eşimde azospermia var ameliyatla sperm bulundu 3 tane 1 kalite emrbiyo kondu ama olmadı
neden tutmadını acıklayamadı doktor negatif getirme ihtimalin çok çok azdı dedi. henüz 21 yaşındayım herhangi bi sorunumda yok. benden genetik test istedi bakalım ama şuan çok üzgünüm
yaklaşık 2.5 Saat önce Sonucu Aldık. Gerci Ben Sonucu Hemşirelerin Masasında Gördüm 0,002 Ağlamaya Başladım Ama Sakin Olmalıydım Belkide Beynim Fena Halde Bana Oyun Oynuyordu Tuvalete Gittim Ağlamata Başladım. Bu öyle Sessiz Ağlamalardan Değildi Sesliydi Ve Kapıya Insanlar Dayandı Suratım Kıpkırmızı Gözlerim şişmiş Halde çıktım. Doktor Acıklamaasını Yapamıyorum Olmamış Dedi. Belkide Bu Ay Kabul Etmedi Rahmin Gebeliği Negatif Getirme Ihtimalin Gerçekten çok Azdı Dedi. Genetik Test Istedi Benden. Agustos Eylül Gibi Gelin Dedi. çıktık Sessizce Merdivenlerde Ağlamaya Başladım Herkez Bana Bakıyordu Ama Kimse Umrumda Değildi. çok Yıkıldım çünkü Ne Bir Bardak çay Ne Kahve Ne Bir Nefes Sigara Içmedim Içim çok Rahattı Söylenenlerin Dışında çıkmadım Bir Kolumu Kapıya Dahi çarpmadm Ama Olmadı. Arabaya Bindik Bu Seferki Ağlama çok Daha şiddetliydi Neden Olmadı Nasıl Olmaz Diye. Ne Kadar Acıncak Haldeyim Değilmi. Bende Kendime Acıdım Zaten. Dayak Yemiş Gibiyim