soylemek zorunda degılsın kı
kendı bedenınde kendınle alakalı bırseyı ne cok uzerınıze vazıfe gıbı hemen gıdıp soylersınız
her cektırdıgın dişin deldırdıgın kulagında seceresını sundun mu
Soylemeseydim vicdanim rahat etmezdi.zorunda degilim tabiki istedigim icin soyledim, her seyde oldugu gibi.soylemek zorunda degılsın kı
kendı bedenınde kendınle alakalı bırseyı ne cok uzerınıze vazıfe gıbı hemen gıdıp soylersınız
her cektırdıgın dişin deldırdıgın kulagında seceresını sundun mu
vıcdanla ne alakası varSoylemeseydim vicdanim rahat etmezdi.zorunda degilim tabiki istedigim icin soyledim, her seyde oldugu gibi.
Tesekkur ederimFazla arabeske baglamissin söyledin,o kabul etmedi bitti. Bekaret senin için önemliyse helalinde saklasaydin,ha yok değilse o zaman ona aşıktın sevdin oldu,yapmış olduklarından pişman ola ola ömrün bitecek. Şimdi de niye söyledim diye pişmanlık var muhtemelen. Allah gönlüne ferahlık versin.
Tesekkur ederim carpe diemSeven geçmişi takmaz ki
Sen insansın mal değilsin kimsenin sana ikinci el muamelesi yapmasına müsade etme . ay kabulleneyim miiii kabullenmeyeyim mii triplerine girmesine de izin verme.
Seviyorsa takmaz yüzünede bir gün olsun vurmaz bakarsınız yolunuza. Hakkında hayırlısı
söylemeyeceksiniz şöyle şeyleri.
yapmışsın sus bırak gitsin.
ne kadar saf hareketler ya.
dram yaratmaya bayılıyor bazı insanlar.
karşı tarafın sıkıntı edeceğini biliyorsan susacaksın. yüzüne vururlar ilerde.
bir daha hayatına başkasını aldığında susman lazım.
Allah rızası için böyle şeylere ağlayan sızlayan insanları adam yerine koymayın. Nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum ama lütfen salla gitsin.
kımse gızle demedı kıBence iyi ki söylemişsiniz.
Ben evlilik öncesi ilişki yaşamadım ama ona rağmen yaşayan kişilerin bu şekilde muamele görmesini kabul etmiyorum.
Sevdiniz oldu, bunu kabul eden biriyle kafa yapınız uyuşur zaten. Gizlemeye olduköa karşıyım, nasıl gizleyebilir ki insan? Ben olsam dürüst olan sevdim ve bunları yaşadım diyen birini tercih ederim yalan söyleyen gizleyen ya da operasyon yapanlar yerine.
İnşallah size değer veren biriyle karşılaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?