• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmasaydı sonumuz böyle..

maivebi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
6
2
1
32
3 yıllik bi iliskim vardi. Yaklasik 1 sene once bitirdim anlasmazliklar kavgalar diz boyu olunca artik hic bir seyi gozum gormedi. Kadinligimi bile.. evet kızlar ben o adamla beraber oldum. Ama insan nefsine yenik dusuyor iste. Bu yaptigim belki yanlis belki degil artik onemi yok olan oldu. Ama yanlis oldigunu yeni yeni idrak ediyorum. Cunku ben o olaydan sonra birine cok fena tutuldum.. sevdim deger verdim. Onun da deger verdigini gordugum.icin bu gercegi ondan saklamadim. Firsat oldu soyledim. Yıkıldi yikildik resmen.. mahvolduk ikimizde. Simdi sessizlikte . Seni hala istesemede bunu kaldiramiyorum diyorm yapamiyorum diyor. Agladi karsimda :( agladik ayrilirken. Boyle aci yasamadim daha once. Ben napicam napmaliyim bilmiyorum.. tek bildigim ne bi adim atabiliyorum ne gidebiliyorum. Onu kaybetmek istemiyorum :( bana tek sozu Allaha guven demek oldu.. her seyde bir hayir vardir demek oldu.. :(

söylemeyeceksiniz şöyle şeyleri.
yapmışsın sus bırak gitsin.
ne kadar saf hareketler ya.
dram yaratmaya bayılıyor bazı insanlar.

karşı tarafın sıkıntı edeceğini biliyorsan susacaksın. yüzüne vururlar ilerde.

bir daha hayatına başkasını aldığında susman lazım.

soylemek zorunda degılsın kı
kendı bedenınde kendınle alakalı bırseyı ne cok uzerınıze vazıfe gıbı hemen gıdıp soylersınız
her cektırdıgın dişin deldırdıgın kulagında seceresını sundun mu
Soylemeseydim vicdanim rahat etmezdi.zorunda degilim tabiki istedigim icin soyledim, her seyde oldugu gibi.

Fazla arabeske baglamissin söyledin,o kabul etmedi bitti. Bekaret senin için önemliyse helalinde saklasaydin,ha yok değilse o zaman ona aşıktın sevdin oldu,yapmış olduklarından pişman ola ola ömrün bitecek. Şimdi de niye söyledim diye pişmanlık var muhtemelen. Allah gönlüne ferahlık versin.

Soylemeseydim vicdanim rahat etmezdi.zorunda degilim tabiki istedigim icin soyledim, her seyde oldugu gibi.
vıcdanla ne alakası var
tam aksıne soylemek ayıp bı kere
neyse

olan olmus bıten bıtmıs bence bazı seylerı ıyı dusunun
hayırlısı

Fazla arabeske baglamissin söyledin,o kabul etmedi bitti. Bekaret senin için önemliyse helalinde saklasaydin,ha yok değilse o zaman ona aşıktın sevdin oldu,yapmış olduklarından pişman ola ola ömrün bitecek. Şimdi de niye söyledim diye pişmanlık var muhtemelen. Allah gönlüne ferahlık versin.
Tesekkur ederim

Seven geçmişi takmaz ki
Sen insansın mal değilsin kimsenin sana ikinci el muamelesi yapmasına müsade etme . ay kabulleneyim miiii kabullenmeyeyim mii triplerine girmesine de izin verme.
Seviyorsa takmaz yüzünede bir gün olsun vurmaz bakarsınız yolunuza. Hakkında hayırlısı
Tesekkur ederim carpe diem

söylemeyeceksiniz şöyle şeyleri.
yapmışsın sus bırak gitsin.
ne kadar saf hareketler ya.
dram yaratmaya bayılıyor bazı insanlar.

karşı tarafın sıkıntı edeceğini biliyorsan susacaksın. yüzüne vururlar ilerde.

bir daha hayatına başkasını aldığında susman lazım.

Neden söylemesin ki? Kadınlar bunu yaşamışsa utanıp sıkılmayıp bunun arkasında niye durmuyor? Gizleyip diktirsin mi yoksa kendisiyle aynı fikirde olan biriyle mi hayatını devam ettirsin? Yoksa ilk gece şurup mu döksün? Tabi ki söylenecek böyle şeyler. Yalan üzerine bir ilişki inşa edilmez. Bunu takan biriyle uyumsuzdur ve zaten yürümez.

Bence iyi ki söylemişsiniz.

Ben evlilik öncesi ilişki yaşamadım ama ona rağmen yaşayan kişilerin bu şekilde muamele görmesini kabul etmiyorum.

Sevdiniz oldu, bunu kabul eden biriyle kafa yapınız uyuşur zaten. Gizlemeye olduköa karşıyım, nasıl gizleyebilir ki insan? Ben olsam dürüst olan sevdim ve bunları yaşadım diyen birini tercih ederim yalan söyleyen gizleyen ya da operasyon yapanlar yerine.

İnşallah size değer veren biriyle karşılaşırsınız.

Onun daha önce hiç ilişkisi olmamış mı?Eğer böyleyse tabi ki söylemek gerekir,belki kendide bu duyguyu heyecanı sadece evlendiği kişiyle yaşamak istiyor en doğal hakkı..Ama kendide daha önce böyle bir tecrübe yaşayıp hiç yaşamamış olanı istiyorsa bencilin önde gidenidir,gerçi bana kalırsa her durumda dürüst olmak gerekir işine gelirse..Demek ki çok da değerli değilmişsin onun için yol ver gitsin..

Bence iyi ki söylemişsiniz.

Ben evlilik öncesi ilişki yaşamadım ama ona rağmen yaşayan kişilerin bu şekilde muamele görmesini kabul etmiyorum.

Sevdiniz oldu, bunu kabul eden biriyle kafa yapınız uyuşur zaten. Gizlemeye olduköa karşıyım, nasıl gizleyebilir ki insan? Ben olsam dürüst olan sevdim ve bunları yaşadım diyen birini tercih ederim yalan söyleyen gizleyen ya da operasyon yapanlar yerine.

İnşallah size değer veren biriyle karşılaşırsınız.
kımse gızle demedı kı
gıt zarını dıktır de demedı

suclu gıbı nıye gıdıp ızahat verıyor ben bakıre degılım dıye
esin bıle hesap soramayacagı bı konu bu

ayrıca senden once baskasıyla yattım demek kadar da ayıp bırsey yok ne maksatla soyledın bunu amacın nedır dedım ben erkek olsam :) bakıre olmaması degıl bana bunu soylemesı benım mıdemı bulandırırdı.

Back