olmadı tutmadı

her şeyin hayırlısını dilee...bebeğini doğurup da gözlerinin kör olduğunu farketseydin şuan kinden daha mı iyi durumda olacaktın...şuan bu durumda olan nice insan var...allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...hem niye umutsuzsun..sperm bulunmuş işte 6ay dinlenin sonra geneişleme devam....yeter ki hayırlı olsun...bebeğinvakti gelince olacakk hiç merak etme...:1hug:

canım benim ya...hepimiz ağlıyoruz..kimseyi takmadan,deli gibi,hayatta sadece kendisi varmış gibi ağlıyoruz....ama hiç unutma,bütün hüzünler kutsaldır ve Allah katında yazılı tutuluyordur..inş çok yakında o hastaneden gülerek çıkarsın,kahkahayla gülerek.....:))

Canım herşeyin hayırlısı üzme kendini, vakti zamanı var herşeyin inşallah hiç beklemediğin bir zamanda geliverir bebişin

insan çok üzülüyo burdaki bir çok arkadaş ve ben bunu yaşadık üzüntünü tabikji yaşa ağlamak bu durumda insanın en iyi ilacı en azından benim içi,n öyle olmuştu ama kendini toparlamalısın allahım ne verirse hayırlısını verir inşallah böyle bir üzüntü bir daha yaşamazsın

canım çok üzüldüm.herşeyde bi hayır vardır.daha çok gençsin.kendini bu kadar üzme.ne yazık ki herşey bizler için.
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım.allaha emanet ol.

yaşım 25 ve evliyim üç yıllık üç yıldır bebek için ugraşıyorum olmuyor pcos var bende aglıyorum şuan bile aglıyorum ama aglamak çare olmuyor yüregim daha fazla kaldırabilirmi bilmiyorum kayınvalidem aradı bugün başkalarının hamilelik haberini alıyorum üzülüyorum çabuk yaptır vakit kaybetme diyor bende üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor hem kendim hem eşim hem eşimin ailesi hem benim ailem üzülüyor kimseyi böyle üzmeye hakkım yoktu kendi kaderime ortak ettim eşimide diyorsun bir bardak kahve dahi içmedim evet elimizden geleni yapıyoruz ama rabbim vermeyince ne doktorun nede bizim elimizden bir şey gelmiyor

cok gecmis olsun oncelikle
nedenirki bilmiyorum
bende yillardir bekliyorum hamile kaldigimi duymayi
ama hic umit kesmiyorum insallah
darisi hepimize olsun umitini kesme, rabbim gücenir sonra

arkadaşlar nasıl üzüldüm dün size anlatamam transfer döneminde prensesler gibi bakıldım
kafamı çok kurcalıyor
transferin ilk gününden daaa 9.güne kadar hergün kasıklarımda karnımda seyirmeler oluyordu 9.gün 3 damla acık pembe leke oldu bir daha o pıtlar seyirmeler olmadı aacaba tuttuda sonradanmı düştü ne bilim yada öyle olsa illaki gebelik sonucum az daha yüksek çıkmazmıydı

sakın umudunu yitirme tatlım en azından yaşın çok genç allah izin vermeden hiç birşey olmaz elbet hepimizin saati vakti var sen yaş konusunda bir çoklarımızdan daha avantajlısın sakın sakın moralini bozma ben artık daha rahat davranıyorum sonuçta kendimizide yırtsak hiç birşey değişmiyor allaha isyan gibi gelir ağlamaların kıyamam sana bak göreceksin hepimizin sırayla bebiş haberlerimizi duyacağız..

İnşallah
ama 2.deneme çok daha şiddetli olucak
yardım alıcam psikolojik inandırmalılar beni

Allahın takdiri canım elimizden geleni yapıyoruz ama işte herşeyin bir zamanı var.Biraz zaman geçsin üzüntün hafifleyecektir.ağla ,bağır ,çağır iyice rahatla.Ama isyan etme.Bir tek dualarımız var güç aldığımız.lütfen güçlü olmaya çalış,kendini bırakma.Bir gün anne olucaz inşallah ama diyorum ya zamanı var....

X