• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olgun göstermek

uzulme...sımdı uzuluyorsun ama bu uzuldugun sorun ılerde senı mutlu edıcek..dusunsene ılerde yasın..buyuk olsada sen kucuk goruneceksın...
sımdı uzuluyorsun ama yıllar sonra mutlu olucaksın...
can sıkma...sorun etme..bence..

Canım bende 21 yaşındayım ama benide hep küçük sanıyolar hep cimcime falan diyolar işin kötüsü ben etkileniyorum ve bende kendimi o yaşlarda gibi hissediyorum. Bende senin gibi makyaj yapmam pek saçımı da boyamam zaten fizik olarak da minyonum... Bi ara bende senin gibi kafama takmıştım üzülüyodum hatta tarzımı değiştirdim klasik giyinmeye makyaj yapmaya başladım ama anladım ki ne olursa olsun küçük göstermek daha güzel. Bi gün nasılsa yaşlanıcaz biz daha geç yaşlanıcaz işte ne güzel kaydirigubbakcemile2

canım en güzeli daha büyük gösteriyorsun deseler dahamı hoşuna giderdi küçük göstermek iyidir geç yaşlanırsın ...

dert ettiğin şey aslında ilerde anlıyacaksın o kadar güzel o kadar hoş bir durumki tecrübeli biri olarak keyfini çıkar diyorum sana yaşın tabi şimdi 17 çocuk gibi değil genç kız gibi görünmek istiyorsun ama yaş 30 olupta 20 gösteriyosun öğrencimisin aa sen evlimisin yok artık dalga geçme birde çocuğunmu var dediklerinde senin kadar keyifli ve mutlu kimse olmıyacak bunada emin olabilirsinyerimseniben

Öncelikle hepinize bu güzel yorumlarınız için teşekkürler (:

Ben duygularını anlık yaşayan biriyim. İleriyi düşünerek pek hareket etmiyorum bu durumlarda. Sizin gibi düşünmüştüm ama bu beni tatmin etmiyor. Çünkü 30 yaşında 20inde göstermekle , 17 yaşında 12 gibi göstermen arasında çok fark var.

29 yaşımda 20 gibi gösteriyorum, bu da bence çok güzel bir şey, ama rahatsızsan bira makyaj yap, saçlarını boyat, bu gibi şeylerle daha oldun gösterebilirsin?

keske bende kucuk gorunsem
ben yasimdan yasli gosteriyorum daha yasim 21 malesef
kafana takma bence ilerde daha cok sevinceksin oyle

işte bak bende oldu biiti büyük gösteririm 12 de 17 gibi ne kötü şimdi 25 ama herkes 29 diyor çok sinir bence haline dua et

Seni anlıyorum 17yaşında bir genç kız 12sinde gösteriyorsa çokta hoş olmasa gerek. Ama şunu düşün doktor 12 olmana şaşırmış demekki 12 göstermiyorsun. Bana göre seninki psikolojik bir takıntı..
Allah büyük dertler vermesin, boşver

Amin amin tabi ki tek derdim bu olsun yanii .. :D

Tam olgunluğu düşündüğüm sıralarda böyle birşey başıma gelince, düşünmekten kendimi alamadım.
İlerde süper birşey olacağını bilerek kendimi tatmin etmeye çalışacağım artık ..
Sağolun..

ben de yaşımı göstermiyomuşum cnm
hep oldugum yaştan küçük oldugumu sölediler
bi keresinden birisi össye gircekmisin diye sordu ben ünv sondayım düşün :)
bazen rahatsız olsam da bazen hoşuma gidiyo
yapcak bişi yok kendinle barışık ol her zmn

kadınlar için yaşından küçük göstermek gayet iyi birşeydir.
ama dürüst olmak gerekirse 17 yaşında, 12 yaş gibi görünseydim hiççç hoşuma gitmezdi benim de.çünkü 12 yaş çocukluk, 17 yaş genç kızlık yaşları.
makyaj insanı büyük gösterebilir, ama yaş konusunda en önemli fakrör yüz hatları. 12 yaşındaki birinin yüz hatlarıyla 17ninki arasında çokk fark vardır.yani makyajla falan çok halledilebilecek birşey değil, boşver bence, ama bakımlı ol, 15 yaşındaki bir kız da bakımlı olmalı 25 yaşındaki bir kadın da. saçın başın düzgün olsun.
şuan dert olabilir bu senin için ama emin ol 25inden sonra çokk sevinceksin küçük gösterdiğine. hihoyyyt

Benden 2 yaş küçük bir kız kardeşim var. Hep onu abla beni kardeş sanırlardı. Hayatımın ilk 20 yılı buna sinir oldum.
Şimdi benim tatlı kardeşim sinir oluyor bu duruma.hihoyyyt

Çözüm çok basit tatlım,
bunu bende gözlemlemişimdir,aynı şeyleri bende düşünmüştüm bi aralar.

Makyaj yapan,
Saçları boyalı,yada en azından hoş bir şekilde açık bırakılmış,
Yine güzel bir kol çantası takan biri ile,

Üstüne tweety resimli penye giyip,
saçını at kuyruğu yapan kişi,
bir olur mu?

Yani bu senin giyim,makyaj saç vs..tarzınla alakalı.;))

Vallaha yazdiklarina bakilinca bence 17 yasindan dahada olgun bir kiza benziyorsun!!
Bazen bu forumda 20 - 25 yasindaki kizlarin hatta kadinlarin yazdiklarini okdudugumda senin yazindaki olgunlugu bulamiyorum..:delphin:

Dis görüntü önemli degil canim, nasilolsa 10 sene sonra yasindan kücük göstermen seni mutlu edicek...merak etmeyerimseniben

Evet bende çok küçük gösteriyorum :( Geçen seni senin yaşındayken iş arıyodum bi yere girdim ve adam bana öyle bi alıcı gözüyle baktı ki.. Sen çok küçüksün olmaz dedi. Nerem küçük 17 yaşındayım dediğimdeyse cevabı hala değişmedi. Ama zamanla tip olarak olmasada hareketlerinle olgunlaşıyosun ve o dışınada yansıyo üzülme bence. Ben umursamamayı öğrendim :)

Vallaha yazdiklarina bakilinca bence 17 yasindan dahada olgun bir kiza benziyorsun!!
Bazen bu forumda 20 - 25 yasindaki kizlarin hatta kadinlarin yazdiklarini okdudugumda senin yazindaki olgunlugu bulamiyorum..:delphin:

Dis görüntü önemli degil canim, nasilolsa 10 sene sonra yasindan kücük göstermen seni mutlu edicek...merak etmeyerimseniben

Hehe teşekkür ederim. Ben de bu dönemi atlatmayı bekliyorum. Bir an önce büyüsem diye bakıyorum. Ama istemem büyümek yaaa, bizden çok sorunlusunuz siz büyükler..
Sanırım gerçekten her yaşın ayrı bir değeri var, 17 yaşında olmanın tadını çıkarma vakti geldi.. xD
Peki kıyafetlerimi değiştirsem biraz değişebilir miyim ki ? Çünkü ben dinlediğim müzik gereği (hiphop) erkeksi ve bol kıyafetler giymeyi seviyorum.

Hehe teşekkür ederim. Ben de bu dönemi atlatmayı bekliyorum. Bir an önce büyüsem diye bakıyorum. Ama istemem büyümek yaaa, bizden çok sorunlusunuz siz büyükler..
Sanırım gerçekten her yaşın ayrı bir değeri var, 17 yaşında olmanın tadını çıkarma vakti geldi.. xD
Peki kıyafetlerimi değiştirsem biraz değişebilir miyim ki ? Çünkü ben dinlediğim müzik gereği (hiphop) erkeksi ve bol kıyafetler giymeyi seviyorum.

Ne gerek varki???:kahve:

Nasil mutlu oluyorsan nasil rahatsan öyle giyin ve öyle yasa!!! Yasin itibari ile bence daha cocuksun ve cocuk ol doya doya...daha coooookk olgun olmak zorunda olucaksin..a.s

Inanki büyümek her zaman öyle cok güzel birsey degil!:delphin:

ay bize sorunlu da dermiş :))
ya yaşının kıymetini bil minyon görünmek herzaman daha güzeldir ben minyon görünenlere he özenmişimdir. makyaj yaşlı gösterir insanı olgun değil ama hafif birşeyler yapmak istersen de kendinş kısıtlama. sözün kısası kafana takacak bir durum yok her yaşın ayrı güzelliği var yaşının değerini bil tek derdin şu an sınavların ve öss 23' üne falan gelince ben seni görürüm olgunluk mu sorunun olacak iş güç mü:))

Back