• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olgun göstermek

cnm bende 17 yasindayim ama gecen beni biri 20 yasinda sandi buda pek hos bi durum degil yani

benim de aynı derdim var.. 18 yaşındayım ama 13 14 gibi gösteriyorum. Tamam ilerde avantaj olacak ama bu günümüz içinn hiç hoş olmuyor mağlesef. En azından 16 17 göstermek isterdim. Zaten zayıfım bir de yüzüm ufak.. En kötüsü de senden küçükleri başkalarının senden büyük sanması. Bence makyajla olcak iş değil. Kıyafetle de.. Bu böyle gider:95:

Valla ben pek anlayamıyorum nasıl gözüktüğümü :52: 18 yaşındayım bazen 20 gösteriyorum bazen 15-16 :66: sanırım -/+ 2 yaş oynama var ben de :66::66::66: ama herkes kendine yakıştığı gibi görünüyordur bence. Allah boş yere kimseyi öyle yaratmaz diye düşünüyorum. :71:

bende de aynı dert var ama pek kafama takmıyorum artık :64: olduğun gibi güzelsindir emin ol , biraz makyaj yap saçını boya ne bileyim bir şeyler yap psikolojik olarak rahatla yoksa görüntü falan cok da değişmez ama iyi gelir , pozitif bak güzel düşün :87:

Back