Belki bu yaşta olur böyle şeyler diye düşünebilirsiniz. Çünkü henüz 17 yaşındayım. XD Ama ne yapayım, oldu işte.
Şu sıralar kafama takılan yaşımı gösterip göstermemem. Normalde ben dışa görünüşe vs önem veren bir insan değilimdir. Tabi öyle boşlamam da kendimi.
2 haftadır bu konu iyice canımı sıktı, kendimi küçük gösteriyor gibi görüyorum. aynaya baktığımda ilerde de mi böyle görüneceğim diyorum. 2 hafta önce doktora gittim, doğum tarihimi yanlış girdikleri için 12 yaşında yazılmış, doktor muayene sonunda kaç yaşındasın sen diye sorunca 17 dedim, şaşırdı. Buraya 12 yazmışlar ben de gerçekten öyle sandım, ne çabuk boy atmış bu kız diye düşündüm, demişti.
O günden beri fazla düşünmeye başladım.
Aslına bakarsanız, ben kendime nasıl bakmam gerekitğini bile bilmiyorum. Hep ileride yapacağım zaten makyaj vs bu yaşta ne gerek var diye düşündüm. Hala da düşünüyorum...Tanıdıklarımdan olgun görünüyor dediklerim, gözlerine her dakika kalem çeken, çantasında daima krem tarak bilmem ne taşıyan kişiler.
Olgun görünmek için öyle mi olmak gerek illaha ?
Gerçekten canım sıkılıyor bu duruma.
Özellikle bu benim sosyal fobimle birleşince ve aşık olduğum bir çocuk olunca...