• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olimpik düğün tesisleri

elffth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
2
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben düğünümü bahçelievler olimpik düğün tesislerinde yapmayı düşünüyorum ama burasıyla ilgili bi fikrim yok burada düğüne giden yada düğününü burda yapan varsa lütfen yardım edin eğlencesi nasıl ilgi alaka falan nasıl çok acil karar vermem lazım...

bugün gidip baktık olimpik düğün tesislerine, internetteki fotoğraflarla alakası yok, fiyatları net hatırlamıyorum 3000-4000 civarındaydı sanırım, zaten mekanı görünce vazgeçtim direk
ama yine de içinde kalmaması için gidip tek tek gez bence :) biz öyle yapıyoruz sonradan pişman olmamak için, yavaş yavaş gezmeye başladık :)

Vatan Düğün salonu var aksarayda, konsept güzel
sunumları, menüsü, çalışanları iyi
gelin odası fena değil, çocuklar için sinema odası var
fiyat 5250-5500 cmtesi pazar olmasına göre değişiyor
bana olumsuz görünen yanları, otopark sıkıntısı var, daracık sokaklar
bir de balkonlu, öyle yerleri pek sevmiyorum

buranın biraz yukarsında 19 mayıs düğün salonu var, mekan güzel
ama bizim görüştüğümüz beyfendiyi ben pek sevmedim, belirledikleri bir standart var enü vs konusunda, bunun dışında ek birşey isteyince suratı değişiyor, bizim sunduğumuz bu demeye getririyor.
ben bize öyle deyince hemen kaçalım dedim sözlüme :)

yenibosnada Adela hotel'e gittik 300 kişilik kapasitesi olduğu içn bize uymuyor ama seçenek olarak değerlendirilebilr

eyüpte dolhpinarium içinde bir tesis var, 700-800 kişi kapasiteli ama sadece pastalı olarak 9000 tl civarına çıkıyor, yalnız mekan ve süslemesi güzel

sanırım şimdilik bu kadar, başka yerlere baktıkça onları da yazarım tekrar ;) ama mutlaka kendinize düşündüğünüz yerlerle ilgili plan yapıp çıkıp tek tek gezin içinizde kalmasın
ve biz eylül için bakıyoruz şuan mesela, ama çoğu yer dolmaya başlamış

bu arada sen sadece olimpik'i sormuşsun ama ben gezdiğim heryeri anlatmışım pardon :) neyse belki girip okuyan olur arkadaşların işine yarar :)

Back