Olgun bir biçimde karşılayamamış mıyım hanımlar

Aşırı kıskanç biri degildiysen adama güvenme :)

Kendine guvenen insan bir sey gizlemez. Karsindakinden korkan gizler.

o Mesajı açtığında elbette ki soracaktınız asıl kim diye sorduğunuzda neden rahatsız oluyormuş??onu sorun bence adama

Sanırım ben de sizin gibi tepki verirdim..temkinli olmakta fayda var bence.ayrıca kişi kendinden eminse neden saklama yada saklıyormuş gibi bir izlenim yaratma ihtiyacı hissetsin ki

Erkekler böyle abartı tepkiler verip bastırdığı zaman muhakkak suç bastırıyorlar. Yani ya bi yalan var ya da şüpheli bi durum..

İkinizin de tepkileri abartılı. Ama adamın dediğine bakılırsa sizin ilk baskılamanız değil bu. Ben adamın davranışlarında şüpheli bişey görmedim. Bildirimi kaldırmış falan gayet olağan. Açıp baksa bu sefer de " yanımda başkasıyla mesajlaştııı, beni takmıyor, başkasıyla mesajlaşıyor" diye konu açacaktınız zaten. İnsan açık aramaya yer ararsa arar, kavga çıkarmaya yer ararsa çıkarır.
İşin özü şu. İçinde güven bulunmayan ilişkilerinizi boşuna zorlamayın. Bugün yarın ayrılıp gideceksiniz zaten. Bu tür ilişkiler sağlıksızdır, yürümez.

Suc bastırıyor. Izlemede kal canim. Keske yanindayken sorsaydin anlardin o zaman yalan soyleyip soylemedigini. Hem gercekler er yada gec ortaya cikiyor tecrubeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…