Gebeliğe Hazırlık olgunlasmis fakat catlamamis yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anormali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
16
3
1
29
selam arkadaşlar.
bende bikornat uterus var yani rahmim kalp şeklinde..(annemden gelen bi genetik ozellik) 5 aylik evliyim ve 4 aydir cocuk istiyoruz her ayımız husranla sonuclandi. en son adetimsen once bi umut dr a gittim ve adetimin 5.gunu gelmemi istedi. ardindan klomene basladim 5 gun 2 doz aldim. ve söylediği gunlerde iliskiye girdim.fakat doktorun bana gel dediği gunde doktor izinli imis. 5 gun bekledim onu tekrar gittim yogundu alamadi bende sinirlendim baska doktora gittim. 2 yumurtam 35 mm ve 37 mm olmuş bunlardan dollenme olmaz dedi. eger 3. yumurtan olduysa o vatladiysa onuda goremiyoruz suan dedi. cok uzuldum eger o gun doktor olsaydi igne ile catlardi. hic klomen kullanipta bunu yasayan yada 30larda yumurta ile gebe kalaniniz varmi?

Merhaba İbrahim Saraçoğlu’nun havuç ve incir kürünü dinleyin uygulayın . İnşallah yarar görürsünüz. Tam bu söylediğiniz şeylerle ilgili Bu iki kür yumurtlamayı ve doğal olarak çatlamayı düzenliyor ben kullandım gebe kaldığım ay

kac ay kullandiniz ve gebe kaldiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…