Olgun bir biçimde karşılayamamış mıyım hanımlar

Tepkisi çok abartılı...eğer bu konuda iletişim kuramıyorsanız izlemede kalın ne de olsa kokusu çıkar

Cok mu sıkıyorsunuz sevgilinizi? Cok mu kiskanclik yaparsiniz? Bir kadin arkadsiyla mesajlassa, konuşsa olay mi yaratıyorsunuz?
Biraz öyle bir durum var evet zaten buraya yazmamın sebebi de bu çünkü mesajda beni rahatsız edecek herhangi bisey yoktu bu yüzden su an direk aldatıldım su bu diyemiyorum

Tepkisi çok abartılı...eğer bu konuda iletişim kuramıyorsanız izlemede kalın ne de olsa kokusu çıkar
Kafamı karıştıran şey benim kıskanç olmam benim de bazen bu konularda çok aşırı tepki vermem ve mesajların iceriginde rahatsız olabileceğim bisey olmaması bu yüzden olgun karsilayamamis miyim diye sordum

O anda sormalıydınız.Bana da başta suç bastırıyor gibi geldi ama sonraki yazdıklarınızdan sizin gereksiz kıskançlığınızdan sıkılıp sinirlendiğini düşündüm.Yine de temkinli olun.

Kıskançlığınızı yenmeye çalışın derim uzun vadede , hem sizi hem karşınızdaki insanı hem de ilişkinizi yıpratır.Üstelik kıskanan kişiler özgüvensiz ve itici görünüyor karşı tarafa da.Bu huyunuzu törpülemeye çalışın.Aldatacak adamı kıskanarak engelleyemezsiniz , kimseye faydası yok bunun.

O anda sormalıydınız.Bana da başta suç bastırıyor gibi geldi ama sonraki yazdıklarınızdan sizin gereksiz kıskançlığınızdan sıkılıp sinirlendiğini düşündüm.Yine de temkinli olun.
Haklısınız o anda sormalıydım ama çok az vakit vardı soramadım gerçekten.

Biraz kıskancım evet bu konularda fevri tepkilerim olduğunu ben de kabul ediyorum o da sanırım bu durumdan sıkıldı artık
Peki size kizabilirmiyim o halde: neden evet neden bu sekilde bir hissiyat icindesiniz?kimler kapmaya calisiyor ya da kimler kuyrukta bekliyor sevgilinizi?
Ya da soyle sorayim birini bulunca neden terkedileceksiniz endisesi tasiyorsunuz neden?

Biraz öyle bir durum var evet zaten buraya yazmamın sebebi de bu çünkü mesajda beni rahatsız edecek herhangi bisey yoktu bu yüzden su an direk aldatıldım su bu diyemiyorum

O zaman ben sevgilinizi hakli buluyorum. Boyle baski altindaki iliskilerde bu durum kacinilmaz oluyor ne yazik ki. Yani cok siradan seyleri bile saklama ihtiyaci oluyor çünkü kafan kavga kaldiramiyor. Zamaninda hem baski altina aldim, bana yalan soylenmesine sebep oldum hem de baski altinda tutuldum, yalan soylemek zorunda kaldim. O yuzden boyle bir sey yasamak istemiyorsanız sizinle bu tarz seyleri paylaşabileceği bir ortam yaratmalısınız.

Peki size kizabilirmiyim o halde: neden evet neden bu sekilde bir hissiyat icindesiniz?kimler kapmaya calisiyor ya da kimler kuyrukta bekliyor sevgilinizi?
Ya da soyle sorayim birini bulunca neden terkedileceksiniz endisesi tasiyorsunuz neden?
Kendime çok fazla güvenim yok. Üç senedir sınava giriyorum yapamıyorum hayatta yolunda gitmeyen çok şeyim var bu da yolunda gitmicekmis gibi hissediyorum sınav yaklaştıkça kaygılarım zaten arttı ve daha önce de eski erkek arkadaşım tarafından aldatıldım

Çok haklısınız su beynime gecirebilsem bi de bunları. Çok yıpranıyorum çok üzülüyorum sürekli tartışma çıkıyor.

Aldatanin kendi sahsiyetsizligi sadakat eksikligi sizinle ne alakasi var,sinavda beyninizde biter calisir gecersiniz!guvenin kendinize sizi kaybeden sızlansin,tepinsin....

Çok haklısınız su beynime gecirebilsem bi de bunları. Çok yıpranıyorum çok üzülüyorum sürekli tartışma çıkıyor.

Evet oyle olur, kaçınılmaz. Birbirimizi sevdigimiz ve beraber olduğumuz icin iyi hissetmemiz gereken iliskileri eziyete dönüştürüyor kiskanclik.
Yaşınız mi küçük, iliskiniz mi yeni bilemiyorum ama biraz toylukla ilgili. Biraz da ozguvenle.

Doğrudur ilk iliskim hiç tecrübem yok bazen çok fevri davranıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…