• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olgun göstermek

a.s.cnm gerçekten küçüksün ama.kendinde aşırı değişiklikler yapsan yada makyajı abartsan bu seferde kötü sırıtıcak.etraf küçük kadınlarla dolu zaten.ha ilerdede böyle görüneceğini düşünüyorsan.bence onu ozaman düşünürsün.on yedi yaşında vamp bir kadın gibi olmak çok da komik olurdu.ayrıca bodur tavuk her daim piliçtir demiş atalarımız.çokda doğru bencea.s.

Belki bu yaşta olur böyle şeyler diye düşünebilirsiniz. Çünkü henüz 17 yaşındayım. XD Ama ne yapayım, oldu işte.

Şu sıralar kafama takılan yaşımı gösterip göstermemem. Normalde ben dışa görünüşe vs önem veren bir insan değilimdir. Tabi öyle boşlamam da kendimi.
2 haftadır bu konu iyice canımı sıktı, kendimi küçük gösteriyor gibi görüyorum. aynaya baktığımda ilerde de mi böyle görüneceğim diyorum. 2 hafta önce doktora gittim, doğum tarihimi yanlış girdikleri için 12 yaşında yazılmış, doktor muayene sonunda kaç yaşındasın sen diye sorunca 17 dedim, şaşırdı. Buraya 12 yazmışlar ben de gerçekten öyle sandım, ne çabuk boy atmış bu kız diye düşündüm, demişti.
O günden beri fazla düşünmeye başladım.

Aslına bakarsanız, ben kendime nasıl bakmam gerekitğini bile bilmiyorum. Hep ileride yapacağım zaten makyaj vs bu yaşta ne gerek var diye düşündüm. Hala da düşünüyorum...Tanıdıklarımdan olgun görünüyor dediklerim, gözlerine her dakika kalem çeken, çantasında daima krem tarak bilmem ne taşıyan kişiler.

Olgun görünmek için öyle mi olmak gerek illaha ?
Gerçekten canım sıkılıyor bu duruma.
Özellikle bu benim sosyal fobimle birleşince ve aşık olduğum bir çocuk olunca...

cnm bende 17 yasındayım olgun görünüyorum-tatlicadiarzu-kilo dolayısıyla çok kilolu diilim ama yasıtlarıma göre yinede (kaşlarımı alıyorum birde kalem cekerim okadar )böle cıtı pıtı bir kız olmayı cok isterdim belim olsun göbişim olmasın herkesin derdi bi baska bosver cnm senı begenen ölede begenır :utangac:

oh ne güzel :) bircok akradasin dedigi gibi ileride bu lafi duydugunda cok mutlu olcaksin :) en son bana bu laf söylendiginde tüm hafta eşime hava atmakla ugrasmistim :)))

sen suan sadece yasinin keyfini cikarmaya bak..sıkma canını böyle gereksiz seylere..zaten zamanla olgunlugun görünüşte degil beyinde oldugunu anlayacaksin ;) o olgun görünmeye calişan arkadaslarinda zamanla genç görünmek için çabalayacaklardir ;) ne kadar komik duruma düştüklerinide zamanla anlayacaklardir ;)

cnm sosyalfobi demişsin ben bunu atlatan biri olarak elimden geldiğince yardım edebilirim
çünkü bunu yaşamayan aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilemez ne berbat bişi olduğunu :1no2:
olgun görünmeye gelince bende yaşımdan küçük gösteririm ve 20 yaşındayım herkes liseye gittiğimi sanıo :roflol:
yaşın ilerledikçe bunun dezavantaj değil avantaj olduğunu anlıcaksın yerimseniben

hiphop mu dinliosun cnm bende aynennn şakkıdı

ortak noktamız ne çokmuş a.s

ahh canım ben de 24 yasındayım ,ni. bitirdim öğretmenlik yapıyorum.bigün bir yere oturmaya gittik kadın dedi.kacıncı sınıftasın ben anladm kaçıncı sınıf okutuorum manasında 4 dedim.o da dedi hazırlanıo musun üniversite sınavına ne istiosun dedi. cok bozuldum.ben den 6yas küçük kardeşim var benden 3 yas büyük görünüyor.görenler onu abla sanıyorlar.eskiden bozuluodum ama şimdi cok mutluyum.bazn veliler bile söylüyor lise öğrencisi gibisin die alıştım ve mutluyum da.iyi birşey...

Bi kaç sene sonra bu senin lehine dönücek canım sıkma canını...
Yaşından çok büyük gösteren insanlar var onlar ne yapsın...

güzelim zaten doktorun senin 12 yaşında olduğuna inanmamış ki,12 olamaz demiş...
demek ki çok da küçük gösermiyorsun..
bir de şöyle bişey var belki sen yaşında gösteriyorsun da senin yaşıtların yaşlarından büyük gösteriyorlar olamaz mı?
mesela ben dersanelerin çok olduğu bir yerde oturuyorum ve dolayısıyla liseye giden kızları görüyorum sıklıkla...inan ki öyle bir kıyafetler öyle bir makyaj saçlar boyalı,iş kadını tarzları falan...inan ben 25 yaşındayım ama benden çok daha büyük gösteriyorlar,saçları boyalardan keçeleşmiş,fondöten olmadan suratlarına bakılmıyor...şimdikiler bir garip zaten ortaokulda saç boyatmaya başlıyorlar,biz ortaokuldayken saçımıza renkli toka bile takamazdık...
sonuç olarak canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin,makyaj yapmak istemiyorsan yapma,saçlarını boyatmak istemiyorsan boyatma...bu vücut sana daha çooook uzun yıllar lazım,şimdiden yıpratmaya başlarsan çok erken yaşlanırsın...
hem genç göstermek güzeldir,birkaç sene sonra anlamaya başlayacaksın bu dediğimizi :)

Saçları boyatmak iyi olurdu ama sonunda sürekli boyat var, bir de beyaz tellerim var arada bayağı, dipleri geldiğinde onlar belli olur felan hiç uğraşamam , çok tembelim. XD
Makyajı büyüdüğümde bile yapmayı düşünmüyorum yani.. :D

Teşekkür ederim (:

canım ya buna mı üzülüyorsun.ben 23 yaşındayım liseyemi gidiyorsun die soruyorlar, teytey tabi yaşımı duyunca ufak bi şaşkınlık yaşıyorlar .bundan güzel şeymi var ben hep bunu kullanmışımdır hala sokakta kardeşlerimle oyun bile oynarım bu eksi değil artıdır canım ...

bende keşke senin gibi küçük görünsem güzelim ya bende şuanda 19 yaşındayım ama boyumdan çok rahatsız oluyorum 165 boyum 60 da kilom var boyum kısa görünsün die topuksuz ayakkabı aricam die canım çıkıyor valla boşver şükret haline gerçi bende şükrediyorum allah başka dert vermesin

Bende boyumu uzatmak için elimden geleni yapıyorum. 55 kiloyum 1 61 felanım. Ama uzamam lazım. Olgunlukla ilgisi yok ben zaten istiyordum bunu.

Takmıyorum artık ya atlattım sanırım :D

Ben 26 yaşındayım, kapıya gelen satıcılar benimle konuşmayıp anneni çağır diyorlar. Hiç umrumda değil, makyaj falanda yapmam sadece temiz olmaya özen gösteririm,aksine dahada hoşuma gidiyor bu durum. Yaşlanınca da yaşımızı göstermeyeceğiz o yüzden sanslıyız aslında. Bence bunu bir sorun olarak görme, hayatına aynı şekilde devam et.

ahh canım ne buyuk bı dert:teselli:

bende 21 yasındayım ne cabuk yaslandım dıyorum kucuk gosterıyom hemde oldukca bazen makyaj ve sac seklımden dolayıda yasımdan buyuk ozmn sınırlenıyorum iştekötükedihüso en guzelını içindekı cocuğu hıc buyutmemek
sımdık gelelım senın sorununa genelde 17 yasındakı yada ondan daha asağida olanlar hep ahhh bı 18 olsam der özgur olsam falan fıstık oysa bı halt olmuyoo bılesınız ben hergun uzuluom yaa zmn dursa dıyorum sende bence asla takma bana bırı sen kucuk gosterıyon dedığınde allahhhhhhh dıyorum cok sevınıyorumm senı ben bı kacc yıl sonrada gormek ısterım düşüncelerın değişcektr kesın:1closedeyes: haa bıde şu var ben okulu bıtırelı cok olmadı suankı lısedekı kızları erkeklerı goruyom sankı düğüne gıdıyolr makyaj yapmasanda bakımsız olma emı herseyı surme yuzune ama gulumsemenı hıc eksık etmea.s.

en guzel makyaj kucucuk bı gülümseme bunu unutma çırkıni bıle anında guzellesr

Son düzenleme:
bak ne kadar şanslısın demek bu ilerde yaşın ilerdeğinde yaşıtlarından daha genç görüneceksin bunun kıymetini bil öyle olgun görüneyim diye makyajıda abartılı yapma zaten yapmıyormuşunda ben gençlerin aşırı makyaj yapmasından hoşlanmıyorum güzelim ciltlerini mahvediyorlar oysa doğal halleri daha güzel
kafana takma birtanem eminim sen çok tatlı bir kızsındır
sevgiler

bende keşke senin gibi küçük görünsem güzelim ya bende şuanda 19 yaşındayım ama boyumdan çok rahatsız oluyorum 165 boyum 60 da kilom var boyum kısa görünsün die topuksuz ayakkabı aricam die canım çıkıyor valla boşver şükret haline gerçi bende şükrediyorum allah başka dert vermesin

165 boydan rahatsızmısın ??

Nasıl yani??

Yanlış okudum sanırım???

iyide zaten çok uzun değilsin ki kendini kısa göstermek için uğraşasın.....kaydirigubbakcemile3

Orta boylusun..

Yani standart bir boy...a.s

Yaşına göre de uzun değilsin...

Kızların boyları adet kanamasından sonra 20 sine dek falan uzar..Sonrada durur..

Başka uzamazsın zaten ..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 18imdeyken senin tam tersindim çok olgun gösteriyodum ama bu çok sinirimi bozardı benim..sen aslında daha şanslısın gerçi şuan genç kızsın tabi olgun ve gösterişli olmak istersin ama inan senin durumun daha iyi. bi düşünsene 18 yaşındadın ve sana 25 misin dediklerini sinirden saçımı başımı yolasım gelirdi ama benim o zamanlar kaşlarım çok inceydi çok makyaj yapardım çok kokoştum. sonra zamanla makyajı tamamen bıraktım kaşlarımı kalınlaştırdım daha rahat giyinmeye başladım artık kimse yaşımın üstü tahmin yapmıyor çok şükür hatta yolculuk yaparken trendeki teyzelere hep 18im diyorum onlarda inanıyo bu çok sevindirici bi durum benim için

Ben zaten makyajdan nefret ederim. Geçen gün de kaşımı çok inceltti diye kuaföre saldırmış kızım :D
Ben cevabımı aldım, çok çok çok sağolun (:

Back