Anket Olgun musunuz Yoksa Çocuk mu???

Olgun musunuz Yoksa Çocuk mu???

• Ankete Katılan
    54

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Merhaba Arkadaşlar
Benim sorum şu:
Günlük yaşantınızda olgun biri misiniz? sengözlerimebaksanab
Yoksa hala büyümeyen bir çocuk mu?kaydirigubbakcemile2

Yerine ve ortamına göre değişir elbette. günlük yaşam içinde genelde olgunumdur ancak eşimin yanında çocuksu olabiliyorum. bi de oğlumla oynarken.. :)

ben hala büyümeyen bir çocuğum içimdeki çocuk henüz ölmedi hihoyyythihoyyyt

sanırım hala çocuksuyum.. sevgilimde seni ben büyütücem herhalde diyoo

genelde olgunumdur
seevdiklerimin yanında şımarırım,içimdeki çocuk çıkar ortaya kaydirigubbakcemile2

bılmıyorumkı bende karıştım cocuk olmak ıstıyorum fakat hayat ıcımdekı cocuk sevgımı saklıyor ama bırgun mutlaka ıle...
gercekcı olmama ragmen dıyorumkı umutlarım ıcın varım..
hayalsız yaşanmaz be dunya....

evlendikten sonra çok çabuk olgunlaştım...acı tecrübeler sağolsun...

Merhaba Arkadaşlar
Benim sorum şu:
Günlük yaşantınızda olgun biri misiniz? sengözlerimebaksanab
Yoksa hala büyümeyen bir çocuk mu?kaydirigubbakcemile2

aslında çok olgunumdur...ama ailemin ve eşimin yanında bazen çocuklaşabiliyorum...ve her insanın içinde bi parçada olsa çocuk ruhu taşıdığına inanırım,öylede...kaydirigubbakcemile3

malesef olgunum
içimdeki çocuk artık okadar sık kendini göstermiyor
ah bu yıllar istemesem de beni büyüttü ama çok özlüyorum o şımarık umursamaz çocuğu

ÇOCUKLUĞUMA
sen, bir gün yine çıkacaksan karşıma
haber ver,ne olur.
en güzel elbiselerimi giyip-tertemiz-
seni bekleyeyim.
beni hatırla ve inandır
yaşamın güzel olduğuna. kaydirigubbakcemile2

gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 :icecream: kaydirigubbakcemile2
sizceeee

Son düzenleme:
kesinlikle ben bir çocuğum hala tom ve jery yi ,bez bebeği..ve cartoon network ü.izleyen bir çocukyaşım kaç olursa olsun içimde hep bir çocuk kalacak bunu biliyorumhihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

Olgunum fakat herzaman da cekilmez bu hal, bazen delirmek lazim, hayati ciddiye almamak lazim.. Yoksa isimiz zor..

herkes beni yasimdan daha olgum oldugumu söylüyor, kücük gösteriyorum yas olarak, ama yasima görede olgunum ne komik heheheh

Ortamına göre olgun gibiyimdir ama...evde hep çocuk ruhluyumdur..bazan kızım bile der..anne sen hiç arkadaşlarımın annesi gbi diilsin...çocuk gibisin der..seviyorum böyle olmayı...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…