umursamazdı. Tamamen kendi egosu
Bırak ya acitasyon yapıyor gerçekten sevse sana değer verse gözü görmezdi
myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
bak arkadaşım, bir şey yapıyorsan arkasında duracaksın.
sevdim yaşadım bitti. önce bunu kendin böyle kabul edeceksin.
her sevdim dediğin adama da anlatmayacaksın. anlatıyorsan da dik bir duruşla anlatacaksın.
ben bunu yaşadım bitti. senin bilmeni istedim anlattım, kabul etmiyorsan (ki kabul edilecek ya da edilmeyecek olay değil bu orası da ayrı ya) güle güle diyeceksin.
lütfen böyle mevzular için kendinizi paralamayın.
namus sadece o değil. bak din konusuna girmiyorum kesinlikle orada herkesin görüşü farklı ama namus konusu göreceli değildir. namus kafadadır kafada.
her türlü haltı yiyip de meheheh ama ben bakireyim kendimi sevdiğim adama sakladım diyenleri biliyorum ben...
o yüzden namus iki bacak arasında değil, beyindedir!
bunu önce kendin kabul et. sonra buna uygun kafada biriyle ol.
yoksa sığ erkek çok. bu seni seviyordum olmaz kabul edemem der, iki ay sonra başkası olur ona da anlatırsın, açık kapısın(!) ya küçük beynince faydalanır senden...
yaşadın mı? sevdin, yaşadın, bitti! anlatma kimseye özelini. o senin özelin!
sevdim yaşadım bitti. önce bunu kendin böyle kabul edeceksin.
her sevdim dediğin adama da anlatmayacaksın. anlatıyorsan da dik bir duruşla anlatacaksın.
ben bunu yaşadım bitti. senin bilmeni istedim anlattım, kabul etmiyorsan (ki kabul edilecek ya da edilmeyecek olay değil bu orası da ayrı ya) güle güle diyeceksin.
lütfen böyle mevzular için kendinizi paralamayın.
namus sadece o değil. bak din konusuna girmiyorum kesinlikle orada herkesin görüşü farklı ama namus konusu göreceli değildir. namus kafadadır kafada.
her türlü haltı yiyip de meheheh ama ben bakireyim kendimi sevdiğim adama sakladım diyenleri biliyorum ben...
o yüzden namus iki bacak arasında değil, beyindedir!
bunu önce kendin kabul et. sonra buna uygun kafada biriyle ol.
yoksa sığ erkek çok. bu seni seviyordum olmaz kabul edemem der, iki ay sonra başkası olur ona da anlatırsın, açık kapısın(!) ya küçük beynince faydalanır senden...
yaşadın mı? sevdin, yaşadın, bitti! anlatma kimseye özelini. o senin özelin!
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
Peki oda sana anlattimi, yoksa bakirmiymis?Soylemeseydim vicdanim rahat etmezdi.zorunda degilim tabiki istedigim icin soyledim, her seyde oldugu gibi.
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
3 yıllik bi iliskim vardi. Yaklasik 1 sene once bitirdim anlasmazliklar kavgalar diz boyu olunca artik hic bir seyi gozum gormedi. Kadinligimi bile.. evet kızlar ben o adamla beraber oldum. Ama insan nefsine yenik dusuyor iste. Bu yaptigim belki yanlis belki degil artik onemi yok olan oldu. Ama yanlis oldigunu yeni yeni idrak ediyorum. Cunku ben o olaydan sonra birine cok fena tutuldum.. sevdim deger verdim. Onun da deger verdigini gordugum.icin bu gercegi ondan saklamadim. Firsat oldu soyledim. Yıkıldi yikildik resmen.. mahvolduk ikimizde. Simdi sessizlikte . Seni hala istesemede bunu kaldiramiyorum diyorm yapamiyorum diyor. Agladi karsimda agladik ayrilirken. Boyle aci yasamadim daha once. Ben napicam napmaliyim bilmiyorum.. tek bildigim ne bi adim atabiliyorum ne gidebiliyorum. Onu kaybetmek istemiyorum bana tek sozu Allaha guven demek oldu.. her seyde bir hayir vardir demek oldu..
sevgisi bir zarın var olup olmamasına mı bağlıymış?
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Ağlamak nedir yahu komedi
Sen seviştin diye oturup başka bir insan niye ağlar?!
Garip bir kafa
:)))
- 11 Temmuz 2017
- 72
- 171
- 8
Yıkıldık ne Allah aşkına? Noldu birini mi öldürdün? Sen böyle eziklenirsen sürekli ezilirsin zaten unutma. Yaptığında kötülük yok, insanlar evleniyor da boşanıyor. Yapma bunu kendine ya yazık... Önce bi kendini yücelt, ben değerliyim de. Senin değerin sadece cinsel organın değil. Aklın, zekan, hayallerin, ideallerin, iyi ve merhametli bi insan olman, bunlar çok daha önemli.