Hep dış mihraklar yüzünden, faiz lobisi de yapmış olabilir
Gezi eyelemcileri kına yaksın şimdi...itibarımızı 5 paralık ettıler..yazık oldu..
Son 2 ye kalmamız bile mucize...
olay gezi eylemcileri değil,onlara ve vatandaşlarına yapılan acımasızca saldırılardır. demokrasinin olmadığı ülkede olimpiyat neyinize.
evet böyle düşünmüşlerdir. ki hiç şaşırmadım.
herşey gibi bu da geziye bağlanmazsa ben de kadiş değilim.kesin onlar yüzünden yoksa alırdık biz ama ah şu geziciler yok mu ah :95:
Sadece gezi parkı olayları yüzünden olduğunu düşünmek, at gözlüğüyle bakmak demek. madrid'in elenmesinden sonra, madrid'e oy verenler tokyo'ya kaydırdı oylarını ve çoğu İslam ülkesi, Türkiye'nin Suriye konusundaki tutumunu beğenmedikleri için, Tokyo'ya oy vermiş, kulislerde bu konuşuluyormuş (habertürk te dinledim)
ayrıca çok büyük şok olmadı, alsaydık iyi olurdu tabi ama... Spor konusunda oldukça geriyiz, 4 milyon lisanslı sporcu var deniliyor ( ölenler veya spor yapamayanları çıkartmamışlar bu listeden ) gerçek olarak maksimum 2 milyon lisanslı sporcumuz varmış. kıyaslama yapmak için, almanyada 24 milyon lisanslı sporcu var örneğin.
bu durumdayken, olimpiyatların spora çok uzak kalan bir ülkede yapılmasını beklemek, biraz hayalcilik oluyor.
ben bu yorumu ayakta alkışlarım demokrasinin olmadığı ülkede olimpiyat neyinizeeeolay gezi eylemcileri değil,onlara ve vatandaşlarına yapılan acımasızca saldırılardır. demokrasinin olmadığı ülkede olimpiyat neyinize.
evet böyle düşünmüşlerdir. ki hiç şaşırmadım.
herşey gibi bu da geziye bağlanmazsa ben de kadiş değilim.kesin onlar yüzünden yoksa alırdık biz ama ah şu geziciler yok mu ah :95:
Ya tabi ki de gezi parki bahane. Tabi ki ondan degil. Sadecw aradiklari bahane bu oldu tartismaya degmez istanbul cok hakediyordu ama onlar izin verir mi hayir tabiii kimse de istanbulun gelismesini istemez ben gwziciyim gezi karsitiyim demiyorum onemli olan ulkenin gelismesi Allah hayirli kisilerin basimizda olmasini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?